MAMAVLOG: Cadeau Sophia MET TOFFE WINACTIE!!
26 mei 2018 Mama 30

MAMAVLOG: Cadeau Sophia MET TOFFE WINACTIE!!

Hoi, het is zaterdag en ik heb weer een nieuwe vlog klaar staan! Een vlog waarin ik jullie een dag uit ons leven mee neem, en eentje met een hele toffe winactie. Ook laat ik alvast het cadeau voor Sophia haar verjaardag zien! Kijk je mee?

Heb je mijn nieuwste shoplog al gezien? Kijk hier: Action Shoplog

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Janine

  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn dochtertje Lilly van 3 …

 • Denise hendrikse-groffen

  Ah wat superleuk zeg! Mijn kleine meisje Noa is dol op spelen en wandelen met haar pop, en hoe leuk zou het zijn als ze de wandeling kunnen afsluiten met een gezellige bbq samen? 😍❀

 • Heidie

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Lara, gisteren was ze jarig en ze was ziek.
  We hadden een paar cadeautjes voor haar verstopt maar die is haar grote broer maar gaan zoeken, daar voelde ze zich te ziek voor.
  Dit BabyBorn barbecue set heeft ze al op tv voorbij zien komen bij commercials! Ze vond het erg leuk maar ik had haar verjaardagscadeautjes al in huis. Hoe blij zou ze zijn als ze binnenkort toch nog het BB bbq mocht ontvangen, dan kunnen we het alsnog verstoppen zodat ze het kan gaan zoeken!
  Ik zal nog even abonneren op het you tube kanaal, heb ik volgens mij nog niet gedaan.

 • Andrea

  Hee hallo, wat een gave win actie!!!
  ik zou graag mee willen doen voor onze dochter van 3 Jaar die heel erg dol is op baby born 😊

 • Edwards

  🌸🌸🌸Whoop whoop whoop 🌸🌸🌸 ik doe heel erg graag mee 😍 voor onze dochtertje Michantely πŸ’– Michantely is dol op lopen en babywagens hier wandeld ze graag mee,ze is er lief voor baby’s (popjes) een echte moedertjeπŸ’–πŸ’–πŸ’–dit zou ze superrrr geweldig vinden 😍 daarom doe ik heel erg graag mee πŸ€πŸ€πŸ€

 • Rianne weerzomer

  Supergaaf zeg. Hier zou onze meid heel blij mee zijn. Over een paar weken is ze jarig dus ik doe graag mee om ons meisje extra te verrassen

 • Marian B

  Een heel leuk zomers setje, doe heel graag mee voor mijn dochtertje en haar Baby Born!

 • Lieke van Veen

  Ik maak heel graag kans op dit barbecue setje voor een kennis van me!

 • Cora van der Bijl

  Ow heel graag voor mijn lieve kleindochter ze is gek op haar babyborn.β€οΈπŸ€

 • Daphne van den Tillart

  Allereerst alvast van harte gefeliciteerd met de 3e verjaardag van Sofia!
  En wat een superleuke winactie 😍.
  Ik doe heel graag mee voor ons lieve meisje Jikke.
  Ze wordt in augustus 3 jaar en is een echt poppenmoedertje.
  Vorige week hebben we twee dagen gebarbecued, dan is ze helemaal enthousiast en loopt ze te zingen dat ze BBQ gaat eten!! Hoe leuk zou het zijn als ze samen met haar lieve poppetje kan BBQ’en.
  Je zou haar er heel erg blij mee maken dat weet ik zeker!!

 • Suzanne

  En ik doe ook mee omdat ons oudste dochter ook dinsdag jarig is net als jullie meisje dus extra veel geluk β™‘β™‘

 • Inger

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Sanne aangezien mijn eigen dochter al iets groter is 😁😁

 • Jootje

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die nΓ©t geslaagd is voor haar zwemdiploma A!

 • Sannr

  Gaaf!! Ik doe graag mee voor mijn dochter Sara die op 17 juni 3 jaar wordt πŸ˜πŸŽ‰

 • Joyce

  Leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje van bijna drie. Hij is in maart grote broer geworden en sindsdien dol op mijn oude baby born. Hij sleept haar overal mee naar toe. Daarnaast is hij gek op barbecuen, dus hij zou zeker blij zijn met dit setje.

 • Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee! Een poppenmoedee zonder bbq wat is dat voor loeder moeder πŸ˜‰πŸ˜‚πŸ€£ is het erg trouwens, we hebben niet eens een baby born. Wel n ander popje hoor. Ik ben benieuwd naar je blog van woensdag! WOW!

 • Brenda

  Gefeliciteerd met de 3de verjaardag van Sophia!! En wat een leuke winactie. Ik doe heel graag mee voor mij dochtertje die helemaal verzot is op haar pop, ze staat ermee op en gaat ermee naar bed hihih zo leuk. Dus de barbecue set zal zeker in de smaak vallen mochten we ‘m winnen. Hoe vond Sophia de barbecue set?

 • Miranda

  Gefeliciteerd nog met Sophia!
  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn eigen poppenmeisje die binnenkort 5 wordt!

 • Linda

  Wat een leuke giveaway! Ik heb even getwijfeld, want ik weet zeker dat mijn dochter hier heel blij van zou worden, maar ik denk toch dat ik dit keer een kansje waag voor mijn nichtje! Ze is bijna jarig en wordt 3 jaar. Ze is een echt poppenmeisje. En dol op haar keukentje, we worden altijd verwend met kopjes thee en pizza uit haar oventje haha.
  Ik weet ook zeker dat zij heel blij wordt van deze bbq. Super leuk!

 • michael noo

  Wat super leuk!!!! Mijn kleine meid is echt een poppenmeisje! Doe dan ook heel graag mee in de hoop haar hiermee te mogen verrassen

 • Lianne Rodenburg

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Esmée van 3 jaar. 😍

 • Ineke

  Wat een leuke bbq. Onze dochter Sarah 3 jaar is helemaal gek op haar babypop. Hij moet overal mee naartoe en doet alles mee. Samen op de stoel om uit 1 bordje te eten/drinken. Alleen kan de pop nog niet mee bbq-en met dit mooie weer van de afgelopen dagen, dit zou dan een leuke oplossing zijn voor haar!

 • Paula

  Ik doe graag mee voor Mare die bijna 3 wordt en dol is op bbqen! Ze papegaait ons in alles na dus hoe leuk als ze ook kan BBQen met haar Baby Born!

 • Rowena Drummen

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje ZoΓ«πŸ‘§πŸΌ Ze speelt graag met haar baby born en haar papa is een bbq liefhebber dus hoe leuk zou het zijn als ze samen met haar papa kan bbq-en met haar favoriete popπŸ₯©πŸ—πŸ₯“

 • Mai

  Ik doe graag mee voor onze dochtertje Sophie van 1,5. Ze is gek op poppen alleen de Spaanse pop die ze van opa en oma heeft gekregen vindt ze erg eng! Nu sleept ze elke keer haar popje mee naar opa en oma en dan weer mee terug! Deze zou dus goed uitkomen

 • Nanda

  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn 2 dochters! Nina van 3 jaar en Maartje van bijna 1 jaar zouden zich hier heeeeel goed mee vermaken!!! 2 poppenmoedertjes πŸ˜‰

 • Helma Keijzer

  Ik doe graag mee… voor mijn bijna jarige dochter. Mij peuter van bijna. 3.
  Ze heeft de oude pop van mijn oudste dochter. En is de liefste poppenmoeder die je je kunt voorstellen. Wat zou ze blij verrast zijn als ze nog een mooie lieve baby zou winnen.
  Weet je wat ze ook van haar grote zus heeft….liefde voor slijm maken…. daar ben ik iets minder blij mee πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘
  Ik doe graag mee voor Emmie.

 • Elise

  Hoi,

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Yinthe van 4 jaar, ze speelt graag met poppen, ik vind dit een geweldig set voor haar als aanvulling!!

 • Flinterke

  Jaaaaa ik doe heel graag mee voor mijn tantezegger Fenna. 😍

 • Marian

  Oei als het nog kan doe ik heel graag mee voor oppaskindje Geertje die 6 wordt!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.