Review: Benecos Blush Sassy Salmon
6 mrt 2015 Beauty Make up 16

Review: Benecos Blush Sassy Salmon

Benecos is een merk welke ik sinds kort heb leren kennen en die ik erg waardeer vanwege de kwaliteit van haar producten. Maar ook de prijs. Goede natuurlijke cosmetica hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Ik testte onlangs een mooie blush uit van dit merk en vertel je vandaag graag wat ik er van vind! Kijk je meer naar deze mooie blush?

Benecos

Omdat ik eerder over dit merk heb geschreven vertel ik nu niet meer inhoudelijk over Benecos. Wil je meer lezen over dit natuurlijke merk klik dan hier. Laten we snel verder kijken naar de review!

Benecos Blush

Verpakking

De blush komt in een transparante verpakking. Geen bijzondere verpakking maar gewoon doeltreffend. Door de doorzichtige deksel kan je namelijk direct zien welke kleur je hebt en de verpakking is gemakkelijk te openen door het kliksysteem.

Benecos Blush

Ingrediënten

Op de achterkant van het doosje kan je lezen welke naam de blush heeft en dat de blush 5,5 gram bevat. Ook staat er nog wat informatie op zoals het keurmerk (BDIH).

Op internet heb ik de ingredienten kunnen vinden: INCI: TALC, MICA, KAOLIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL*, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, MAGNESIUM STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID*, TOCOPHEROL*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, [+/- (MAY CONTAIN) CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 75470, TIN OXIDE]

Benecos Natural Powder Blush

Benecos Logo

Bij het open doen van de blush zie ik direct dat het logo van Benecos in de poeder afgedrukt staat. Dit vind ik altijd een mooi detail! Zeker voor producten die wat goedkoper zijn vind ik dit een groot pluspunt! Wel zal naarmate de blush vaker gebruikt wordt het logo vervagen, maar dit is nu eenmaal altijd zo.

Benecos Natural Powder Blush

Benecos Natural Powder Blush

Swatch

Met een enkele veeg krijg ik dit resultaat. Dit lijkt misschien niet heel veel maar dat komt door de kleur van mijn huid. Mijn gezichtshuid is lichter. Ik laat je hieronder het resultaat zien hoe het op mijn gezicht er uit ziet.

face

face

De blush is mooi warm wat goed past bij mijn huid met gele ondertoon. De blush ziet er daarom erg natuurlijk uit! Dit soort tinten vind ik zelf erg mooi en fijn voor dagelijks.

Benecos Natural Powder Blush

Benecos Blush

Alhoewel deze Benecos blush in het begin iets poederig lijkt valt dit best mee en vind ik de blush erg fijn in gebruik. Het pigment is wat mij betreft precies goed omdat je het gemakkelijk kan opbouwen naar de juiste kleur. Ook qua houdbaarheid heb ik niets te klagen. Gedurende de dag blijft alles prima op haar plaats. Ik ben erg tevreden met deze blush en ben erg benieuwd naar de overige kleuren!

Deze blush is te koop bij Solobiomooi en kost € 5,99.

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet.

Doe jij ook mee met de winactie?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

 

 

Reacties

 • Dionne

  Hij ziet er mooi uit!

 • Manon

  Ik vind het een mooie blush!

 • Dineke

  mooie zachte kleur! Ik kende het merk nog niet..

 • Mariëlle

  Een mooi patroon en een mooie kleur, klinkt ook erg goed 🙂

 • Amy

  Ik kende het merk nog niet maar op de huid ziet de blush er alleszins zeer goed uit, heel mooi!

 • Jaimy en Laura

  Ik kende dit merk nog niet, maar ik vind de kleur mooi subtiel!

 • Kelly

  Ik vind het een hele mooie kleur!

 • Simone

  Hij ziet heel mooi uit, vind de verpakking ook erg mooi!

 • Iris

  Wat een mooi budgetproduct! Ik dacht eerst dat de blush duurder zou zijn vanwege het goede resultaat. Op de een of andere manier denk ik dat budget iets als matig betekent.

 • Sanne Makeupgorgeous

  Mooie blush! Een heel lief kleurtje.

 • Rachel

  ziet er goed uit! nog een hele fijne week verder

 • Linda

  Oh wat een snoepje is het toch met de bedrukking erop! Hij staat je erg mooi <3

 • Yasemin

  Wauw de kleur is echt prachtig, ik doe heeeeel graag mee! 😀

 • Jana

  Voor die prijs is het zeker en vast een mooi product! Ik vind het ook iets extra geven, dat logootje op de blush 🙂

 • beautifulday4makeup

  Wat een mooi kleurtje!

 • 4.Balou

  Prachtig kleurtje!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.