Outfit en win een waardebon tv 100,–! (gesloten)
9 sep 2015 Lifestyle 87

Outfit en win een waardebon tv 100,–! (gesloten)

Afgelopen week gaf ik jullie al een preview van mijn outfit op Instagram. Vandaag vertel ik jullie meer over deze outfit, en waarom ik voor deze mooie rok en top gekozen heb. Ook mag ik in samenwerking met Didi een van jullie gelukkig maken met een waardebon twv 100! Kijk snel verder wat je hiervoor moet doen!

Nu de herfst er weer aan zit te komen mogen we weer onze kledingkasten induiken om ons weer helemaal kledingproof te maken. Ook in de winkels zijn alle nieuwe collecties inmiddels verschenen en kan je je hart ophalen tussen alle mooie collecties.

Outfit Didi Twinkelbella

Door Didi werd ik uitgenodigd om eens een kijkje bij hun in de winkel te nemen en kijkje te nemen in het assortiment. Ik moet hierbij eerlijk zeggen dat Didi vaak een winkel was waar ik voorbij liep maar eigenlijk is dit helemaal onterecht!

Outfit Didi Twinkelbella

In de najaarscollectie van Didi zag ik diverse mooie prints. Donkere prints, maar ook vrolijke prints met fris groen erdoor. Wat ik zelf ontzettend leuk vind is dat er in de collectie ook genoeg basics te vinden zijn. Zo kan je een mooie balans in je kleding creëren, en dat is waar ik zelf erg van houd. Als je persoonlijk dol bent op diverse prints en deze graag combineert ben je ook bij Didi aan het juiste adres!

Outfit Didi

Wat zo leuk is aan de rok die ik draag is dat de voor en achterkant verschillend zijn. Omdat bovenstaande foto van de zijkant is genomen kan je dit daar iets zien. Zelf houd ik ervan om prints met effen te combineren en dat is precies wat ik met deze outfit gedaan heb.

De top heb ik expres een maat groter genomen zodat hij lekker ruim valt, bij een outfit zoals deze vind ik dat erg leuk en speels. Op de foto’s heb ik ervoor gekozen om geen panty of iets aan te doen. Als het straks kouder wordt kan er prima een panty of legging onder gedragen worden. En ik weet zeker dat enkellaarsjes er ook erg leuk onder zullen staan!

Outfit Didi

Win een waardebon twv 100,–

Aan een van jullie mag ik een waardebon twv 100,– weggeven die je vrij mag besteden online. Als ik je hierbij vast een tip mag geven: vergeet vooral niet om een kijkje te nemen bij de broeken. Deze broek bijvoorbeeld heb ik zelf ook en hij zit ge-wel-dig. Daarnaast kan je het heel mooi met bijvoorbeeld een witte blouse combineren.

Wat moet je doen:

 • Volg mij op Bloglovin en like het bericht.
 • Laat in de comments weten dat je meedoet en wat je het liefst zou willen kopen van het tegoed.

Verder is het niet verplicht maar zou ik het onwijs leuk vinden als je mij wil volgen op de volgende social media: FacebookInstagram en/of twitter

Deze winactie loopt tot maandag 21 september. De winnares krijgt per mail bericht. Graag binnen 24 uur reageren anders moet ik helaas een andere winnaar kiezen. Succes allemaal!!

Wat vind jij van mijn outfit? 

handtekening-saskia

samenwerking

Reacties

 • Loene

  De rok die je draagt vind ik je erg goed staan! 😀

 • Marijke

  Leuke outfit. Vooral de top vind ik erg mooi. Zelf zou ik eerder voor een lekker warm vest kiezen. Heb 2 hele mooie gezien, de witte poncho met de leuke details en een grijs vest met bruinige accenten. Echt herfstig! Dus ik denk dat die laatste het wordt als ik mag winnen!

 • Nicole

  Hele mooie keus! En goede tip van die broek, als ik de 100 euro zou winnen kies ik daarvoor want heb nog een goede broek nodig!!
  Vind die laatste foto van je ook zo mooi!!

 • Jana

  Ik hou normaal niet zo van groen, maar deze combinatie is echt een topper! Ik zou, met het oog op het komende najaar, gaan voor een mooie en stijlvolle jas zoals deze: https://www.didi.nl/stijlvolle-jas-wit-dw1510752031na. Ik vind de print erg mooi, opvallend maar toch stylish! Groetjes xx

 • Simone

  Wat een mooie foto’s! Erg tof gedaan!

