Verjaardag vieren in Coronatijd! (tips)
11 jun 2021 Lifestyle 2

Verjaardag vieren in Coronatijd! (tips)

De maand mei betekent voor ons heel veel verjaardagen en bijbehorende feestjes! Ik kijk er altijd enorm naar uit. Niet alleen omdat het dan vaak ook mooi weer is, maar gewoon omdat ik het zo fijn vind om familie etc weer te zien! Nu is het natuurlijk zo dat in coronatijd alles een beetje anders is. Maar toch kan je door hele simpele dingen een jarige zich echt jarig laten voelen! Hoe je dit doet? Hierbij mijn tips voor verjaardag vieren in coronatijd!

Breng een deurbezoekje

Het is toch iets van de laatste tijd, de deurbezoekjes. Maar het is zeker niet minder leuk! Op afstand kan je prima een deurbezoekje doen. En het fijne is dat je dan iemand ook nog even echt kan zien en spreken. Wanneer iemand jarig is, kan je hem of haar hier ook zeker mee verrassen! Neem een bloemetje mee, of een zelfgeschreven kaartje, succes gegarandeerd.

verjaardagskaart

Verstuur een kaart

Ik houd heel erg van het versturen van kaartjes en zou het eigenlijk wel wat meer mogen doen. Het is ook zo leuk en simpel! Via bijvoorbeeld de site van Kaartje2go kan je erg gemakkelijk een leuk kaartje samenstellen voor elke gelegenheid. Zo kan je kiezen voor een kant en klare kaart, maar kan je ook een fotokaart samenstellen. In een paar klikken heb jij een mooi kaartje en kan je zelf kiezen wanneer deze wordt verstuurd. Wat ik zelf heel handig vind is dat je de datum handmatig kan invoeren. Zo kan je bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk alvast van tevoren een kaart, of een aantal kaarten, instellen om verstuurd te worden. En wat ik persoonlijk altijd heel erg leuk vind: is om een kaartje uit te zoeken. Er is zo ontzettend veel leuks en altijd wel iets te vinden dat past bij de persoon die jij wil verrassen.

Maak een knutselwerkje

Knutselwerkjes doen het altijd goed. Ik heb het geluk dat mijn kinderen dol zijn op knutselen en zij binnen no time een leuk werkje hebben gemaakt. Extra leuk is om hier bijvoorbeeld nog een kaartje aan toe te voegen. Ook deze kan je makkelijk online bestellen (bij bijvoorbeeld Kaartje2go). Je kan bijvoorbeeld een kaart bij jou thuis laten bezorgen zodat je het kaartje zelf nog kan schrijven en eventueel versieren. Kaartjes sturen is altijd leuk, en zelf schrijven is toch net nog iets leuker en persoonlijker Leuk is om de kaart met knutselwerkje persoonlijk langs te brengen, maar versturen kan natuurlijk ook.

kaart verjaardag

Stuur een cadeautje

Mocht je toch nog net iets extra’s willen doen, dan kan je ook een klein cadeautje versturen. Op internet zijn er genoeg mogelijkheden te vinden. Mijn favoriet is dan toch een leuk kaartje met een cadeautje. Zo kan je bijvoorbeeld Chocolonely versturen, maar ook thee, wijn of lekkere snoepjes!

Vind jij het leuk om kaartjes te ontvangen? En verstuur jij graag kaarten?

Reacties

  • Tamara

    Kaartjes zijn een super idee om toch te laten weten dat je aan iemand denkt op zijn of haar verjaardag. Ik merk dat ik vroeger nooit zo was van een kaartje sturen, maar sinds corona heb ik er al oneindig veel gestuurd. Ik vind het zo leuk!
    Onlangs geplaatst door Tamara: Wat is het verschil tussen BB en CC cream?

    • Saskia

      Haha ja!! Ik vind het ook heel erg leuk <3

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.