Action Shoplog! (jaja, ik heb er weer een)
23 mei 2018 Lifestyle 2

Action Shoplog! (jaja, ik heb er weer een)

Zo. Ik probeer het maken van video’s weer wat beter op te pakken en vond het daarom wel weer leuk om eens een shoplog op te nemen. Vorige week ging ik naar de Action om eens een kijkje te nemen voor versiering voor een verjaardag. Ook ging ik nog even naar de Hema en laat ik dit ook zien..

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het super tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je op de hoogte van al mijn video’s!

BEDANKT VOOR HET KIJKEN MAAR WEER EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

  • Iris

    Inderdaad een leuk idee om plantjes in zo’n lantaarn te doen! Ik zit hier nogal met koele ruimtes waar planten niet altijd even goed in gedijen (alles staat zo’n beetje recht voor het raam), dus wie weet kan ik zo ook een soort kas-effect creëren.

  • Anneleen

    Heel leuk om te zien, weer een action shoplog! Die kandelaar is erg leuk en wat een goed idee om er mooie plantjes in te zetten ! 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.