Winactie 1: Zarqa verwenpakket
4 dec 2015 Beauty Gezichtsverzorging 84

Winactie 1: Zarqa verwenpakket

Hoi lieve allemaal. Het is zover: de eerste winactie staat online! En ook nog eens een winactie waar ik persoonlijk dolenthousiast over ben! Een winactie om zeker even naar te kijken, lees mee en ik vertel je er meer over!

Laat ik als eerste maar direct een bekentenis doen dat ik het merk Zarqa eigenlijk helemaal niet kende. Achteraf gezien heb ik het weleens voorbij zien komen, maar nog nooit zelf geprobeerd. Daar is dan nu verandering in gekomen. Ik kreeg namelijk onlangs 2 mooi pakketten opgestuurd; een voor mezelf en een om weg te geven!

Zarqa Face

De producten van Zarqa staan erom bekend een verzorgende werking te hebben en het huid precies te geven wat het nodig heeft. Zo heeft Zarqa speciaal een lijn voor onder andere lichaamsverzorging, babyverzorging, voetverzorging en gezichtsverzorging. Uit de lijn van gezichtsverzorging probeerde ik drie producten die met name bekend staan om haar zuiverheid en mildheid. De producten zijn met name zeer geschikt voor de gevoelige huid, maar zijn ook heel fijn voor mensen met een normale huid die een goed product zoeken zonder parfum, conservering en allergenen.

Wat mij bijzonder aanspreekt is het feit dat de werking ontleend wordt aan lichaamseigen zouten en mineralen uit de Dode Zee. Samen met zeer essentiële plantenextracten en werkstoffen die in bijna alle producten zijn verwerkt zorgt dit voor een optimale verzorging van de huid.

Zarqa

Zarqa Face

De producten die ik ontving zijn de volgende:

Ultra Soft Peeling € 12,99/50ml

Calming Face Mask € 12,99/50ml

Skin Calming Serum € 16,99/50ml

Gezichtsborstel

Zarqa Ultra Soft Face Peeling

Zarqa Ultra Soft Face Peeling

Een milde en zeer effectieve enzymatische peeling op basis van Papaya-extract, Sheabutter en Hyaluronzuur. Deze enzymatische ultra soft face peeling wordt veelal gebruikt voor een goede en effectieve reiniging zonder de huid te irriteren. Het werkzame enzym verwijdert de dode huidcellen zonder de huid te irriteren.

Zarqa Face Mask

Zarqa Calming Face Mask

Een voedend masker op basis van Kaolin en Sheabutter. Het ingrediënt Boswellia Serrata extract kalmeert de huid en brengt haar tot rust. Dit masker heeft een ontspannen en gladde huid als resultaat.

Zarqa Skin Calming Serum

Zarqa Skin Calming Serum

Het serum is rijkverzorgend op basis van Rijstkiemolie, Olijfolie Extract, Provitamine B5. De ingrediënten Urea en Betaïne  hydrateren de huid intensief. De kalmerende werking van Bisbolol en de extracten van Zouthoutwortel en Algen brengt de huid tot rust.

Zarqa

Mijn eerste indruk

Inmiddels heb ik de peeling en het masker beiden twee keer gebruikt en het serum gedurende een week, zowel in de ochtend als in de avond. Normaal test ik producten langer om een goede mening te kunnen geven, maar eigenlijk ben ik na het eerste gebruik al enthousiast. Mijn huid voelt na gebruik van de producten zo zacht en schoon, dat het erg fijn voelt. Ik heb zelf een gevoelige huid, maar deze reageert prima op de producten, daarnaast vind ik het fijn dat de producten parfum en dierproefvrij zijn!

zarq9

Winactie!

Aan een van jullie mag ik bovenstaand pakket weggeven. Het pakket bevat de volgende producten: Ultra Soft Peeling, Calming Face Mask, Skin Calming Serum & Gezichtsborstel. Om kans te maken op dit pakket moet je het volgende doen:

 • Laat een reactie achter in de comments dat je mee doet.
 • Volg mij op Bloglovin en like het bericht. Vergeet vooral niet om het bericht te liken. Indien dit niet gebeurt vervalt je deelname.
 • Niet verplicht maar wel lief: volg mij (en deel) op Facebook

Deze winactie zal lopen tot vrijdag 11 december. De winnaar krijgt reactie per mail, zorg dus dat je een geldig mailadres achter laat. De hele maand december zullen er winacties op Twinkelbella verschijnen, stay tuned!

Veel succes meiden, en een fijne dag!

Ken jij Zarqa al?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review. 