 • Simone

  erg mooie foto’s heb je er van gemaakt! Altijd fijn om naar te kijken dan :).

 • Debbie Faber

  Superleuke actie! Ik zou zelfs kiezen voor Basic blazer bruin en stoere tas bruin. Twee dingen die leuk bij elkaar combineren en ik ben sowieso al langer op zoek naar een leuk bruin jasje 🙂

  Ik volgde je trouwens al op bloglovin, Facebook en instagram

 • Amy

  Ik doe niet mee met de winactie maar wil je toch even zeggen dat ik de outfit te gek vind en dat je prachtig op deze foto’s staat!

 • Celine

  Wat een leuke outfit! De rok is erg mooi! De kleuren staan je prachtig!

  Liefs, Celine

 • debby

  Staat je mooi meid, je kan die kleuren van de top goed hebben. Ik doe uiteraard mee .

 • Rosanne

  Wat een prachtige foto’s! En ik vind de outfit ook echt leuk, goede keuze!

 • Mandy Vink-Splitthoff

  Ik doe graag mee 🙂

  Kleuren staan je fantastisch!

  Ben helemaal weg van die kleur groen! Ik zou dan ook voor precies deze outfit gaan! Super vrouwelijk en een keer wat anders dan het vele zwart dat ik draag.

  Liep ook altijd voorbij deze winkel maar na het lezen van je blog eens even een kijkje op de site van Didi genomen. Heb inmiddels al een verlanglijstje 🙂

 • Bregje

  Die kleur groen is zo tof, het staat je prachtig!!! Ik kan nog wel wat mooie basics gebruiken, dus die zou ik gaan shoppen van de waardebon! 🙂

 • Sandra

  Echt een leuke outfit! Ik zou zelf een mooie basic zwarte jurk en een colsjaal kopen. Beide twee must-haves die ik nog niet in mijn bezit heb 🙂

 • Kim

  Ik vind Didi zo´n onwijs mooi merk! De kwaliteit, de opvallende prints. Helemaal mijn ding! Ik zou heel graag een winterjas van dit merk willen hebben dus doe graag mee 🙂

 • Paola

  Super leuk! Ik zou van het geld leuke tops kopen! Ik ben op dit moment 23 weken zwanger en mijn kledingkast kan wel wat nieuwe items gebruiken voor het najaar!

 • Eline

  Echt een super leuke outfit!!
  Zelf zou ik graag wel weer een mooie broek willen uitzoeken. Na mijn zwangerschap zitten mijn broeken niet mooi meer. Ik vind een jurkje ook leuk voor het najaar en dan een leuk jasje erbij!.

 • Nynke B

  https://www.didi.nl/trendy-a-lijn-rok-groen-dw15202120315h
  https://www.didi.nl/luchtige-stretch-rok-licht-blauw-dw1520212021nb

  Ze hebben echt mooie dingen die lekker zitten, maar wel netjes zijn.

 • angelique

  Wat leuk! Erg mooie outfit! Ik zou heel graag mee doen voor wat winterse kleding aangezien ik dit niet in mijn kast heb hangen.

 • Helma Keijzer

  Wauw, didi heeft zeker mooie items. Dit setjes taat je mooi. Ik zit zelfgraag in mijn comfort zone (donker blauw en zwart). Ik ben zes weken.geleden bevallen. Durf nog geen broek te shoppen. Dus ik.zou gaan voor het colour blocked vest groen. Heel mooi lekker comfortabel en super voor de herfst. Ik doe graag mee!!’ En zou ook iets voor mijn dochter van 5 shoppen. Ook super spullen.

 • Cindy

  Ik had je outfit gezien: Het staat je prachtig, die kleurencombinatie! Ik zag je rok al voorbij komen op Instagram, iets over dat mensen hadden geraden dat het van Didi kwam en dat zij 100,- aan bonnen zou winnen. Ik dacht al “Balen, te laat” Maar nu ik dit zie, wil ik toch een gokje wagen. Ik zou gaan voor een fijn winterjurkje, sinds dat ik zoveel ben afgevallen vind ik het heerlijk om jurkjes te dragen.

 • Leonie

  Staat je erg mooi!

 • lin mommysworld

  Super mooi je outfit! Ik kom ook niet snel bij Didi, maar nu ik op de site kijk zie ik inderdaad echt wel hele leuke dingen! Ik waag daarom ook graag een kans 😉 Ik zou er denk ik een mooie broek zoiets als van de link voor uitzoeken met een leuk shirt of mooie blouse. Ik schreef toevallig vandaag een blogje waarin staat dat ik altijd te kleine broeken bestel of koop dus ik moet nodig nieuwe broeken kopen!

