Review: Catrice Inside Eye Highliter Pen
24 aug 2013 Beauty Make up 2

Review: Catrice Inside Eye Highliter Pen

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Catrice nieuwe producten in het schap heeft liggen. Zo ook deze Made To Stay  Inside Eye Highliter Pen! Om een grotere oogopslag te creeeren kan je witte eyeliner gebruiken. Nu ben ik hier zelf niet zo fan van omdat ik het onnatuurlijk vind lijken. Deze Inside Eye Highliter Pen beloofd hetzelfde. Maakt Catrice het waar? Klik verder en je leest het in mijn review! Catrice inside eye De gewone highliter pen in de kleur 010 die eerder in de schappen lag, was echt een super fijn product. Deze gaf zo’n mooie gezonde glans aan het gezicht en het gebruik is ook nog eens super makkelijk. Nu heeft Catrice dan ook een Inside Eye Highliter pen. Toen ik deze zag liggen was ik gelijk erg nieuwgierig! Inside eye De kleur is een matte huidskleur. Op mijn hand valt pas op dat de structuur poederachtig is. De kleur is erg “vast” en verplaatst niet. Ik moest deze swatch echt verwijderen met remover omdat water niet voldoende was. Een goed teken! Om de highliter pen aan te brengen moet je wel even een paar keer over je waterlijn heen strijken. Maar daarna zit het dan ook perfect! Als ik het draag blijft het tot ongeveer voor de avond zitten en daarna werk ik nog even bij. Dit effect is echt zo veel mooier dan een witte eyeliner, wat een uitvinding zeg! Catrice Inside Eye Het effect vind ik verrassend. Je krijgt er een heel open uitgeslapen uitstraling van! Het product heeft een draaisysteem, zodat je altijd omhoog kan draaien. Handig! Zelf vind ik een draaisysteem altijd veel fijner dan dat ik met een puntenslijper in de weer moet. Inmiddels zet ik elke dag even een lijntje op mijn  waterlijn met deze mooie Inside Eye Highliter Pen! Zou ik het product nog een keer kopen? Jep! Hij is mooimooimooi! Deze Catrice Inside Eye Highliter pen is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost € 2,89. Ken jij deze highliter pen al? xoxo Saskia

Reacties

  • Anna

    Ik vind hem ook mooimooimooi 🙂

  • Stephanie

    Ziet er mooi uit sas! Die ga ik snel een keertje kopen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.