Persoonlijk: Welcome To My Life! Cheekathon & Babyblogger
21 mrt 2016 Lifestyle 19

Persoonlijk: Welcome To My Life Cheekathon & Babyblogger

Hoi, maandag alweer! De weken vliegen voorbij, voordat we het weten zitten we al in de zomer! Die gedachte houd ik vast 🙂 Maar nu eerst naar onze afgelopen week. De week waarin Vin en ik samen op stap gingen en ik het weekend alleen thuis was met de kids!

foto

Maandag  begint eigenlijk zoals elke maandag. Gewoon rustig. Aan het einde van de ochtend wordt Sophia wakker en houden we eerst een knuffelsessie. In de middag gaat Senna bij zijn oma spelen en ben zijn Sophia en ik thuis.

Selfie

Ook dinsdag is een rustige thuis dag. En weet je, voor veel mensen zou het misschien maar saai zijn (voor mijzelf voorheen ook) maar het is momenteel goed zo. Oh en op bovenstaande foto wilde ik Sleek Rosegold vastleggen, laatste tijd weer favoriet, zie je um? 😉

Cheekathon

In de middag komt mijn oudste nichtje een middag bij ons en word de Benefit Cheekathon bezorgd! Ik was er zo benieuwd naar en ik ben er onwijs blij mee. Echt een aanrader (maar helaas uitverkocht).

Toon

In de avond wordt Toon geïnstalleerd. We zaten er al langer aan te denken en omdat wij nu toch zijn overgestapt hebben we Toon er maar gewoon bijgenomen. Grappig ding en ook erg handig.

Soof

Goedemorgen woensdag! Mijn kleine zakenvrouwtje checkt even haar mail terwijl haar mama vast wakker wordt met een kop koffie ;). Op Instagram kwamen jullie met de naam babyblogger, dat klinkt zo lief en leuk .

Dr. Hauschka

Mijn huid doet de laatste tijd weer raar. Vaak reageert mijn huid heel snel op stress door oneffenheden. Deze twee producten van Dr. Hauschka hebben mij nog nooit in de steek gelaten. Dus ik gooide mijn routine weer om en ben met deze producten begonnen. En ik merkte na een paar dagen al verschil; hoera!

Cakejes

De juf van Senna komt in de middag op huisbezoek en Senna komt bij de lunch met het idee om cakejes voor haar te bakken. En dat doen we. Het was leuk dat de juf er was en te horen hoe Senna het doet op school. Het gaat super en Vincent en ik zijn een trotse papa en mama.

Moestuintje

Aah! Ik zie zowaar dat de Rucola opkomt. Wat een feest, ik vind het zo leuk die plantjes haha. Ik heb ook maar direct een zak potgrond gehaald zodat ze straks als ze groter zijn naar de tuin kunnen!

Gues

Donderdagmiddag gaan Vin en ik samen op stap en brengen we een bezoekje aan The North Face. Voor Vin intressant ivm bergbeklimmen en voor mij natuurlijk met hardlopen. Daarnaast vinden we het merk sowieso heel leuk. Erg tof dus om alvast de nieuwe collectie ed gezien te hebben.

hapje

Senna gaat naar zijn opa en oma en Sophia gaat die middag naar mijn zus. Omdat Sophia daar nog net een hapje zal eten maak ik deze vast klaar voor haar in de middag. Kip, wortel en aardappel, een van haar favorieten :).

The North Face

 

In de middag waren wij dus bij The North Face. Deze tas vind ik zo stijlvol en mooi, maar blijkt een hele oude te zijn. Hoe dan ook vind ik het een nette tas.

Fiets

Vrijdag word ik een beetje raar wakker. Herkennen jullie dat, om met een bepaald gevoel wakker te worden en de hele dag een beetje vreemd te blijven voelen. Maar goed, ik dacht even snel met Soof naar de Albert Heijn te gaan (ja daar ga ik tegenwoordig naartoe ivm tuintjes ;)) maar op de een of andere manier kwam ik anderhalf uur later pas thuis. Zonder dat door te hebben trouwens want ik dacht dat ik gewoon op tijd was. Jakkes moest ik ook nog haasten om Senna te halen.

Pannenkoekendag

Tussen de middag eten wij uiteraard pannenkoeken want het is pannenkoekendag! Senna eet er vier, en dat terwijl hij normaal nooit zo veel eet tussen de middag. Ook komt er nog een vriendinnetje van Senna spelen.

diner

Alhoewel wij de hele week tussen de middag hebben warm gegeten maak ik nu ook in de avond warm eten klaar. Gewoon omdat we daar zin in hebben.

spelletje

Zaterdag ochtend vertrekt Vincent om 06.00 uur naar de Ardennen voor een klimweekend. Senna wordt al eerder wakker en zodoende beginnen we deze dag heel erg vroeg. Veel spelletjes en puzzels dan maar. En in de middag nog even naar het tuincentrum.

staan

Er gebeurde iets heel moois deze dag: SOPHIA GING VOOR HET EERST STAAN! Oh ik vond het zo leuk. Sindsdien probeert ze het elke keer en helaas valt ze ook veel maar mijn kleine meisje wordt al zo groot!

