Ik organiseerde een feestje voor vriendinnen: de uitnodiging!
21 jun 2018 Lifestyle 3

Ik organiseerde een feestje voor vriendinnen: de uitnodiging!

Feestjes organiseren. Ik ben er niet zo goed in. Sinds ik moeder ben, doe ik het ook niet zo veel en sla ik mijn verjaardag ook het liefste over. Totdat ik vorig jaar wel mijn verjaardag vierde, en dit super gezellig was. Afgelopen jaar oktober was echter niet zo geschikt om mijn verjaardag te vieren. Een van mijn beste vriendinnen was net bevallen (en zij hoort erbij) en een andere vriendin had net haar moeder verloren. Dus stelde ik het uit en besloot ik onlangs om alsnog een feestje te vieren!

Feestje in de tuin

Heel moeilijk was het niet, ik wist al snel dat ik gewoon een aantal vriendinnen wil uitnodigen voor een klein feestje bij ons in de tuin. We gaan bbq-en en dit heb ik allemaal online besteld. Eigenlijk het enige dat ik zelf nog hoef te doen is te zorgen voor het drinken en wat hapjes. Ik wil graag veel fruit op tafel hebben en genoeg te drinken ;). Dat zijn allemaal kleine dingen die zo geregeld zijn en die ik gewoon lekker op de dag zelf kan doen.

Al vaker heb ik wel verteld en geschreven dat ik het soms wel jammer vind dat het versturen van kaarten bijna niet gebeurt. Met verjaardagen en kerst blijft onze brievenbus aardig leeg terwijl dit eerder niet het geval was. En ook ik vergeet dus heel erg vaak om kaarten te versturen (wat ik eigenlijk gewoon niet zou moeten doen). Omdat ik het dus wel heel erg leuk vind om kaarten te versturen besloot ik om mijn vriendinnen gewoon uit te nodigen door hen een kaart te versturen.

Uitnodiging versturen met Kaartje2go

Via de website van Kaartje2go heb ik heel gemakkelijk een leuk ontwerp kunnen vinden. En eigenlijk had ik al heel erg snel een super leuke kaart. Wat ik handig vind is dat er voor vrijwel elke gelegenheid leuke uitnodigingen te vinden zijn, denk bijvoorbeeld aan een high tea of een borrel. Heel gemakkelijk en ook leuk om te doen. Mocht je overigens twijfelen of een uitnodiging naar wens is kan je ook altijd een proefdruk opvragen! Zo weet je zeker dat wat je verstuurd naar wens is.

Naast dat ik het dus gewoon heel erg leuk vond om mijn uitnodigingen te versturen, heb ik mij nu dus ook voorgenomen om wat vaker kaarten te versturen. Kaarten zijn gewoon nog altijd leuker dan een appje of een smsje 🙂

Verstuur jij nog weleens kaarten?

Dit artikel is een samenwerking. Dankjewel dat je het hebt gelezen, hierdoor kan Twinkelbella blijven bestaan

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv