Review: Catrice Eyeliner Pen Black & Black Grey
8 apr 2014 Beauty Make up 19

Review: Catrice Eyeliner Pen Black & Black Grey

Eyeliner.. Het is iets wat ik steeds leuker vind om te gebruiken. Mijn geliefde Estee Lauder Pure Color Eyeliner is zo goed als op en het werd tijd voor een nieuwe. Ik ging lekker op de budget tour en kocht er twee van Catrice. Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik hoe deze eyeliners het doen? Klik dan verder en lees mee!Catrice Eyeliner Pen

Catrice eye Liner Pen

De twee kleuren 010 Black en 040 Black Grey gingen met mij mee naar huis. Zwarte eyeliner vind ik mooi, maar ik vind het voor een zachte look voor overdag soms ook heel mooi om een zwart grijze kleur te gebruiken.

Catrice Eyeliner Pen

Verpakking

De verpakking ziet er mooi praktisch uit. Het heeft de vorm en houvast van een potlood/pen met daarop een dop. De dop beschermt de vilten applicator. De vilten applicator moet er voor zorgen dat je de eyeliner zo precies mogelijk aan kan brengen!

Catrice Eyeliner Pen

Catrice Eyeliner Pen

040 Black Grey

De eyeliner pen probeerde ik gelijk uit. Bovenstaand zie je de kleur Black Grey. En aaargh ik ben toch een beetje teleurgesteld. Op mijn hand werkt het bijna niet. De kleur is nihil en hier kan je zeker geen mooie lijn mee trekken. Ik heb het nog op mijn oog geprobeerd, maar helaas. Jammer zeg!

Catrice Eyeliner Pen

Catrice Eyeliner Pen

010 Black

Omdat de zwart/grijze variant teleurstellend was had ik mijn hoop gevestigd op de zwarte eyeliner die je hierboven ziet. Het ziet er in vergelijking met de andere kleur al stukken beter uit. Alleen ik vind het nog niet echt perfect. Ik moet behoorlijk wat kracht zetten om de letters zo zwart mogelijk te krijgen. Op het ooglid werkt dit niet prettig. Ik heb het nog even geprobeerd, maar ook dit was niet heel veelbelovend. Ik kreeg een vage zwarte eyeliner als resultaat.

Catrice Eyeliner Pen

Conclusie

Het zal je denk ik niet verbazen als ik je vertel dat ik wel een beetje teleurgesteld ben! De producten van Catrice is over het algemeen niets mis mee. Ik heb nog van alles geprobeerd zoals schudden enzo, want ik dacht dat het product misschien niet aan de voorkant zat, maar dit hielp niets. Helaas! De zoektocht naar een goede eyeliner gaat nog verder.

Wat is jouw favoriete eyeliner? Welke kan je mij aanraden?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Bianca

  Ik vind ze ook helemaal niet fijn 🙁

 • Roos

  De liquid eyeliner van Rimmel is erg fijn!

 • Kim

  Meh, jammer, ik zou hem niet kopen. Ik ben gek op de liquid eyeliner van Essence!

 • Naomi

  Jammer dat ze niet zo goed werken. Ik gebruik zelf altijd gelliner. Het kost iets meer tijd om aan te gebruiken maar het zit wel lang.

 • beautybysandra

  Zonde, zelf heb ik een grijze versie die echt heel erg fijn is.

 • Geertje

  Ik heb ook de liquid eyeliner van Rimmel London! Die is echt heel fijn! Jammer dat deze tegen valt!

 • Kimberley

  Jammer dat ze niet zo goed werkten, vooral die grijze. Maar de zoektocht gaat verder!

 • Cindy H

  He wat jammer catrice is normaal wel goed. Succes met zoeken naar een goede.

 • Sophie

  Ah jeetje, wat jammer! Die zwart heb ik ook, die was wel oké, die van essence (vooral de grijze!) zijn wel goed!

 • Shoppingsarah

  Meh! Wst jammer, altijd balen als iets tegenvalt. Ik gebruik zelf de eyeliner van de Hema en de superfine eyeliner van Essence.

 • Kayleigh

  Hmmm balen dat ze zo tegenvallen .. ze lijken mij ook niet zo fijn!

 • Jana

  Ik heb deze ook gehad en vond deze ook niet goed!

 • Michaela

  Ik kan je die van Artdeco aanraden! Heb hem laatst gebruikt in een look ( Chanel s/s 2014 ) en hij is echt geweldig. Vlekt niet, geeft precies genoeg af en perfect zwart 🙂

 • Evelien

  ik vind die van Essence veel fijner dan die van Catrice. Maar heb de perfecte eyeliner pen nog niet gevonden

 • Birds4Free

  Spijtig dat ze je zo tegenvallen, ik had dit ook met budgetmerken als Catrice en Essence. Ze drogen erg snel uit en geven een blauwe ipv zwarte schijn af. Erg jammer!

 • saskia

  ik kan je vertellen, heb al meerdere van dit soort pennen gehad en meestal zijn zo zo snel uitgedroogd dat ik ze al niet meer koop, zonde van het geld. dit is idd wel heel erg!

 • DQ

  Jammer. Er zijn maar weinig echt goede stiften te vinden. X

 • Bertine

  wat ontzettend jammer!

 • Linda

  Ik was eigenlijk heel erg benieuwd of dit een aanrader is omdat ik ook opzoek ben naar een fijne en goede budget eyeliner. Erg jammer dat deze ronduit flut zijn.. We zoeken nog even verder 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.