Product reviews #reviewsloreal
7 aug 2016 Beauty Make up 7

Product reviews #reviewsloreal

Degene die mij volgen op hebben het misschien al wel voorbij zien komen. Elke donderdag ochtend plaats ik op mijn pagina een review van een product van bijvoorbeeld Maybelline of L’oréal. Misschien dat je nog weet dat ik tijdens het event van #lorealuniversity mijn eigen goodiebag mocht samenstellen. De spulletjes die ik hier gekregen heb komen zo nu en dan op mijn pagina voorbij. Ook zal ik af en toe hier op mijn blog nog wat producten bespreken! Vandaag vertel ik je graag meer over een geweldig lippotlood, een strobing stick en een prachtig lip palette! Kijk je mee?

Maybelline Color Drama

Maybelline Color Drama #420 In with Coral

Deze Maybelline Color Drama belooft een mooie matte kleur dat lang mooi blijft, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleur die ik deze keer laat zien is een mooie roze (met een heel klein beetje koraal) kleur die lekker fel oogt. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en voelt romig aan op de lippen. De houdbaarheid vind ik zelf erg goed. Na een maaltijd is de kleur weliswaar minder fel maar nog wel erg mooi. Als eerste slijt de kleur na een paar uur heel licht in de mondhoeken. Het product droogt de lippen niet uit en is erg fijn in gebruik. Daarnaast door het formaat ook erg handig mee te nemen in de tas!

Dit product is te koop bij de drogist voor € 6,49.

Maybelline Strobing Stick

Maybelline Master Strobing Stick #200

De hele strobing trend heeft mij nooit zo aangesproken, maar een goede highlighter is nooit verkeerd. Ik was dan ook erg nieuwsgierig naar deze Maybelline Master Strobing Stick. De stick is verkrijgbaar in twee tinten: 100 Light Iridescent en 200 Medium Nude Glow.

Zelf gebruik ik niet dagelijks een highlighter, zo nu en dan kan ik het wel erg mooi vinden. Ik breng het dan aan op mijn jukbeenderen en een klein beetje op de neusbrug.

Deze stick brengt heel romig en zacht aan. Ik denk zelfs dat het geen slecht idee zal zijn om de stick met het hele warme weer in de koelkast te leggen. Na het aanbrengen op mijn jukbeenderen klop ik het product zachtjes in de huid. Aangezien mijn huid door de zon aardig gekleurd is, past de teint #200 erg goed bij mijn huidskleur en is het zelfs aardig subtiel. Het is jammer dat de glans lastig is vast te leggen op de foto, maar het is een erg mooie glans! Wat mij betreft zeker een aanrader, ook gezien de prijs.

De Maybelline Master Strobing Stick is te koop bij de drogist voor € 8,99

Color Riche La Palette Glam

Color Riche La Palette Glam

Een palette waar ik zelf heel enthousiast van werd door de onwijs gave kleuren die erin zitten. Van een nude achtige kleur tot een donkerrode kleur, met dit palette heb je van alles bij de hand. Ideaal bijvoorbeeld voor op een vakantie. Zo heb je meerdere kleurtjes bijeen in een verpakking die handig is om mee te nemen. In de verpakking zit ook een kwastje welke ik zelf erg fijn vind werken door de iets puntige vorm. Op die manier kan ik het product netjes aanbrengen.

De zes kleuren vind ik zelf allemaal even mooi alhoewel mijn hart wel echt sneller gaat kloppen van de derde kleur van boven. Dat is voor mij echt een kleur die bij mij past en ik vaak zal gaan dragen. De kleuren blijven goed zitten, na ongeveer drie a vier uur is het tijd om even bij te werken wat gemakkelijk gaat met bijbehorend kwastje. De kleuren voelen zacht aan en drogen de lippen niet uit. Detail: de swatches op mijn hand heb ik er echt af moeten boenen, het staint dus aardig in de huid.

Het palette is te koop bij de drogist voor € 19,99

Wil je op de hoogte blijven van de #reviewsloreal volg mij dan op Facebook. Mocht je het leuk vinden te bekijken welke producten ik koos voor mijn goodiebag bekijk dan: L’oréal unboxing goodiebag.

Ken jij deze producten al en wat vind jij ervan?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Fenna

  De producten van Maybelline zijn ook wel wat voor mij. Lippalettes laat ik meestal links liggen, wanneer ik lipstick draag neem ik die graag mee in mijn tas. Om nou een heel palette mee te nemen… 😉

 • hilde

  Ik val op precies dezelfde kleuren lipstick als jij. Die Color Drama lijkt mij super!!

 • Lisanne

  Mooie producten allemaal. Dat lippallette vind ik wel echt te gek zeg! Denk dat de Color Drama lipstick ook erg prettig zijn en voor die prijs ga ik er zeker is naar kijken.

 • Sandra

  Die lipstick heb ik in een andere kleur en vind hem zo fijn! Hij blijft echt lang zitten, ook met eten en drinken. Beter dan dat ik van te voren had verwacht! Jep, fijn product. 🙂

 • Els

  Wow, die Color Riche La Palette Glam ziet er goed uit! En eraf boenen is altijd wel een goed teken ;-).

 • Iris

  Het lippalette spreekt me heel erg aan, vooral de donkerste kleur.

 • marleen@burgertrutjes

  Ik ben nooit zo van de lippallettes maar deze ziet er wel heel mooi uit!!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.