 • Jennifer

  Wat een gave outfit zeg! Ik zag inderdaad dat Didi een heleboel gave kleuren in de collectie heeft! Het shoptegoed is hier dan ook in goede handen (I promise) en wat ik er het liefst van zou kopen is die super gave poncho met soort van aztec print erop. Wauw!

 • marjon

  De outfit staat je erg mooi. De rok vind ik ook prachtig. Ik doe graag mee. Mijn kledingkast kan wel wat nieuwe items gebruiken 🙂

 • Tamara

  Mooie actie! Ik zou waarschijnlijk een mooie opvallende top uitzoeken, misschien ook nog een leuke rok. Je hebt zelf een ontzettend goeie combi uitgezocht, daar zou ik ook heel blij van worden!

 • Anneliese de Waal

  Ik vind de outfit prachtig, ik heb van de week bij Didi gekeken, ze hebben prachtige kleding voor de herfst.
  Ik doe graag mee, zou super zijn om te winnen !!

 • Anneliese de Waal

  Nieuwsbrief 🙂

 • Janke

  Wat een super leuke outfit heb je gescoord. De kleuren staan je erg mooi. Ik doe graag mee met je win actie. Ik zou graag eens buiten mijn comfortzone stappen. Ik vind het namelijk moeilijk om af te stappen van mijn vertrouwde broeken en shirtjes. Soms heb ik net dat extra zetje nodig.

 • Gonny

  Ik vind jouw setje ontzettend mooi… en als die me staat koop ik die.
  Maar meestal kom ik niet goed weg met een rok.
  Dan kies ik deze mooie tuniek:
  https://www.didi.nl/trendy-tuniek-groen-dw15202720915h

 • Annelies

  Hele mooie rok. En die pumps!! Ze staan je supermooi. De hele outfit trouwens. Ik doe graag mee met je winactie en volg je nu op Bloglovin’. Facebook, Twitter en Instagram heb ik niet. De didi lijkt me zo’n leuke winkel. Ik loop er vaak langs, maar ben er eigenlijk nog nooit naar binnen geweest. Nu ik jouw outfit zie moet ik dat toch eens doen.

 • sandra

  Hele toffe actie. De kleren staan je heel mooi, vooral de rok vind ik heel gaaf bij je staan maar is niet echt mijn ding.
  Ik ben helaas 1.86m (lengtemaat 36 of 38) en de broeken van Didi zullen me helaas dan ook niet passen. Ik moet daarvoor altijd naar een speciale winkel met wat hogere prijzen. En als student blijft er dan wat minder over om wat duurdere andere kleding te kopen. Zo’n bon van 100 euro zou dan ook echt geweldig zijn. Aangezien de winter er aan komt heb ik even bij de truien gekeken en heb daar twee hele mooie exemplaren gevonden: https://www.didi.nl/gebreide-trui-beige-dw152052201u9-1 & dit prachtige vest https://www.didi.nl/lichtgewicht-biker-vest-zwart-dw1510772047a. Een beetje bijbetalen vind ik niet zo erg 😛

 • Henderica

  Mooie outfit…staat je goed! Ik doe graag mee met de winactie, zou zelf sowieso een vest/trui kiezen (twijfel nog tussen 2) en misschien nog wat basics erbij.

 • Iris

  Hm, ik denk dat ik een basic shirt met lange mouwen en misschien een fijn vest voor de winter zou nemen. Die foto’s zijn trouwens enorm mooi geworden, vooral de laatste.

 • Anne-Sterre

  Leuke outfit heb je gecombineerd. De kleur staat je heel goed. De win-actie sla ik even over, zijn vast mensen die je hier gelukkiger mee maakt 🙂

 • kim

  Ik zou de outfit kiezen die jij hier draagt, ik vind hem super mooi! 5 oktober gaan wij trouwen en zou ik wel graag iets leuks aan doen ipv een simpel jurkje.
  Het zijn trouwens hele mooie foto’s.

 • Dewi

  Wat een mooie foto’s!

  Ik doe graag mee en zou het tegoed gebruiken om straks, als ik bevallen ben, mezelf te trakteren op een nieuwe outfit

 • Els

  Wat een super leuke winactie! Ik wil graag zo’n bon winnen. Ik zou een mooie winterse outfit uitzoeken. Voor mijn nieuwe werk moet ik straks een stukje fietsen i.p.v. de auto.

