Rouge Dior 999
21 dec 2013 Beauty Make up 22

Rouge Dior 999

Al een tijdje was ik op zoek naar de perfecte rode lipstick. Toen er dan ook een mooie actie was bij de Ici Paris met 40% korting op alle lipsticks ging ik een kijkje nemen en kwam ik thuis met de perfecte rode lipstick! Vandaag laat ik deze graag aan je zien!

Dior 999

In de winkel werd mij verteld dat Rouge Dior de meest verkochte lipstick van Dior is. De reden hiervan is simpel: deze kleur staat iedereen. Ook leuk om te weten is dat de eerste lipstick die Dior uitbracht een rode lipstick was met de naam 9. Een paar jaar later kwam er opnieuw een rode lipstick uit met de naam 99. De derde rode lipstick, deze dus, kreeg de naam 999 mee.

Rouge Dior

De huls alleen al is een plaatje om te zien, ziet er perfect uit! De huls is donkerblauw met een zilveren tussenstuk met reliëf.

Rouge Dior 999

De kleur ziet er ook echt prachtig uit. In de lipstick staat Dior gedrukt, mooi detail. Op naar de swatch!

Rouge Dior 999

Zoals je op de swatch goed kunt zien neigt de kleur iets naar oranje. De kleur is erg mooi gepigmenteerd.

Rouge Dior 999

En zo ziet het er op de lippen uit. Ja ik ben helemaal blij met Rouge Dior 999!

Conclusie

Dat ik de kleur geweldig vind is duidelijk. De kleur blijft redelijk zitten. Na een hapje en drankje is het wel het mooist om even bij te werken omdat de kleur iets vervaagt. Wat ik zelf altijd belangrijk vind is dat een lipstick prettig aanvoelt en mijn lippen niet uitdroogt. En daar scoort deze Rouge Dior punten mee! Ja ik ben helemaal gelukkig en kan deze lipstick absoluut aanraden!

Wat is jouw favoriete kleur rode lipstick?

xoxo Saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • WeHeartFit

  Ik ben zo jaloers! Ik ben gek op rode lipstick en wil deze al heel lang. Wat fijn trouwens, 40% korting!

 • Beautydagboek

  Wat is hij mooi! Hij staat jou ook ontzetten goed 🙂

 • Mademoiselle Sophistiqué

  argh ik ben zo jaloers dat jullie die -40% actie hadden! hij staat je echt fantastsich goed!

 • Maria Antoinette

  Heb deze lipstick in een nude/roze tint. Hij is bijna op. Heb er zó ontzettend veel plezier van gehad!!!

  Liefs,

  Maria

 • Judith

  Heel erg mooi!! De verpakking, de kleur, alles!

 • Jana Vmh

  Een mooie rode kleur!!! Erg mooi 🙂

 • Beautyjuf

  Wat een prachtige kleur! Staat je goed 🙂

 • fashionadvies

  deze is prachtig staat je mooi! ik heb hem ook paar maanden terug gekocht toen die net uit kwam, altijd fijn die korting scheelt een hoop 😉

 • beautybysandra

  Wat een prachtige kleur!

 • Anoeska

  Hele mooie lipstick, hij staat je prachtig!

 • Jess

  Mooi! Ik zoek ook nog steeds een perfecte rode lipstick. Dit ziet er wel uit als een kanshebber.

 • Luuke

  Hij ziet er heel mooi uit en hij staat je ook goed! Ik draag (nog) geen lipstick, daarvoor vind ik me weer te jong… Ik zou het wel graag willen

 • Eline

  Wat een prachtige kleur!

 • Anne Solveig

  Wauw, schitterende kleur!

 • beautyfacts

  Staat je echt super mooi!

  Liefs xx

 • Esmée

  Wauw. Wat een mooie lipstick! x

 • Iris - The Beauty Magazine

  Wauw hij is echt heel erg mooi!!!!

 • Deborah

  Staat je goed! Voor mij is hij net te oranje. Ik heb het liefste rode kleuren die een beetje naar bordeaux neigen, te lichte kleuren maken mij flets. 🙂

 • Lotje

  Mooi zeg!

 • Melike

  Wauw, pretty! Mijn lieveling is zelf Chanel nr 104.

 • Merel

  Nou, dat ‘ie iedereen zou staan is niet helemaal waar, want oranjeroodkleurige lipstick staat mij echt VERSCHRIKKELIJK. Maar dan ook echt verschrikkelijk ;). Bij jou is ‘ie wel prachtig, dus geniet maar van je aankoop!

 • Saskia

  Wat een ontzettend mooi kleurtje! Hij staat je ook prachtig :)!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.