Fashion: Herfst Wish List
26 okt 2018 Beauty Lifestyle 2

Fashion: Herfst Wish List

Ja! We kunnen er niet meer omheen. De herfst is begonnen. En zoals jullie wellicht weten ben ik geen fan van de herfst. Maar waar ik uiteraard wel dol op ben is natuurlijk kleding. Ik zie het dan maar als een heel groot voordeel dat het weer tijd is voor nieuwe kleding. Alhoewel ik wel moet zeggen dat ik met pijn in mijn hart straks de zomer kleding naar zolder breng..

In ieder geval: de zomer jurkjes en rokjes kunnen opgeborgen worden. Geen kans meer om die aan te kunnen zonder het ontzettend koud te krijgen. Wat wel weer kan zijn de lekker oversized warme truien! Daar word ik toch ook altijd weer ontzettend blij van. Alhoewel ik nog veel goede kleding van vorig jaar heb, zijn er toch wat dingen die ik heel graag zou willen hebben voor deze herfst! Ik zal deze hieronder even benoemen. Oh, en mochten jullie tips hebben met wat ik waar kan kopen, dan lees ik dit natuurlijk heel graag terug in de comments!

Taille knoopriempje

Iets waar ik al heel lang naar op zoek ben is een taille knoopriempje. Gewoon een riempje die ik om een jurk in de taille kan knopen. Het liefst een donkere die bij veel verschillende outfits past. Ik heb nu een aantal jurken die gewoon heel wijd zitten en dat vind ik net wat minder mooi.

Leren legging

Ik moet een beetje uitkijken dat ik niet te veel leer draag deze herfst. Ik vind het namelijk echt onwijs leuk om leer met casual te combineren en ik heb dan ook al heel wat in de kast liggen. Wat er nog mist is een leren legging welke ik kan dragen onder bijvoorbeeld een oversized trui of blouse. Ik vind dat zo tof! Update: een aantal dagen na het schrijven van dit artikel heb ik er een gekocht 😉

Teddy jas

Ook iets waar ik al een hele tijd naar op zoek ben. Vorig jaar waren ze steeds uitverkocht. En dit jaar kan ik er gewoon geen een vinden waar ik niet direct in verzuip. Zelfs de xs is echt énorm. Niet normaal, dat ziet er niet uit haha. Eerder kreeg ik als reactie van jullie op instagram dat Teddy jassen juist ruim moeten vallen. En dat klopt uiteraard. Maar de meeste (tot nu toe elke die ik heb gepast) zijn gewoon echt te groot dat het niet mooi meer is.

Warme jas

Als ik die Teddy jas niet kan vinden, hoop ik een andere warme jas te kunnen vinden. Het liefst een langere die over de billen valt en waar je lekker in kan kruipen. Ook hierin ben ik tot nu toe niet geslaagd. Ook jassen vallen vaak veel te groot voor mij 🙁 Best wel jammer. Hebben jullie nog leuke tips voor een mooie en warme winterjas?

Wijd uitlopend rokje

En tot slot. Ik ben gek op rokjes. Het meeste dat ik zie in de winkel zijn rokjes in een donkere kleur. Ik zou graag een felle kleur willen die ik makkelijk kan combineren met een zwarte maillot voor wanneer het echt koud is. Wat ik mooi vind is van die rokjes die strak rond de taille zitten, maar wijd uitlopen.

Tot zover mijn wish list. Zouden jullie het leuk vinden als ik wat vaker over fashion schrijf? Zoals bijvoorbeeld iets over Fashion must haves voor in de herfst? Laat het weten in de comments!

Reacties

  • Jvg

    Hoi
    Waar heb je de leren legging gekocht?
    Ik ben ook op zoek naar een gave leren legging!
    Groetjes

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.