Mac Skinfinish Lightscapade
15 nov 2014 Beauty Make up 22

Mac Skinfinish Lightscapade

De Skinfinish Soft and Gentle van Mac stond al een hele tijd op mijn wishlist. En toch had ik mijn twijfels. Toen ik dan ook een highlighter ging bestellen koos ik niet voor Soft and Genlte maar voor de Mac Skinfinish Lightscapade. Deze Mac Skinfinish Lightscapade leek mij net iets subtieler en natuurlijker. Of ik dit nog steeds vind ga ik je uiteraard vandaag vertellen.

Mac Lightscapade

Nieuwe Mac Verpakking

Zoals jullie inmiddels vast al gehoord hebben zijn de verpakkingen van Mac veranderd. In een eerder artikel (klik) waar ik schreef over de blush Gentle kan je meer lezen over de verpakking.

Mac Lightscapade

Skinfinish Mac

De skinfinishes van Mac zijn in eerste instantie bedoeld om in een kleine hoeveelheid over het gehele gezicht te gebruiken. Nu ken ik persoonlijk niemand die dit doet, maar weet ik wel dat deze skinfinishes veel gebruikt worden als highlighter. En aangezien ik geen genoeg kan krijgen van highlighters wilde ik deze graag toevoegen aan mijn andere spulletjes.

Mac Lightscapade

Mac Lightscapade

Het product zo alleen al in de pan vind ik echt een plaatje om naar te kijken. Al die mooie pastelkleuren, mooi!

Mac Lightscapade

Op bovenstaande swatch kan je heel iets de glans zien. De glans is erg moeilijk om vast te leggen.

sas

Hierboven een foto van een tijdje geleden waar ik Mac Skinfinish Lightscapade draag boven het jukbeen. Zoals ik al zei: makkelijk om de glans vast te leggen is het niet.

Mac Lightscapade

Mac Skinfinish Lightscapade

Ik ben blij met mijn keuze voor deze Mac Skinfinish Lightscapade. De kleur is vrij subtiel maar geeft zeker een mooie glans wat deze highlighter zeer geschikt maakt voor overdag. Wat ik ook erg leuk vind is zoals de skinfinish er op zichzelf uitziet, erg mooi en bijzonder met al die kleurtjes. Zoals je in de foto’s wellicht al hebt kunnen zien gebruik ik zelf de Setting Brush van real Techniques om de highlighter aan te brengen boven de jukbenen en op de neusbrug. Deze kwast vind ik hier perfect voor! Zoals je kan lezen ben ik helemaal tevreden en is dit een product wat ik graag gebruik.

Ik kocht deze Mac Skinfinish Lightscapade voor 29,50

Welke skinfinish van Mac is jouw favoriet?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Marloes

  Wauw, hij is mooi zeg <3

 • Diana Carlton

  Heel mooi!

 • Daniëlle

  Wow gave highlighter! Mac is sowieso een merk waar je niet aan kan twijfelen, tenminste niet in deze review!

 • Cheyenne

  Oh deze ziet er mooi uit! Ik heb zelf geen gezichtsproducten van MAC, maar ben wel erg benieuwd!

 • Nathalie Eline

  Erg mooie highlighter! Staat je goed. 🙂

 • Svenja

  Oh wauw, wat een ontzettend mooie glans <3

 • debby

  Ik adem soft and gentle. Voor mij de mooiste HL. Maar och als ik deze zie wil ik hem ook hebben…

 • Natascha

  Wauw; hij is echt mooi! Ik heb laatst met Soft & Gentle in mijn handen gestaan en uiteindelijk ook niet gekocht. Deze vind ik denk ik nog mooier.

 • Daniëlle Springer

  Deze highlighter heb ik ook en vind hem erg fijn, maar toch wissel ik hem wel graag af. Deze highlighter is inderdaad erg natuurlijk, maar valt eigenlijk ook bij mij bijna alleen op in het zonlicht.

 • wellnewss

  Wat een mooierd zeg! Xx Laura

 • Shanti

  Wat een prachtige highlighter! Ik weet nog niet helemaal wat ik van de nieuwe verpakkingen vind..

 • Kim

  Hij is prachtig! Deze wil ik nog héél graag! 😀

 • Kirsty

  Wauw hij is inderdaad erg mooi subtiel!

 • Loes

  Deze bevalt mij ook erg goed, heel subtiel, maar toch niet saai.

 • Iris

  Hij lijkt me mooi, maar ik moet het nog even in het echt gaan beoordelen.

 • Maroussia

  Dit is echt een hele mooie highlighter. Toch denk ik dat ik eerder voor soft and gentle ga 🙂 x

 • Paola

  Heel mooi! Ik vind de patroon zelf ook zo leuk!

 • Esmeralda

  Wauw, mooi! 🙂

 • Sanne Makeupgorgeous

  Een plaatje om naar te kijken! Ik zou heel graag soft and gentle van Mac hebben. Deze is inderdaad iets opvallender dan lightscapade, maar om uit te gaan of in de zomer lijkt mij dit zo’n fantastisch product.

 • Miranda

  Wat een mooi product.

 • Chinouk

  Oh wauw, wat mooi! Ik heb de Soft & Gentle variant, ook erg mooi en zeer zuinig in gebruik 🙂

 • Evelien

  Wat een prachtige highlighter. Ik moet nog steeds wennen aan de nieuwe verpakkingen.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.