Action Shoplog
6 jul 2016 Lifestyle 8

Action Shoplog

Ik heb weer een leuke Shoplog voor jullie! Ik bracht namelijk een bezoekje aan de Action en ik besloot om op video vast te leggen wat ik daar allemaal kocht. Ook vertel ik in dit artikel nog even wat ik eigenlijk allemaal zocht in de Action!

Action Shoplog

Nog twee dagen en dan is voor Senna de vakantie aangebroken. Ik zocht daarom eigenlijk iets leuks om aan de juffen te geven als afscheid. Op Pinterest zocht ik een aantal leuke ideeën bijeen en bedacht ik wat plannetjes. Ik bedacht mij daarbij dat het misschien leuk zou zijn om nog een bezoekje aan de Action te brengen. Vaak hebben zij van die leuke spulletjes die het leuk doen als klein cadeautje.

Maar helaas heb ik niets kunnen vinden voor de juffen. Nu had ik ook niet zo heel veel tijd om uitgebreid alles te bekijken. Ik vind persoonlijk het chaotische in de winkel ook niet zo prettig en dit zorgt ervoor dat ik er nooit zo heel lang blijf. Maar goed, natuurlijk ging ik wel naar huis met allemaal andere leuke spulletjes die ik je graag in deze action shoplog laat zien!

Mochten jullie overigens nog leuke ideeen hebben voor juffencadeautjes laat het mij weten in de comments! Het liefst niet al te moeilijk ;).

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vindt! Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Bekijk ook mijn eerdere video: Shoplog Action

Reacties

 • simpel, met een snufje liefde

  Leuke shoplog. Ik koop ook weleens wat bij de action, ik nam daar vroeger wel altijd teveel mee.

 • Els

  Leuke shoplog! Dat hertje is leuk he! Ik heb hem laatst ook gekocht. Binnenkort ga ik deze maken. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

 • Nicole

  Bij ons is de Action nooit echt chaotisch eigenlijk.. Juist erg opgeruimd! Maar leuke dingetjes heb je gekocht. Ik heb op Pinterest een bord gemaakt met allerlei ideetjes. Zit misschien wel wat bij..

 • Charlotte

  De Action is bij ons vaak netjes en opgeruimd, ik ga er graag naartoe! Met kind door deze winkel vind ik wel chaotisch 😉 Hij ziet altijd van alles en wil eigenlijk alles mee naar huis nemen haha.

  Voor de juffen hebben we een kaartje gekocht en een blad cadeau bon. Ik laat Ifan nog iets leuks in elkaar knutselen en dan moet het vast goed komen. Wat ook een leuk idee is, hebben we gedaan bij het afscheid van het kdv, zo’n hartjes doosje laten beschilderen en daar wat leuke dingetjes in doen. Thee, chocolaatje en zo’n thee tip in de vorm van een hartje. Allemaal bij de Action te koop 😉

  Succes! Liefs, Charlotte

 • Tineke

  Hoi Saskia! Ik zag op deze site leuke tips staan: http://chickslovelittleones.com/3x-bedankje-voor-de-juf-en-meester-diy/ Misschien heb je daar wat aan? Ik vond het in ieder geval makkelijk maar toch origineel! Succes xxx Tineke

 • Lisanne

  Bij ons is de action ook altijd een puinhoop. Moet eerlijk bekennen dat ik er al een tijdje niet meer ben geweest het is zo ren gevaarlijke winkel hahaha. Kijk voor ideeën over cadeautjes is op de Facebook pagina be creatieve with action and more. Het is een besloten groep maar als je lid bent kan je alles zien. Hier laten ze de mooiste dingen zien die zelfgemaakt zijn met spullen van de action of andere discours zaken.

 • Iris

  Heel herkenbaar dat je in de Action niet kunt vinden wat je zoekt, maar wel thuiskomt met allerlei andere leuke/handige hebbedingetjes 😉

 • anneleen

  Ik vind Action shoplogs altijd heel leuk om te bekeijken! 🙂 lief dat jullie een cadeautje gaan geven aan het buurmeisje!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.