  Vergeet ik gewoon bijna te zeggen dat je echt een super leuke outfit aan hebt :-).

 • Charlotte

  Wauw wat staat die kleur je ontzettend mooi!
  Ik doe graag mee met de winactie voor een mooie blouse of tuniek, leuk!

 • BiancaH

  Ik zou het multicolor vest grijs kiezen. Heerlijk voor de koude dagen en gemakkelijk aan en uit te doen.

 • Cheyenne

  Wat een mooie outfit. Staat je zo goed! Ik loop de didi regelmatig binnen , omdat de winkel zo veel kleur heeft en ze hebben voor ieder wat wils. Ik zou zelf een mooie gekleurde blazer willen kopen en een leuke gestreepte top. Casual en makkelijk te combineren maar toch netjes. Deze outfit lijkt me ideaal voor mijn nieuwe baan.
  Ik volg je op bloglovin + bericht geliked, instagram, facebook en twitter alles onder mijn naam Cheyenne Jansen en op instagram cheyennejansen.

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

 • Anita

  Wow de laatste foto is prachtig! Outfit staat je goed! Ik doe graag mee met de winactie en ik zou daar een broek of jurk van kopen.

 • Danielle

  Wow mooie outfit!
  Ik ben nu iets meer dan 10kg afgevallen, dus ik kan wel een nieuwe broek + leuk shirtje gebruiken!

  Liefs!

 • Paula

  Prachtige set! Vooral de kleuren spreken aan.
  Ik vind dat Deedee altijd mooie tops heeft voor de wat vollere vrouw zoals ik. Altijd hip. Altijd flatterend.
  Daar hou ik van!

 • Tamara

  wauwww saskia!! Wat een mooie foto’s! Die kleur staat je echt intzettend mooi!!

  Ik doe mee omdat ik de didi eigenlijk ook vaak voorbij loop, maar naar aanleiding van deze actie toch wel erg leuke dingen in de webshop zag!! ( en nu maar duimen! Haha)

 • sabrina

  Wauw wat zie je er mooi uit! Ik ben gek op rokjes en didi heeft altijd zulke aparte bijzondere printjes. Ook hun vesten zijn hartstikke mooi. Ik maak dus graag kans op de waardebon!

 • linda de bode

  Ik volg graag je idee over de rok met een grotere top. Misschien niet precies dezelfde kleuren want ik heb donker haar. Maar wel deze combinatie

 • Suzanne

  Wauw ziet er leuk uit!!!
  Straks na mijn zwangerschap heb ik wel behoefte om weer mooie gewone kleding aan te kunnen!!
  Ik ben heleeeeemaaaaal zat van de afzak zwangerschapsbroeken !!

  Op dit moment 36 weken zwager dus nog even wachten….
  Maar de tegoed bon is 100% welkom

  X Suzanne

 • Anita Gussinklo

  Wat een leuke actie Saskia.
  Ik loot graag mee en omdat ik sinds kort een baan heb waarbij ik een rok of jurk moet dragen zou ik daar voor gaan.

 • Sandra

  Staat je geweldig die outfit! Heel leuk! Ik denk dat je anderen blijer kan maken met de waardebon, dus ik sla over. Maar wel heel tof dat je een waardebon met zo’n hoog bedrag mag weggeven!

 • Marcia

  Wat een leuke outfit heb je uitgekozen, een mooie frisse kleur groen! Bij Didi zag ik weer veel leuke dingen. Ik zou de bon besteden aan een lekker warm vest, de gebreide ecru knitted vest van verschillende breitechnieken vond ik gaaf! Daar past vast die mooie grijze stretch jeans bij, en voila; de perfecte outfit voor zowel werk als vrije tijd! Helaas zit ik niet op twitter, maar ik volg je al langer op FB!

 • Christa Lindhout

  Dat setje staat je goed zeg! Didi was in mijn oogpunt altijd een vreemde winkel. Ben het gaan waarderen als rivella. Beetje anders maar wel leuk! Zeker de meiden kleding vind ik fantastisch. Mijn dochter van 6 past eindelijk in de maat. Ik zou voor haar een setje uitzoeken. Al zijn de blazers in deze collectie ook gaaf. Stoer maar ook netjes voor mijn werkzaamheden. Deze zwier rok met lipjes https://www.didi.nl/fleurig-rokje-wit-dw1520213031na-1 neem ik dit coole vest https://www.didi.nl/speels-gebreid-vest-ecru-dw151077212e6-1

  • Adelaide Balk

   Wow dat rokje met lipjes is zo cute… jammer dat ik een zoon heb

 • Linda

  Wat een prachtige foto’s Saskia! Deze outfit staat je ook zo mooi. Ik doe heel graag mee omdat ik ook vaker langs de ruiten loop van de Didi dan er binnen kom, en dat terwijl ze hele mooie dingen hebben. Dat bevestig jij maar weer 😉 Ik vind deze poncho bijvoorbeeld ook heel erg mooi: https://www.didi.nl/trendy-poncho-wit-dw1510772071na-1 .