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

 

 

 

 

 

Reacties

 • Hanna @ eenbezigbijtje

  Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volgde je al maar zal het bericht ook even liken :). En leuk zo’n winactie maand.

 • Renate

  Super leuk! Ik volg je blog graag omdat het niet een doorsnee blog , het gaat een keer niet alleen maar over eten! Super! Ga zo door! 🙂

 • Wilmaaa

  Heeerlijk! Het is dat ik zulke producten al thuis heb staan! Ik kan hier altijd zo blij van worden!

 • Simpel, met een snufje liefde

  Klinkt als heerlijke producten!

 • Eva

  Ah cool zeg zo’n winactie! Ik doe graag mee! De producten van de babylijn heb ik destijds veel gebruikt voor mijn dochters. De lotion voor berg werkte echt heel goed! Fijn dat deze producten ook parfumerie zijn en niet op dieren worden getest!
  Ik ga nu je bericht liken op Bloglovin. 🙂
  Liefs,
  Eva

  • Eva

   Eh misschien een beetje domme vraag onder bloggers. Ik doe nog niet zo lang mee 🙂 Maar hoe like je een bericht? Ik heb hem al wel ‘gesaved’…Via de app zie ik geen like button.

   • Saskia Hardeman

    Nee hoor geen domme vraag. Gesaved is idd liken 🙂

 • leoni

  Het lijkt me een heel fijn product. Ik heb een lastige huid die snel geïrriteerd is en ik zou dit product dus graag proberen aangezien je verteld dat het bij jou goed bevalt. Ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden.

 • Tine

  Hey! Super toffe winactie! Ik heb vroeger als ik in mijn pubertijd zat eens wat producten van Zarqa in mijn moeders kast gevonden en getest 🙂 En ik weet nog dat ze mij toen ‘betrapte’ en zei dat ik van haar goede producten moest blijven 😉 Ik doe dus geel graag mee.

  Ik ben je eigenlijk beginnen volgen begin dit jaar toen ik wist dat ik voor het eerst zwanger was. En jij was ook zwanger. En nu is mijn zoontje 9 weken en ik vind het heel tof om te lezen hoe je moederschap en bloggen combineert 🙂

 • wendy kuiper

  Erg benieuwd naar de producten. Voor mijn zoontje 3jr geleden al aardig wat van de babylijn versleten. De haarlotion voor berg is heel goed en later ook de huidolie gaan gebruiken in het badje en om in te smeren. Binnen no Time had hij weer een baby zacht huidje. En het knuffel momentje tijdens het insmeren was ook heerlijk hihi. Nu we de winter in gaan, voor me dochtertje van 8wkn ook een fles gekocht. Geniaal dus!

 • Eline

  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie!
  Ik wil dat mooie pakket zeker winnen.

 • Liset - Beautydagboek

  Wat leuk dat je een winactie houdt! Ik ken Zarqa nog van vroeger, maar het merk zie ik nu steeds weer meer tevoorschijn komen :). Ik sla even over vanwege een overload aan verzorgingsspullen, dus succes voor de andere meiden!

 • Nynke B

  Ik ken het merk niet, ik ben vooral benieuwd naar de face mask, dus ik doe graag mee.

 • Lotte

  Ik doe graag mee! Heb zelf een gedehydrateerde en erg gevoelige huid die niet zo veel kan hebben waardoor ik niet heel snel een ander merk zal proberen. Wel heb ik zelf al de Black mud body mask en die is erg fijn 😀

  • Lotte

   Te snel :p Enige wat ik momenteel veel probeer zijn natuurlijke producten en ik denk dat zarqa daar ook onder valt. producten vrij van veel chemische troep is gewoon beter voor de huid!

 • Nesrin

  Oeh wat een gave winactie! Ik heb veel positieve reviews gelezen over dit merk en haar producten. Ik pas (ook al wil ik dit eigenlijk niet) want ik heb momenteel genoeg in huis. Je maakt er vast iemand anders heel blij mee.

 • Anita

  Hele gave winactie! Ik heb een tijd de shampoo en conditioner gehad van Zarqa maar wil ontzettend graag deze verzorgingsproducten uitproberen! Heb het artikel een like gegeven op Bloglovin 🙂

 • Vlijtig Liesje

  Dat ‘calming’ spreekt me aan! Ik kan wel wat kalmte gebruiken : )

 • Jeanine

  Super leuk! Ik vind Zarqa ook zo fijn. Ik doe mee met je winactie. Succes aan de andere deelnemers. Liefs

 • Debbie Faber

  Ik kende dit merk nog niet, maar je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Ik doe dus graag mee 🙂

 • Marion

  Zarqa is samen met Dr. Hauschka en Louis Widmer een favoriet van mij. Ik heb van alle drie standaard producten in mijn badkamer staan. Zarqa is van de drie de goedkoopste, maar absoluut niet de minste. Het is een heel erg fijn merk, inderdaad dierproefvrij en zelfs vegetarisch. Ik gebruik altijd de reinigingsmelk en koop straks als het weer gaat vriezen de creme voor de gevoelige en rode huid. Deze drie producten ken ik nog niet, maar ik weet zeker dat ook dit topproducten zijn. Ik doe echter niet mee aan de winactie, want ik hoop dat er iemand wint die deze producten nog niet kent en dat het misschien een oplossing biedt voor iemand met een gevoelige huid. Ik heb ooit vreselijke uitslag op mijn gezicht gehad en dankzij dit merk was ik er heel snel weer vanaf. Tof dat je een pakketje weg mag geven en geniet ook lekker van jouw pakketje, hè meis? Heb je wel verdient! X

 • Leone

  Ik doe graag mee, vooral in de winter heb ik een gevoelige huid en ik denk dat zarqua wel iets voor mij kan betekenen

 • Eva Narcisz

  Wat een heerlijke winactie ! k gebruik de nutritive gezichtscrème en de hand protection crème van Zarqa. Heerlijke producten . Ik heb een gevoelige huid dus ik ben erg selectief over wat ik op mijn huid smeer. Ik maak dolgraag kans op dit verwenpakket. Bedankt voor de kans. Ik volg je op bloglovin en op facebook.

 • Anita H.

  Ik heb weleens de handreme en de shampoo gebruikt van dat merk. Is goed bevallen. Ik doe graag mee.

 • Milou

  Ik doe niet mee, want gebruik geen gezichtsproducten in die zin. Maar wilde wel even zeggen dat ik zwéér bij Zarqa voor mijn haar! Echt, het is de enige shampoo wat ervoor zorgt dat ik zonder jeuk het leven door ga. Een aanrader wat mij betreft dus.

 • Marian

  Het lijkt me heerlijk! Mijn gezicht kan wel wat extra aandacht gebruiken, zeker in de winter,

 • Simone

  Leuk, ik doe ook mee!

 • WendyT

  Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en heb natuurlijk het bericht geliked! Ben erg benieuwd naar dit merk!

 • Hilde

  Wat leuk dat je die pakketten opgestuurd kreeg! 🙂 Lijken me hele fijne producten! Maar ik doe niet mee met de winactie, heb nog te veel verzorgingsproducten staan die eerst op moeten haha :p

 • jeapiebel

  Wat een leuke winactie zeg. Ik doe natuurlijk mee. Ik lees veel goede berichten hierover en graag deze producten eens proberen. Het lijkt mij super fijn product. En als ik niet win koop ik later zelf wel. 😉

 • Yvonne

  Wat een lekkere producten! Ik vind het erg leuk om mee te doen en ben je gaan volgen op bloglovin.
  Heb geen Facebook, maar wel van plan om deze aan te maken, wie is er nu nog in deze tijd zonder Facebook 😉

 • Jori

  Heel leuk zeg, ik doe graag mee!

 • Iris

  Dat lijken me fijne producten! Ik kende Zarqa al, dus ik doe zeker mee.

 • Leonie van Mil

  Dat klinkt goed!! Ik doe graag mee. Kan mezelf wel een beetje verwennen. Vooral straks tijdens mijn verlof 😉

 • Xkekography

  Ik doe mee! Wat een superleuke actie Saskia! Ik ben heel erg benieuwd naar dit merk!

 • Esmée

  Superleuk, ik ben altijd op zoek naar nieuwe verzorgingsproducten voor m’n puberhuidje! Deze producten lijken me erg fijn! Ik volgde je al op instagram, en nu ook op bloglovin (+ gesavet). Fingerscrossed!

 • Rosanne

  Wat een onwijs leuke winactie! Ik kende het merk eerst ook nog niet maar heb er de laatste tijd veel goeds over gehoord dus ik ben inmiddels wel erg nieuwsgierig. Ik doe graag mee!

 • Lin

  Wauw ik doe mee! Haha ik had wel eens verteld dat ik een droge huid heb, maar zodra ik er iets op smeer overal uitslag en bultjes krijg. Ik smeerde daarom maar niks meer met als gevolg van die schilfers op m’n neus wat heel sexy staat als je er dan foundation op smeert. Heel toevallig las ik laatst ook iets over Zarqa en kocht ik bij de tuinen de dagcreme hiervan en yess eindelijk iets waarvan ik geen uitslag krijg voor het eerst in 28 jaar gewoon iets gevonden wat wel werkt! Ik was al van plan er dus meer van aan te schaffen, maar als ik dan een winactie zie waar de 3 andere producten ervan te winnen zijn.. moet ik echt even meedoen!

