7x De leukste herfst winter jurkjes voor meisjes
25 sep 2020 Kids Fashion Kinderen 5

7x De leukste herfst winter jurkjes voor meisjes

Met pijn in mijn hart moet ik er toch aan geloven dat de zomer bijna voorbij is. Zo jammer! Maar goed, het heeft ook wel weer iets om onze kledingkasten te vernieuwen en te kijken naar allemaal leuke nieuwe kleding. Zoals jurkjes bijvoorbeeld! Ik ben gek op jurkjes voor mijn dochter en ik deel 7 x de leukste jurkjes voor meisjes!

Nu we toch langzaam de herfst in gaan zag ik al heel wat nieuwe collecties voorbijkomen. Ik ben dol op het bekijken van nieuwe kleding van meisjes. Bij ons zijn jurkjes toch het meest favoriet. Mijn dochter is er gek op, en ik ook. Hieronder volgen onze favorieten!

Bampidano meisjes jurk

Bampidano Tule jurk

We love streepjes. En we love tule rokjes. Perfecte combi dit dus. Ook een heel leuk jurkje voor richting de feestdagen! Prijs: € 24,99 Bekijk jurk: Bampidano Tule Carice Dalmation

B Nosy Oxford Blue Jurk

B Nosy Oxford Blue Jurk

Wat ik aan deze jurk vooral heel leuk vind is de rok. De kleurtjes blauw, groen en roze maken het extra vrolijk. De band om de middel met glitters is natuurlijk altijd leuk. Prijs: € 34,95 Bekijk jurk: Jurk Oxford Blue

B Nosy Jurk

B Nosy Jurk (Black)

Deze meisjes jurk vind ik ook zo ontzettend leuk! Perfect voor de winter met al die vrolijke kleurtjes. Daarnaast lijkt het mij ook echt een lekker warme jurk! Prijs: € 37,95 Bekijk de jurk: B Nosy Jurk (Black).

Quapi Jurk Daphna

Quapi Jurk Daphna

Liefde voor dit jurkje! Ik houd van de structuur van het jurkje en de kleurtjes aan de onderkant. En leuk zo’n lekker licht kleurtje voor in de winter! Bekijk: jurk Daphna.

Levv Jurkje Lacey

Levv Jurkje Lacey

Gek op deze kleur! Ik word altijd vrolijk van dit soort kleurtjes. En het is makkelijk te dragen met een donkerblauwe of zwarte legging eronder. Mocht je trouwens de kleur niet helemaal leuk vinden, een soortgelijke jurk is er ook in het zwart en ook echt een plaatje (Jurkje Laura) Prijs van dit gele jurkje: € 29,99. Bekijk: Jurk Lacey Golden Yellow.

4 President Jurkje Lotte

4 President Jurkje Lotte

Ik vind dit altijd zo’n heerlijk kleurtje. Het merk ken ik eigenlijk (nog) niet, maar het ziet er erg leuk uit! Prijs: € 24,95 Bekijk: Jurkje Lotte

Like Flo Jurkje

Like Flo Jurkje Old Pink

Geweldig leuk jurkje! Beetje tuttig wellicht, maar op zijn tijd is dat erg leuk. Prijs: € 39,95 Bekijk jurkje: Like Flo jurkje

Tot zover! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze jurkjes vinden! Wat is jouw favoriete kleding merk voor meisjes?

Reacties

 • anke

  Dit zijn helemaal niet jouw favoriete jurkjes, dit zijn jurkjes van de website waar je geld van hebt gekregen. Ofwel, dit is reclame (of een ‘samenwerking’ zoals bloggers dat altijd zo mooi noemen), en dat is prima, maar wees dan gewoon eerlijk.

  • Saskia Hardeman

   Hm jammer. Ik heb helemaal nergens geld voor gekregen. Sterker nog: dit is een website waar ik gewoon zelf regelmatig bestel….

 • Liesbeth

  Leuk, leuk, leuk! Na een zoon gekregen te hebben, nu ook sinds 4 maanden mama van een meisje. En die jurkjes zijn leukklkkklk!! Hier voor zowel zoon als dochter ook fan van Tumble n dry!

 • Albertine

  Billy & Lilly vind ik een leuk merk, maar helaas stopt de eigenaresse er mee (weet even niet of ze inmiddels opvolging heeft gevonden).

  Chaos & Order ook tijd wel e.e.a gekocht maar de laatste tijd niet meer. Verder koop ik kleding vooral bij HEMA, WE, H&M (en dan niet zozeer jurkjes want een leuke spijkerbroek met top vind ik bij mijn dochter ook heel leuk staan).

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.