 • Marange

  Heel gaaf wat jij aan hebt! Ik denk dat ik ook voor zoiets zou kiezen, aangezien mijn zoontje binnen een paar weken wordt gedoopt zou ik ook graag iets moois aan willen. En wat jij aan hebt is perfect!!

 • Cynthia

  Superleuk. Dat groen maakt me zo blij! Als ik de bon zou winnen zou ik een moeder dochter outfit uitzoeken voor mn dochter Senna van 9 en mijzelf. Dat is ook zo leuk van Didi.. dezelfde stijl voor moeder en dochter!! Jouw outfit zou ik ook zo kunnen dragen maar ik zou gaan voor de groen-zwarte tuniek voor Senna en mij! Fingers crossed xoxo

 • Rianne

  De set staat je mooi. Kleur groen kan je goed hebben! Ik zou graag bij didi willen shoppen voor een leuke vrouwelijke outfit. Met kleur. ..dan kom ik de winter wel door 😉

 • beautifulday4makeup

  Oh zo leuk, natuurlijk doe ik mee, want die groene top staat je echt prachtig. Deze zou ik ook wel willen dragen!

 • Anouk

  Wat een prachtige outfit. Deze kleuren staan je heel goed! Ik waag graag een gokje voor die €100 shop tegoed. Mijn herfst kleding kan wel wat aanvulling gebruiken.

 • Adelaide Balk

  De skinny jeans in dark denim is zo mooi. De jeans van Didi sluiten perfect aan om mijn rijke vrouwelijke vormen hahaha het enige merk wat altijd goed zit bij mij als het om jeans gaat. Nou vind ik de gebreide jurk ook zo gaaf… denk dat ik dan toch echt beide beide zal moeten aanschaffen

 • Karin

  Leuk!!!!
  Natuurlijk doe ik mee. Op de site zag ik bij de nieuwe collectie den gaaf knalgroen shirt staan. Daar zou ik voor gaan met een toffe rok erbij, denk ik 🙂

 • Lisanne

  Wat staat dez outfit je super goed!! Wauw, de kleur groen vind ik ook errug mooi!

  Ik waag graag een kansje om het shoptegoed te winnen. Mocht ik winnen, dan ga ik voor een leuk jurkje voor het najaar. Ik heb sinds een week een nieuwe baan in het onderwijs en ben na 4 jaar eindelijk de horeca weer uit. En dat betekent dat ik gewoon weer in mijn eigen kleding kan werken! Dat verdient een kastupgrade vind ik. Aangezien ik na mijn zwangerschap niet alles meer pas, kan ik wel wat nieuws gebruiken. 😉 Ik volg je al op alle fronten!

 • Minke

  Wat een super leuke outfit en hele gave foto’s! Ik zou graag mee doen en het geld uitgeven aan een nieuwe outfit na de geboorte van onze dochter.

 • Mylou

  Wat een super leuke outfit! Ik volg je via Bloglovin’ en heb het bericht gesaved. Mijn moeder vindt Didi altijd een erg leuke winkel, maar helaas wat boven budget. Hoe tof zou het zijn als ik haar kan verrassen met deze waardebon? Ze verdient het héél erg 🙂

 • Marije

  Heel mooi Saskia!! Momenteel ben ik 31 weken zwanger en ik herken mijn lichaam niet meer terug. Niet alleen mijn voorkant, maar ook mijn achterkant is ontzettend gegroeid. Ik kan nu al zenuwachtig worden van het idee dat na de bevalling mijn lichaam weer zo’n verandering ondergaat en dat ik dan weer een compleet nieuwe stijl moet gaan aannemen. Een stijl die dan bij mijn lichaam past. Ik heb even op de website gekeken en zie echt ontzettend mooie blouses en broeken die eventuele minpunten (lees: een uitgezakte buik) kunnen verhullen. Ik zou dat gaan aanschaffen van het shoptegoed!

