Review: L’Oréal ExtraOrdinary Oil Nacht Creme & Masker
28 sep 2016 Beauty Gezichtsverzorging 7

Review: L’Oréal ExtraOrdinary Oil Nacht Creme & Masker

Een verzorgende creme die ook nog eens geschikt is als masker. Dat klinkt heel erg goed dacht ik zo. Ik was dan ook wel heel erg benieuwd naar deze L’Oreal ExtraOrdinary Oil Nacht Creme & Masker die ik mocht uitproberen. Kijk je mee naar mijn review van dit product?

L’Oréal ExtraOrdinary Oil

De ExtraOrdinary Oil lijn is voor de fans van L’Oréal zeker niet nieuw. In deze lijn verscheen er eerder namelijk twee dagcrèmes (een voedende creme en een ultralichte creme) en een gezichtsolie. Door het succes van deze producten is er ook nog deze L’Oréal ExtraOrdinary Oil Nacht Creme & Masker uitgebracht. En niet zomaar een nachtcrème, je kan deze creme namelijk ook als gezichtsmasker gebruiken! Dat laatste werd ik stiekem dus echt enthousiast van. Want als je een product ook als masker kan gebruiken moet het wel heel erg goed voedend zijn.

Deze ExtraOrdinary Oil nachtcrème belooft dat de huid door de essentiële oliën zoals lavendel, rozemarijn, muskus roos en arganolie intensief gevoed zal worden. Na gebruik zal de huid gekalmeerd worden, gehydrateerd worden en zijdezacht aanvoelen. De nachtcrème is zelfs geschikt voor de kwetsbare, gevoelige en droge huid.

L’Oreal ExtraOrdinary Oil Nacht L’Oreal ExtraOrdinary Oil Nacht

 

L’Oreal ExtraOrdinary Oil Nacht

Ingrediënten

Omdat mijn huid vrij gevoelig is ben ik altijd vrij kritisch naar ingrediënten van een product. En heel eerlijk: ik was niet direct enthousiast van deze lijst. De alcohol en siliconen zijn ingrediënten die ik over het algemeen liever niet zie in een product. Toch wilde ik vanwege de vele enthousiaste verhalen omtrent dit product het wel gaan proberen.

Het gebruik

Zoals ik al schreef kan dit product als zowel een nachtcrème als masker worden gebruikt. Wanneer het dient als nachtcreme hoeft het alleen maar dun elke nacht aangebracht te worden. Voor een masker mag een dikke laag worden aangebracht en deze tien tot vijftien minuten laten rusten.

L’Oreal ExtraOrdinary Oil Nacht

L’Oreal ExtraOrdinary Oil Nacht

L’Oréal ExtraOrdinary Oil Nacht Creme & Masker

Uiteraard heb ik natuurlijk de L’Oréal ExtraOrdinary Oil Nacht Creme & Masker zowel voor de nacht getest én als gezichtsmasker. Wat mij als eerste opviel en waar ik heel blij van werd is de geur. Want wat is die lekker zeg!! Ik ben erg slecht in het omschrijven van geuren maar kan wel vertellen dat ik een heerlijke lavendelgeur ruik met daardoorheen een vrij frisse geur. Erg lekker en rustgevend. Ook het product voelt fris aan en laat zich gemakkelijk aanbrengen. Daarnaast trekt het ook nog eens erg snel in de huid. Voor een nachtcrème vind ik dit persoonlijk heel erg fijn omdat ik dan niet hoef te wachten tot de crème is ingetrokken. Pluspunt! Wat ik merk na ongeveer een week gebruik is dat de huid wat gladder aanvoelt en plekjes in mijn gezicht er nog wel zijn, maar veel minder opvallend.

Als masker doet dit product ook erg goed haar werk. Wat ik een minpunt vind is dat het door de siliconen echt van mijn gezicht geboend moet worden. Althans, ik spoel het niet zomaar weg. Wel is mijn huid na een maskerbeurtje lekker fris en schoon.

Waar ik door de ingrediënten niet direct heel enthousiast was ben ik dit nu wel! De geur is fantastisch en het doet wat het belooft. Zelfs mijn gevoelige huid reageert goed op dit product, heerlijk. Mocht je meer reviews van L’Oréal willen lezen: L’Oréal Lipstick, L’Oréal NagellakL’Oréal reviews.

Dit product kost € 16,99 en is te koop bij de drogist en bij bol.com.

Kende jij dit product al? Gebruik jij graag een gezichtsmasker?

handtekening-saskia
Volg jij mij ook al op YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Iris

  De siliconen zijn een beetje jammer, dat zorgt bij mij voor acne, maar een crème en masker in één lijkt me erg handig.
  Onlangs geplaatst door Iris: This was week 38 ~ OvenTV, voor dokter spelen en zoekgeraakte concentratie

 • Danella

  Klinkt wel als een fijn product! Heb zelf geen last van het gebruik van siliconen, dus dat scheelt wel.

  • Saskia Hardeman

   Dat is inderdaad top als je geen last hebt van silliconen.

 • Romy

  Dit product kende ik nog niet. Wat fijn dat je, ondanks je twijfels over de ingrediënten, over het algemeen zo enthousiast ben. Ik moet zeggen dat het me ook wel aanspreekt dat je het product tegelijk als crème en als masker kunt gebruiken.

  • Saskia Hardeman

   Ja precies, wel echt uniek dat het als twee producten gebruikt kan worden.

 • Ineke

  Ik reageer heel erg op siliconen dus helaas zijn zo’n zaken niet voor mij weg gelegd :(..
  Onlangs geplaatst door Ineke: Een belangrijke boodschap, kom je overal tegen

  • Saskia Hardeman

   Ah dat is jammer :(!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.