Ik vierde een feestje (omdat het kan)
3 aug 2018 Lifestyle 1

Ik vierde een feestje (omdat het kan)

Onlangs vertelde ik natuurlijk al dat ik een feestje vierde voor mijn vriendinnen en liet ik hierbij de uitnodiging aan jullie zien. Ik kreeg op deze uitnodiging zo veel leuke reacties, want hoe leuk is het om een kaart te ontvangen. Maar niet alleen de uitnodiging was geslaagd: ook het feestje zelf was heel erg leuk en gezellig. Wat ik graag wilde is gewoon een avond bij elkaar komen en samen eten. Dus organiseerde ik een bbq voor mijn liefste vriendinnetjes!

Feestjes organiseren zijn heel erg leuk, alleen is het natuurlijk ook best fijn als je hier zelf zo min mogelijk voor hoeft te doen. Ik houd van  feestje, maar als je vervolgens de hele avond staat af te wassen is het toch wat minder leuk haha.Toen ik dan ook las dat er een mogelijkheid is om alles zo te laten bezorgen en ook om weer te laten ophalen (inclusief afwas!) kon ik natuurlijk niet anders dan heel enthousiast worden. Naar aanleiding van de insta stories die ik hierover plaatste, kreeg ik zo veel vragen over hoe en wat dat ik deze vragen probeer te beantwoorden in dit artikel.

Ik bestelde bij de barbecueboer voor tien personen een luxe BBQ-pakket en voor vijf personen het vegetarische pakket. Echt alles zit hierbij in. De sausjes, het brood, salades, vlees en de borden, bestek etc. Een dag voor de afgesproken datum kreeg ik een berichtje met de te verwachten tijd dat het gebracht zou worden, heel handig.

Lees ook: Tips voor een gezonde bbq

Op de dag zelf werd alles op tijd gebracht. De BBQ werd aangesloten en de rest was allemaal verpakt in boxen. En dat was echt ideaal want alles kon de hele dag in de boxen blijven vanwege de koeling en isolatie. Je hoeft zelf dus geen koelkast ruimte te hebben!

Eigenlijk is het enige dat ik zelf hoefde te doen alles klaar te zetten voor de gasten. Zo makkelijk was het. Bij aflevering kreeg ik ook direct te horen wanneer ze alles weer zouden komen halen. Ik heb alles afgespoeld en zo in de krat gelegd zodat het meegenomen kon worden.

Als ik er op terug kijk was het gewoon heel relaxed dat het geven van een bbq feestje zo weinig moeite hoeft te kosten. Natuurlijk is er niks mis mee om alles gewoon zelf te doen, maar dit was toch ook wel echt heel erg fijn!

Organiseer jij weleens een feestje voor vrienden?

Reacties

  • Felicia

    wauw wat handig leuk dat je het zo kon doen

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.