 • Martina

  Leuk! Ik doe graag nee want die leuke broek zou ik wel aan mijn last toe willen voegen. Mijn onderbuik is nog gevoelig door het litteken van mijn keizersnede dus dit soort broeken draag ik erg graag!

 • Dionne

  Super leuke outfit! Ik ben verliefd op je rok! <3

  Ik zou graag die rok willen kopen!

 • Juliette - Tjuly

  Ik vind je er super uitzien! Mede door de mooie outfit natuurlijk, maar je bent ook alweer zo mooi in vorm na je zwangerschap!

  Uiteraard wil ik ook meedoen met je winactie, volgen deed ik natuurlijk al heeel lang.. Geliked heb ik je artikel ook 🙂

 • Esmeralda Groenland

  Wat staat je het mooi! Ik zou graag een nieuwe jurk kopen. Dat is iets wat ik al een hele tijd niet voor mezelf heb gekocht.

 • Grete Karina

  Ik maak graag kans en zou van dat gulle shoptegoed graag dit mooie vest kopen: https://www.didi.nl/speels-relief-vest-oker-dw151077205t1-1
  En ik volg je op Bloglovin, twitter en FB.
  Groeten, Grete Krina

 • elisabeth

  een lekker warm vest komt heel erg goed van pas

 • Francisca

  Ik vind deze outfit wel heel goed staan , mooie kleuren ook, de broek is zeker ook een aanrader, wat zal ie lekker zitten zeg!!
  Ik ga meteen even kijken bij Steps, ik vind dat ze altijd wel aparte kleding hebben, ik hou er wel van!!!

 • Lieke

  Die outfit staat je echt kei leuk!

  Ik doe graag mee met deze winactie!

 • Wendy

  Supermooie outfit goed gecombineerd zou hem zelf ook zo graag willen hebben in die combinatie, nu maar #fingerscrossed

 • Lise

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee en ik denk dat ik een nieuwe broek of een lekker warme trui zal kopen 🙂

 • Maria

  De lange jas Donker Groen is wat ik wil!

 • Lucienne

  Wat een ontzettend leuke winactie. Ik doe graag mee en als ik win dan zou ik een mooie hoed en tas kopen en als ik geld over houd, dat zou ik nog een mooie jurk willen kopen.

  • Bb

   Wow, de kleur van die top is echt fantastisch! De hele outfit in zijn geheel vind ik ook mooi, heel vrouwelijk. Ik doe graag mee voor het shoptegoed! Didi ben ik als winkel een beetje aan het ontdekken, vroeger nooit geshopt maar heb al een aantal mooie basics gezien. Heel saai maar ik zou investeren in een goede trui of broek!

   • Bb

    Excuses voor de reactie op een reactie maar ‘gewoon’ reageren doet hij op mijn tel niet!

 • Marina

  ooh wat gaaf zeg! Ik zou er een gave jeans van kopen. Deze bijvoorbeeld:
  https://www.didi.nl/stoere-5-pocket-jeans-zwart-dw1580102057a-1

 • Carlijn

  Een paar heerlijke vesten om deze herfst in weg te kruipen op de bank

 • Dientjuh Jansen

  Aansluitende 50’s broek Zwart en de Semi-transparante top Lila een super set ! ik doe heel graag mee met deze super actie!

 • Aniek

  Ik ga voor een leuke broek.

 • Clau-dya

  Wat een leuke blog en super mooie actie, ik zou van het stoptegoed een mooi vest (https://www.didi.nl/lang-vest-zonder-sluiting-zwart-dw1520772021nj-1) voor de komende herfst en winter kopen omdat dat altijd fijn combineert en stijlvol is. Ik volg je op bloglovin en twitter

 • Lucienne

  Beste Twinkelbella,

  Ik zag net een mailtje van je, maar hij kwam terecht in mijn spam. Ik heb per ongeluk te snel op verwijderen geklikt en nu kan ik het mailtje niet meer terug halen. Stom stom stom! Als ik de winnaar ben zou je mij dan alsjeblieft nog een keer een mailtje kunnen sturen?

 • Tamara

  Echt wat een super leuke outfit!! Hier hou ik van. Prachtige foto’s! Ik doe op de valreep nog erg graag mee met de winactie! Ik kan wel wat kleding gebruiken in helaas een maatje groter.

 • Lies

  Super mooie en classy outfit zeg!!
  Ik zou denk ik gaan voor deze blazer: https://www.didi.nl/casual-basis-blazer-zwart-dw1580752017a-1
  Ik volgde je al op bloglovin en nu ook op instagram (beide liesvan88) 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv