Kids Fashion

MOEDERDAG: Jeej of Neej?
25 apr 2022 Lifestyle Mama 2

MOEDERDAG: Jeej of Neej?

Mijn dochter begon er een aantal weken geleden al over. “Per ongeluk” vertelde zij, dat ze op school had gewerkt aan haar moederdagcadeau, om vervolgens al giechelend haar hand voor haar mond te slaan, en te zeggen dat dit nog een verrassing is.  Lees meer..


SHOPLOG: NIEUWE KLEDING VOOR DE KIDS!
29 jan 2021 Mama 2

SHOPLOG: NIEUWE KLEDING VOOR DE KIDS!

Het duurt nog even.. Maar stiekem kijk ik al enorm uit naar de zomer! En bij de zomer hoort natuurlijk leuke kleding die gedragen kunnen worden op mooie lange zomerdagen. Ja, wellicht nog een beetje te vroeg om al kleding te bestellen, maar ik deed het alvast voor de kinderen en ik ben er blij mee! Lees meer..


7x De leukste herfst winter jurkjes voor meisjes
25 sep 2020 5

7x De leukste herfst winter jurkjes voor meisjes

Met pijn in mijn hart moet ik er toch aan geloven dat de zomer bijna voorbij is. Zo jammer! Maar goed, het heeft ook wel weer iets om onze kledingkasten te vernieuwen en te kijken naar allemaal leuke nieuwe kleding. Zoals jurkjes bijvoorbeeld! Ik ben gek op jurkjes voor mijn dochter en ik deel 7 x de leukste jurkjes voor meisjes! Lees meer..


KIDS FASHION: LEUKE OUTFIT INSPIRATIE!
10 okt 2019 Mama 1

KIDS FASHION: LEUKE OUTFIT INSPIRATIE!

Als ik iets heel erg leuk vind, dan is het wel om kleding voor mijn kids uit te zoeken. En eerlijk is eerlijk: soms lijkt het wel alsof er veel meer verkrijgbaar is voor meiden! Met kleding voor meiden lijk je gewoon alle kanten op te kunnen! Ik ontdekte onlangs een nieuw merk, en laat je heel graag wat leuke items hiervan zien! Lees meer..


Kinderen en hun voorkeur voor kleding
14 mei 2019 Lifestyle 2

Kinderen en hun voorkeur voor kleding

Al veel langer geleden heb ik weleens geschreven over mijn kinderen en hun voorkeur voor kleding. Mijn zoon begon er een aantal jaren geleden mee dat hij een hele duidelijke voorkeur had voor bepaalde kleding. En mijn dochter, zij had al heel vroeg heel duidelijk haar eigen smaak wat kleding betreft. Lees meer..


Twinning is winning: Jeej of neej?
26 sep 2018 Mama 4

Twinning is winning: Jeej of neej?

Twinning! Je houdt er van, of je vindt het echt helemaal niets. Ik houd ervan. Vanaf dat mijn baby meisje werd geboren droomde ik er al van om eens samen een zelfde jurkje aan te hebben. En er zijn grenzen natuurlijk haha. Wat vinden jullie? Twinning is winning? Jeej of neej? Lees meer..