Twinning is winning: Jeej of neej?
26 sep 2018 Kids Fashion Mama 4

Twinning is winning: Jeej of neej?

Twinning! Je houdt er van, of je vindt het echt helemaal niets. Ik houd ervan. Vanaf dat mijn baby meisje werd geboren droomde ik er al van om eens samen een zelfde jurkje aan te hebben. En er zijn grenzen natuurlijk haha. Wat vinden jullie? Twinning is winning? Jeej of neej?

Elke dag hetzelfde dragen met mijn dochter vind ik niet nodig. Ik vind twinning heel erg leuk om gewoon mee af te wisselen. Daarnaast vindt ik het voor foto’s (en daarmee als herinnering) heel erg tof. Het is wel grappig, ik moet wel vaak denken aan vroeger. Mijn moeder had een foto van haar en mijn zus in hetzelfde jurkje. Daar hebben wij altijd zo om moeten lachen, en dat vonden wij zo gek! En nu, jaren later, vind ik het helemaal fantastisch

Subtiel twinnen vind ik ook heel erg leuk. Gewoon dezelfde haarband of dezelfde schoenen. Zo ben ik ooit begonnen met Sophia, door samen dezelfde witte All Stars te dragen.

En wat vindt mijn dochter er eigenlijk van?

Gelukkig vindt mijn dochter het ook heel erg leuk om te twinnen. Wanneer dit niet het geval zou zijn, dan is de lol er denk ik ook al heel erg snel van af. Voor nu is ze alleen maar trots en heel blij wanneer zij hetzelfde aan heeft als mama. En ik vind dat ook weer heel leuk. Hoe ze er later over zal denken als zij de foto’s terug ziet, ben ik ook wel benieuwd naar haha 😉

Twinning Jurkjes van WE Fashion

Onlangs plaatste ik al wat foto’s van de jurkjes op Instagram. Ik kreeg zó veel vragen over waar deze vandaan komen, ze zijn van de WE! WE Fashion speelt super leuk in op de twinning trend door middel van de Mini collectie. Deze jurkjes mochten Sophia en ik ontvangen en ik vind ze nóg leuker met het dragen dan dat ik had gedacht. Perfect leuke jurkjes voor in de herfst straks ook. Ik heb het jurkje nu gecombineerd met pumps, maar met enkellaarsjes zal het zeker weten ook heel erg leuk zijn!

Deze kleding komt bij de WE Fashion vandaan, neem zeker even een kijkje voor nog meer leuke inspiratie!

En nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie mening! Wat vinden jullie van deze jurkjes? En twinning is winning, jeej of neej?

Reacties

 • Lieke van Veen

  Dit jurkje staat jullie echt heel erg leuk!

 • Ilse Visscher

  Super leuk! Die foto’s zijn ook echt mooi en zo leuk jullie samen in hetzelfde jurkje!
  Onlangs geplaatst door Ilse Visscher: Rubriek #12: Het verhaal van mama Linda

 • Bertine

  wauw wat een mooie foto’s en wat een gave outfit hebben jullie aan! Ik hou echt van twinnen:)

 • Mama Z

  Wat leuk! En jullie zijn prachtig! Ik ben ook dol op twinnen met mijn dochter:)
  Het is geweldig nieuws dat er meer en meer merken komen met twinning collecties. Een jaar geleden er was niets, dus ben ik zelf begonnen met een vriendin 🙂 Just Like Mommy’z. Yup, we are all about twinning & matching met onze kleine engels!

  Onze producten zijn niet standaard, we maken elegante moeder dochter jurken die naar wens zijn samen te stellen en zijn handgemaakt met liefde.

  Je kunt uit een breed aanbod je favoriete model kiezen en je outfit helemaal customizen (denk bijvoorbeeld aan: type en lengte van de rok, mouwen, etc) en genieten van een betaalbaar exclusiviteit – perfect voor een speciale dag 😉

  Oh, en als je met je zoon wilt matchen, dat kan ook! 😉

  Check ons out! 😉
  Liefs,
  justlikemommyz.nl

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.