PLOG! Bloedheet, kabouterpad en muggen! :(
21 jun 2021 Kinderen Mama 6

PLOG! Bloedheet, kabouterpad en muggen! :(

Hoi! Nu ik heb besloten om (voorlopig) te stoppen met vloggen, lijkt het mij wel leuk om wat meer foto’s te delen van hoe een dag bij ons thuis eruit ziet. Gewoon even wat plaatjes, vind ik ook wel weer leuk om te doen. Dus bij deze een Plog met foto’s van een doordeweekse (bloedhete) dag waarbij de kindjes studiedag (vorige week donderdag) hadden van school! Kijk je mee?

Mooorning! Ik word deze dag wakker in het bed van Senna. Afgelopen nacht was een heus drama. Senna kon niet slapen want hij had het warm. Én hij had last van muggen. Na een aantal keren geprobeerd te hebben om hem in slaap te krijgen dacht ik: prima! ik ga wel in jouw bed liggen. Senna sliep in mijn bed, en viel gelijk in slaap. En ik daarentegen had last van die rotmuggen haha!

Goed dan. Wallen tot we vallen, maar we gaan er een leuke dag van maken! Zoals jullie wellicht weten kan ik goed tegen warm weer (ik leef er helemaal van op), maar mijn zoon heeft er echt veel last van.

Oh! En in de zomer loop ik het liefste áltijd op blote voeten. In de lente ook trouwens. Wie nog meer?

Omdat ik er geen zin in heb om de hele dag in huis te zitten, pakken we de fiets en fietsen wij naar Hoekelum. Ik wandel daar weleens met een vriendin en had gezien dat daar ook een kabouterpad zit. Leuk voor Sophia.

Oh en bovenstaand outfitje koos Sophia zelf. Shirt veel te groot, maar wel lekker zo met het warme weer. Ik vind het zo leuk dat ze haar eigen stijltje heeft, van heel meisjes achtig, tot stoer!

Ah er zijn ook dieren op Hoekelum! Altijd leuk

En er was een kabouterhuisje. Te leuk. Ik houd ervan. En Sophia ook.

Naast het huisje heel veel kaboutertjes. Senna vond er niets aan. Sophia was helemaal enthousiast. Een leuke tip als je in ede woont om dit pad eens te bezoeken! Ze hebben het erg leuk gedaan.

Ik vroeg Senna nog om te lachen, maar het was inmiddels over de 30 graden en dan wordt lachen heel erg moeilijk. Heb zo met hem te doen wanneer het zo warm is haha.

Na het bewandelen van het kabouterpad vond ik het wel tijd voor koffie. Er was een terrasje en de kindjes namen ijs thee, en ik ging voor een cappuchino. Nooit te warm voor koffie

En ach, wanneer we er dan toch zijn, dan eten we ook gelijk maar even. Ik had een flatbread Carpaccio die ik deelde met Senna. Soof moest en zou een tosti, maar at er bijna niets van 😉

Eenmaal thuis laten we het bad maar weer eens vollopen. Mijn tuin staat met het zwembad erbij propvol, maar het is echt heerlijk fijn voor de kinderen.

Sporten ging niet door. Dus ik maakte maar een ijsje. Tip: koop verschillende soorten ijs (liefst Ben & Jerry) en maak hier zelf een ijsje van.

Ik had onder andere deze! Ik heb ook altijd wel citroenijs en deed die er ook bij

kaart versturen

Ik plaatste een nieuw artikel online! Hebben jullie het al gelezen? Kreeg via de dm op instagram veel leuke reactie binnen met hoe jullie omgaan in deze situatie! Klik voor het artikel.

Dit was het! Ik ben benieuwd wat jullie er van vonden! Een vraag voor jullie: wat doen jullie tegen de muggen? Oh ik word gek van die beesten. Tips zijn welkom en ik lees het graag hieronder!

Reacties

 • ans ivits

  Leuke foto’s
  Ik smeer mijn eigen in met autan als ik naar bed ga en ook op de kussen sloop.

 • Rachel Versluis

  haha ik ben carpaccio ook pas later lekker gaan vinden, maar nu hunker ik er echt naar! en ik loop ook graag op blote voeten.

 • Tamara

  Goed idee om een ijsje zelf te maken! Ik heb er eigenlijk nog nooit over nagedacht om hoorntjes te kopen en zelf een bolletje ijs erop te doen, hoe simpel ook?1 Denk dat het hier goed in de smaak gaat vallen.
  Onlangs geplaatst door Tamara: Wat is foundation? Dit zijn alle voordelen!

  • Saskia Hardeman

   Nou het was hier ook een toevalstreffer. Ik had nog hoorntjes van een traktatie ooit, dus dacht: ey we maken eens zelf ijsjes! Nu niet meer weg te denken hier haha.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.