 • Karolien

  Ik doe graag mee!

 • Hilde Alma

  Oeh leuk! Ik heb er al veel goede berichten over gehoord en wil het zelf dus ook heel graag proberen! Ik heb alles uitgevoerd en like je op insta en facebook 🙂

 • Maike

  Ik doe ook graag mee, parfumvrij is voor mij heel belangrijk (en dierproefvrij ook uiteraard) vanwege mijn gevoelige huid

 • Tamara TS

  Een supermooie actie! Ik doe dan ook heel graag mee. Natuurlijk gedeeld, volger was ik al.

 • Nilou

  Ik heb je ook gevolgd op FB EN ik doe graag mee; ik ken Zarqa al best lang volgens mij wordt er ook echt zeezout verwerkt in hun producten. Ik heb altijd zo een drogend spul voor puistjes, maar zou graag andere producten willen gebruiken.

 • JN

  Lijkt me heeeerlijk. Ik doe mee!

  • M.J.H.

   Gave actie, doe graag mee 🙂

 • Emma van der Stok

  Supergave actie! Wat een heerlijke verwenproducten, geweldig voor in de wintermaanden want dan wordt je huid altijd zo droog.
  XX (fijne feestdagen allemaal!)

 • Anita te Gussinklo

  Wat tof dat je zo’n mooi pakket mag weg geven van Zarqa.
  De producten spreken mij stuk voor stuk aan.
  Vooral naar de Skin Calming Serum ben ik benieuwd en wat leuk dat er een gezichtsborstel bij zit.
  Ik heb het bericht geliked op Bloglovin & volg je ook op Facebook.

 • Myke

  Ik doe zeer zeker mee! Ik heb de laatste tijd zo veel goede dingen gelezen over Zarqa en ik wil het heel graag uitproberen. Ik heb een best gevoelige huid en mijn huid reageert slecht op parfum, dus ik ben altijd enthousiast als ik een merk tegenkom die geschikt is voor de sensitive skin.

 • Nathalie

  Oh ik doe graag mee! Ik ben nog niet zo heel bekend met Zarqa, maar proefdiervrij en zo mild mogelijk voor de huid… Ik zou graag beter met het merk kennis maken!

 • Hilde VE

  Hoi, ik doe ook graag mee en heb de nodige stapjes ondernomen op Bloglovin’, Facebook en ook op Twitter! En nu duimen maar…

 • Cheyenne

  Wat zijn de producten er veel belovend uit en fijn dat ze voor jou zo goed werken. Dit maakt me erg nieuwsgierig want ik heb zelf ook een gevoelige huid en ik gebruik graag dierproefvrije producten dus lijkt me hèel tof om het uit te proberen..
  ik volg je op bloglovin + bericht geliked en op facebook onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 • Elze

  Wat een fijne winactie! Ik hoor de laatste tijd steeds meer positieve verhalen over Zarqa. Ik heb ook een erg gevoelige huid en kan maar heel weinig producten gebruiken, ik ben dus heel benieuwd naar deze producten! Geliked & gedeeld 🙂

  Liefs, xx

 • Grete Karina

  Wat een heerlijke producten, ik maak graag kans!
  Ik volg op Bloglovin en heb het bericht gesaved.
  Op FB like en deel ik gezellig mee.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

 • nadine

  ik had al een paar keer hele goede dingen over deze producten gehoord. ik zou de producten zelf ook heel graag willen uit testen! ik heb de laatste tijd niet echt een hele mooie huid, dus ik denkt dat deze producten me heel goed kunnen helpen. ik zou daarom graag mee willen doen aan de winactie!
  XX

 • zoe

  ik doe mee!
  bloglovin; zoelouwerse

 • Gea

  goddelijk! Mijn gezicht krijgt wat lijntjes om mond en ogen. Zal ook met mijn ‘rugzak”ellende te maken hebben. Toch probeer ik op voeding en gezichtsproducten te letten. Ik kan me niet alles veroorloven doordat ik “mijn goud” 3 kinderen alleen opvoed. Dit is een mooie kans en ik hoop dat Twinkelbella mij de prijs toekent.

