Action Aanraders (shoplog)
14 sep 2016 Lifestyle 14

Action Aanraders (shoplog)

Hoi allemaal! Ook vandaag staat er weer een leuke video voor jullie klaar! Dit keer leek het mij leuk om eens wat meer interactie met jullie te hebben en stelde ik via  Facebook en Instagram (volg jij mij daar ook al?) de vraag wat jullie echte aanraders vinden bij de Action en waar ik zeker even een kijkje moest nemen!

Jullie aanraders heb ik verwerkt in deze video. Helaas heb ik niet al jullie reacties kunnen benoemen, maar ik probeer zo veel mogelijk te vertellen. Super bedankt ook voor al jullie ontzettend leuke reacties! Ook laat ik natuurlijk mijn aankopen zien. Ik kocht vooral spulletjes die ik gewoon echt nodig had en waar ik speciaal voor naar de action ging. Kijk weer gezellig mee, en ik zou het super leuk vinden als je een reactie wil achterlaten in de comments!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Els

  Wow, dacht ik dat ik fan was van de Action en al veel producten kende ;-). De pillendoos kende ik al. Veel mensen zijn daar enthousiast over. Toch heb je veel onbekende dingen geshopt. Ik moet ik echt weer naar de ACtion ;-). Meestal beland ik bij de knutselspullen.

  • Saskia Hardeman

   Ja, en ik vind het altijd weer leuk als jij knutselspulletjes hebt gekocht om die op je blog te zien!

 • Lisanne

  Leuk filmpje! Ik ben nu wekelijks in Leeuwarden en heb ineens full acces tot de Action, haha. Niet goed voor mijn portemonnee! Ik zweer zelf bij de Swiffer doekjes en schoolspullen. 🙂

  • Saskia Hardeman

   Hahaha oh jee, dat klinkt niet goed 😉

 • Nathalie

  Ik kom ook altijd met teveel terug. Ben ook net begonnen met VLOGS. Ik heb me alvast even geabonneerd op jou. Altijd fijn mede mama’s aan het werk te zien hahaha.

  • Saskia Hardeman

   Ah wat leuk, welkom 😀 En succes met je vlogs, het is zó leuk!

 • Iris

  Alle bureau- en kantoorspullen van de Action zijn ook top. Het enige wat ik van die winkel tegen vind vallen, zijn de waterflessen, die zijn allemaal behoorlijk snel lek.

  • Saskia Hardeman

   Ok, waterflessen heb ik daar nog nooit gehaald. Ik heb daar weleens een ei snijder (of hoe je het schrijft :)) Gehaald en die was na de eerste keer kapot sindsdien koop ik geen dingen meer die gemakkelijk stuk kunnen haha.

 • Simone

  Leuk filmpje. Ik kom graag bij de Action. Vooral het knutselspul, de washi tapes vind ik altijd erg leuk en spotgoedkoop.

  • Saskia Hardeman

   Oh washi tape, dat ben ik vergeten 😉

 • Jodi - liefthuis

  I love de action. Ik haal er ook altijd tampons. Van kotex en zwangerachaps testen haha

  • Saskia Hardeman

   Toen ik testen nodig had waren ze er nog niet anders had ik ze daar ook zeker gekocht echt super goedkoop.

 • Vanessa

  Leuke shoplog! Ik koop ook veel huishoudelijke spullen bij de Action. Ik ben heel benieuwd naar die ramenwasser aangezien ik een hekel heb aan ramen wassen. Heb je die intussen al getest? Alvast bedankt!
  Onlangs geplaatst door Vanessa: I love Netflix TAG

  • Saskia Hardeman

   Ik heb het getest, op zich wel een geinig ding om heel snel even de ramen mee te doen. Wel handig om een zeem bij te hebben om zeg maar de trekker steeds weer droog te maken.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.