Feest Make-Up met Dr. Hauschka
5 dec 2015 Beauty Make up 13

Feest Make-Up met Dr. Hauschka

Het duurt niet lang meer. Over een paar weken zal het kerst zijn. En bij kerst hoort natuurlijk een prachtige, stralende en feestelijke look. De visagist van Dr. Hauschka maakte speciaal voor deze gelegenheid een prachtige feest make-up. Ik kreeg een aantal producten opgestuurd en zal deze in het artikel van vandaag reviewen en ik heb uiteraard zelf de feestlook gemaakt en laat deze graag zien!

De producten die ik specifiek zal laten zien in dit artikel zijn drie verschillende kleuren oogschaduw en een lipstick en lipliner. Als eerste zal ik de producten reviewen en tot slot laat ik de feest make-up zien.

Dr. Hauschka

Als eerste laat ik drie oogschaduws zien die ik in de look verwerkt heb. Ze zijn ontzettend fotogeniek, ik kon niet ophouden met foto’s maken haha. De kleuren die ik heb gebruikt zijn: 01 Golden Sand, 07 Lilac, 09 Ivory.

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Eyeshadow Solo met echte zijde laat de ogen spreken en doet de kleur van de iris oplichten. Negen zachte kleuren brengen lichtreflexen en schaduwen aan en accentueren de schoonheid van de ogen. De samenstelling met zijde en heilzame planten verzorgt de gevoelige huid rond de ogen en geeft een stralende uitdrukking en glans.

De oogschaduws van Dr. Hauschka ben ik al langere tijd mee bekend en ik ben er erg tevreden mee. Er is prettig mee te werken, de producten zijn erg mooi en wat ik ook erg prettig vind is dat de producten op natuurlijke basis zijn.

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Zoals je op bovenstaande foto kan zien geven de producten een prima pigment af. Ik vind de kleuren erg mooi en intens!

Dr. Hauschka

Voor perfecte contouren kun je, voordat je Lipstick aanbrengt, je lippen vormgeven met de Lipliner in vijf passende kleuren. Wondklaver, toverhazelaar, zwarte thee en roos in de Lipliner zijn een perfecte aanvulling op je lipverzorging. Rozenwas maakt de Lipliner soepel en zacht.

De Novum Lipsticks zorgen voor een uitstekende verzorging en transparante kleuren. De kostbare argaanolie is een aanvulling op de verzorgende basis. De slimliners zijn er in vier tinten die de natuurlijke kleur van de lippen niet afdekt zodat er een individuele kleurnuance ontstaat.

Ook ontving ik een lipliner 03 en een lipstick Novum in de kleur 09, De lipstick staat er om bekend vrij transparant te zijn maar een mooie gloed en glans aan de lippen te geven. De Lipliner kan gebruikt worden als ondergrond om de lipstick langer te laten zitten.

Dr. Hauschka

Op bovenstaande swatches kan je duidelijk zien dat de lipstick transparant is van kleur en de lipliner een meer intense kleur heeft.

Dr. Hauschka

Ik maakte bovenstaande look met de oogschaduws en de lipliner en lipstick. Ik ben zelf erg blij met de paarse kleur. Ik heb groene ogen en de paarse kleur laat deze lekker “knallen”.

De producten zijn heel fijn en makkelijk in gebruik. Om er een avondlook van te maken zou je er nog en donkere kleur in kunnen verwerken. De look die ik heb gemaakt vind ik er meer een voor overdag maar wel erg mooi. Voor meer informatie over de producten van Dr. Hauschka, kijk op de website.

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn look vindt! En of je zelf weleens iets van Dr. Hauschka geprobeerd hebt?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de Zarqa winactie?

Dit artikel bevat producten welke ik opgestuurd heb gekregen ter review. 

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Melissa

  Mooie make-up! Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd maar het ziet er goed uit 🙂

 • Esmée

  Prachtig! Ik heb er nog nooit wat van geprobeerd!

 • Sheela

  Het ziet er erg mooi uit! Ik ken het zelf niet als make-up merk. Maar de pigmenten zijn erg mooi en duidelijk van kleur.

 • Sofie Katelijne

  Ben zelf helemaal niet vertrouwd met Dr. Hauschka, lijkt me inderdaad best wel een fijn merk! Geen idee zelfs of dit in Vlaanderen verkrijgbaar is?

 • Leonie

  Ik ken dit merk helemaal niet… Maar wel mooie producten!

 • Amy

  Wat een prachtige oogschaduws zijn het inderdaad, super fotogeniek! Je hebt er ook een mooie look van gemaakt trouwens 🙂

 • Nesrin

  Ik vind de swatches van de oogschaduws erg goed. Ik heb jaren geleden ooit een keer een lipstick van dit merk gehad en verder nooit meer naar omgekeken, jammer want het ziet er goed uit.

 • Eva

  Wat een mooie ooglook heb je gemaakt! Jouw ogen worden nog meer sprekend door de kleur. Zo te zien geven de oogschaduw echt veel pigment af, fijn! Ik heb zelf nog nooit oogschaduw van dr. Hauschka geprobeerd maar nu ben ik stiekem toch erg benieuwd!
  Liefs,
  Eva

 • jeapiebel

  De pigment van swatches op je hand zien er idd echt goed uit. Mooie kleur oogschaduw en het staat ook prachtig op je oog. Ik ga zeker de website van Dr. Hauschka kijken. 

 • Natascha

  Mooie look is het geworden! Die paarse kleur staat je inderdaad erg mooi.

 • Teddy

  Wat een mooie producten!

 • beautifulday4makeup

  Wat zijn dat allemaal stuk voor stuk mooie producten

 • Tabitha

  Hier een Hauschka grootverbruiker! Ik ben een hele grote fan van hun huidverzorgingslijn. Die gebruik ik nu 2 jaar en ik wil nooit meer anders. Ik gebruik ook de foundation van Hauschka. De make-up is soms wat te licht voor mijn iets getinte huid. Voor oogschaduw gebruik ik meer pigmentatie en dus Urban Decay. Hoewel ik de poederige finish van Hauschka wel mooi vind (en voelen). Mooie look hoor! Die kleuren staan je prachtig!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.