 • claudia

  ik doe graag mee, ik ken dit merk en sommige producten en ik kan altijd nog wijzer worden en meer wegwijs worden door andere producten te proberen van dit merk

 • Melanie

  Super
  Lijkt mij Heerlijk
  Ik doe graag mee…….

  maar heb alleen FB daar zal ik ook delen

 • Nathalie

  Jaaaaa…..ik doe mee…..zijn super producten word er blij van, Beste producten die ik in al die jaren gehad heb, wil ze zo graag winnen, ben een grote fan.

 • Fairuza Breukel

  Ik ben allergisch voor parfum, gebruik nu Bergman maar ben zeer benieuwd naar jullie producten

 • Irene Niec

  Heel fijn dit pakket, heel graag doe ik mee.

 • vanessa

  Ik doe heel graag mee zo fijn product voor gevoelige huid.

 • Chantal Tempelaars

  Wat een fijne producten, die ik heel graag zou willen winnen voor mijn zeer droge huid. Wat zal mijn huid er mooi uitzien met kerst in plaats van die oervervelende droge huid.

 • corry de vos

  Ho ho ho wat een leuk kadoo
  Gooi mij maar in de hoge hoed en tover er een super blije corry uit

 • Wendy

  Wat een leuke winactie. Ik ken het merk pas sinds vorige week maar ben nu al heel enthousiast. Wil hier alles van hebben dus ik doe met alle liefde mee ❤

 • Ling Choi

  Wat een leuke winactie! Zoveel goeie verhalen gehoord en zelf ben ik benieuwd naar het merk. De lijn ziet er mooi uit. Ik volg je op Facebook en Bloglovin.

 • Monique Elderkamp

  Leuk! Heerlijk Zarqa-producten! Kan je niet genoeg van hebben!

 • Marian Zw.

  Ik doe graag mee voor zo’n fijn pakket! Komt sltijd goed van pas met drie meiden die nog wel eems wat van mama lenen….

 • Anna Marga

  Wat een heerlijke producten!

 • Suzanne

  Ik doe heel graag mee voor mijn gevoelige huid

 • Anita

  Ik reageer echt op alle producten
  Heb nog nooit producten van Zarqua geprobeerd, dus doe graag mee.

 • Alissia

  Super leuke producten lijken mij ook zeker fijn, ik doe mee

 • sabrina

  Ik ken het merk niet maar lees volgens mij alleen maar goede dingen. Ik maak graag kans op het pakketje.

 • Heleen

  Zou deze producten graag eens willen proberen. Ziet er mooi uit!

 • Claudia

  Ik vind het een Super heerlijk merk ik gebruik al een tijdje Anti-age Day Cream en de Sensitive face milk. Ik zou dus heel graag het mooie pakket willen ontvangen. Heb al aan een hoop vriendinnen het merk Zarqa gepromoot en ook zij zijn heel erg enthousiast en gebruiken het nu ook!

 • Merel

  Leuke winactie! Ik had er op andere websites inderdaad al wel over gelezen maar wilde graag meer info. Jouw blogpost heeft me overtuigd! Ik zou de producten graag willen proberen want vind ze toch best duur. Zou het graag winnen zodat ik ze zelf ook kan testen (en vervolgens aanschaffen vrees ik hihi).

  Leuke posts heb je, ga zo door! Xx

 • Bernadet

  Oehh, heb lang getwijfeld om mee te doen maar ga het toch doen! Lees namelijk niks anders dan positief nieuws over dit merk dus ben nu zelf ook onwijs nieuwsgierig geworden. Ik heb alles behalve het delen gedaan- ik volg je wel op FB nu. <3

  Liefs,

 • Patricia Schmitz-Heres

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. Het lijken me heerlijke producten.

 • Dhini

  Ik doe mee. Ik volg je al

 • Alicia Hofman

  Leuk, ik doe mee! Ik ken het merk niet maar ben wel erg benieuwd. Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken na de zwangerschap!

 • Nina Mol

  Wat een leuke acties heb je allemaal! Ik doe graag mee! Ook op BL, FB en Tw (@Mol075) Fijne Feestdagen!!

 • Jennifer

  Ik doe heel graag mee met deze enorm leuke winactie! Ik vond Zarqa altijd erg prijzig maar wilde het wel een keer uit proberen aangezien ik een erg gevoelige huid heb. Dit is een mooie kans daarvoor!

 • Simone

  Wat een heerlijke producten. Die zouden wel goed van pas komen tijdens deze megadrukke en stressvolle periode op werk. Even lekker genieten en nergens aan denken! Ik heb alle stappen gevolgd! 🙂

 • Jessica

  Ik ben erg benieuwd naar deze producten en doe dus graag mee! Ik volg je via bloglovin en save het bericht!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.