KIDS FASHION: LEUKE OUTFIT INSPIRATIE!
10 okt 2019 Kids Fashion Mama 1

KIDS FASHION: LEUKE OUTFIT INSPIRATIE!

Als ik iets heel erg leuk vind, dan is het wel om kleding voor mijn kids uit te zoeken. En eerlijk is eerlijk: soms lijkt het wel alsof er veel meer verkrijgbaar is voor meiden! Met kleding voor meiden lijk je gewoon alle kanten op te kunnen! Ik ontdekte onlangs een nieuw merk, en laat je heel graag wat leuke items hiervan zien!

A Dee

Ik dacht toch wel de meeste merken te kennen. Alleen: dat is dus bij lange na niet zo! Ik leerde het Merk A Dee kennen, en werd mij toch enthousiast! Een paar weken terug liet ik jullie dit al eens in een video zien: Kinderkleding Herfst. Inmiddels is het ook echt kouder geworden en heeft mijn dochter de kleding al echt kunnen dragen!

Als ik het merk A Dee (volluit Ariana D) moet omschrijven zou ik zeggen: stijlvol, vrolijk en speels. Het is zo veelzijdig en toch ook weer een tikkie anders dan wat je over het algemeen in de winkel ziet hangen. Ik vind het fantastisch leuke kleding!

Neem nou bijvoorbeeld het jurkje dat Sophia op bovenstaande foto’s draagt. Hoe geweldig is de achterkant! Mijn dochter kan nogal kieskeurig zijn als het om kleding gaat, maar oh wat is zij enthousiast over deze jurk! Legging eronder, en ze ziet er prachtig uit

A Dee Maillot

A Dee Maillots

En dat is nog niet alles, deze maillots word ik spontaan heel erg blij van! Mijn dochter heeft ze nog niet gedragen, maar dit zal zeker niet lang meer duren. Wat mij ook opvalt aan de kleding, is dat het niet alleen heel mooi eruit ziet, maar dat de kwaliteit ook echt goed is. En dat vind ik zelf ontzettend belangrijk.

Unieke kinderkleding

De kleding van A Dee vind ik ook echt uniek te noemen. Het is geen “tien en een dozijn” en dat maakt het merk fantastisch. Zoals bovenstaand vest bijvoorbeeld. Sophia heeft er ook een (kort) broekje van, welke heel erg leuk is om te combineren met een maillot. Het bovenstaande vestje combineer ik voor Sophia met eenn skinny jeans en een effen shirt eronder. Al zo veel complimenten over gehad! En daarnaast is het heerlijk zacht en niet te vergeten: lekker warm! Echt een must wanneer het om unieke kinderkleding gaat.

Ik vind het super om op deze manier nieuwe merken te leren kennen en word er oprecht heel erg enthousiast van! En niet alleen ik: mijn dochter heeft heel wat rondjes in de kamer gedanst omdat zij zo blij is met de kleding. Win win dus :)!

Wat vind jij van deze kleding? Houd jij ook van een unieke stijl?

Reacties

  • Naomi

    Oh, die maillots! 😍 En ik vroeger maar in die vreselijke witte dingen lopen. Dan is ’t tegenwoordig toch een stuk leuker allemaal.
    Onlangs geplaatst door Naomi: Luisteren naar de stilte

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.