Thuisbezorgd

Senna gaat in de avond uit logeren en ik bestel lekker eten. Omdat Vin er niet is bestel ik lekker noodles, iets dat hij nooit wil bestellen haha :).

foto

Zondag hebben Sophia en ik een hele rustige dag. In de ochtend speelt ze en kijk ik lekker Gossip Girl 🙂 In de middag wandelen we naar het dorp om wat boodschappen te doen. In de avond kwam Vincent weer thuis !

Dit was weer mijn fotodagboek. Hoe gaat het met jullie? Fijne nieuwe week en veel liefs! 

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  wat goed dat ze al probeert te gaan staan! Ze word echt zo groot!. Ik wens je weer een fijne week toe.

 • Lisanne

  Wat gaaf dat ze probeert te staan. Het duurt niet lang meer hoor spannend… lekker hè een dagje alleen althans jij met Kids dan mijn wederhelft was ook zaterdag de hort op. En inderdaad de weken gaan hard de zon komt erin ik heb er zin in. Fijne week liefs lisanne

 • Wilmaaa

  Wat super dat ze wil gaan staan 🙂 Ik hou er ook van om zo af en toe een rustige dag te hebben, heb ik wel geleerd haha!

 • Leonie

  Wat een leuke week! En wat lijkt me her bijzonder om te zien als je kindje ineens probeert te gaan staan, wat leuk!
  En je hebt het vast kunnen leggen, nog leuker.
  Oh.. Ik hou ook zo van noodles maar mijn vriend is er ook niet zo’n fan van:(

 • demallemolenmoeder

  Wat knap dat ze al gaat staan. En staan en lopen gaat echt met vallen en opstaan hè?! Heerlijk toch zo’n rustige dag. Even de batterij opladen, niets mis mee. Fijne week!

 • Simone

  Wat leuk dat ze al staat! Mirthe is het ook druk aan het proberen 🙂 Het ziet eruit als een lekker rustig weekje!

 • Carlijn

  Zo grappig dat Sophia op dezelfde dag voor het eerst ging staan als Amy! Haha! Lekker om even zo’n weekendje zonder man te hebben toch 😉 Ook wel fijn dat Senna uit logeren was, lijkt me toch net wat rustiger voor je. Dacht dat je ook alleen was met twee kindjes!

  • Saskia Hardeman

   Ja echt heel leuk! Zaterdag avond ging Senna logeren en zondagmiddag kwam hij weer thuis. Vincent kwam in de avond ook weer thuis. Hoe ging het bij jou? Ik vind het onwijs knap hoor alleen met twee kindjes, en dan ook in dezelfde leeftijd lijkt mij best pittig.

 • Tamara

  Ahhhh babyblogger! Jaaa soof en lauren moeten samen een blog! De twinkelbabydiaries! Hahaha!

  Hoeveelste keer is dat nu met gossip girl?

  • Saskia Hardeman

   Oh dat is een leuke! Wij kunnen de meisjes de komende jaren vast trainen en als ze dan ongeveer acht jaar zijn kan Twinkeldiaries in de lucht 🙂

 • Marjon

  Wat leuk dat ze al wil gaan staan :). En ik hou ook echt heel erg van rustige weken. Liefs Marjon

 • Charlotte

  Hihi ik heb dat ook heel vaak, dat ik lekker op mijn gemakje boodschappen ga doen en er dan ineens zo lang over doe dat ik toch nog moet haasten daarna 🙂 En knappe Sophia! Goed hoor!

 • Mathiske's mama blog

  Schattige Babyblogger! Wat knap dat ze nu al wip gaan staan. De tijd gaat zo snel

 • Marije

  Heerlijk toch, van die thuisdagen! Ik was er ook nooit zo van, maar de laatste jaren kan ik daar enorm van genieten. Laat mij maar lekker thuis rommelen en genieten van de dingen om me heen.

 • Sandra

  Zo te lezen had je een fijne week! En inderdaad de weken gaan echt super snel. Ik ga in ieder geval lekker rustig aan doen deze week. En donderdag ga ik even op het werk koffie drinken. Kijken hoe dat gaat!

 • Hanna

  Mooie Guess tas heb je! En die tuintjes vind ik ook zo leuk, ik blijf nog steeds wel lidl en AH afwisselen, maar let wel op de goede tuintjes aanbiedingen, oeps haha.

 • Iris

  Staat ze nu al? Qua leeftijd kan het natuurlijk, maar de tijd gaat zo gigantisch snel…

 • Cindy

  Die tas van Guess, wauw! En heerlijk die thuis dagen. Ik vond ze altijd maar saai, maar sinds ik verlof heb, kan ik hier zó onwijs van genieten.

 • Heidi

  Wat een leuke weekje heb je gehad.
  Wat mooie foto’s zeg.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.