Herinneringen koffer Sophia
29 jun 2016 Lifestyle 10

Herinneringen koffer Sophia

Een tijdje terug vertelde ik eens op mijn blog dat ik voor zowel mijn zoontje als dochter een soort van geboorte/herinneringen koffer heb. Van een aantal van jullie kreeg ik daarop de vraag of ik de inhoud hiervan eens zou willen laten zien. En ja hoor, dat wil ik wel!

Het leek mij leuk om hier een video over op te nemen en dat is dus precies wat ik gedaan heb. Ik laat jullie Sophia haar eerste spulletjes zien die ik tot nu toe van haar bewaard heb. Ik vind het zo bijzonder om deze eerste spulletjes te bewaren, voor mij heeft het een hele grote emotionele waarde.

Ik wist trouwens niet zo goed hoe ik dit artikel moest noemen. Bij geboortekoffer zouden jullie misschien denken aan de ziekenhuistas van de baby en dit is echt een koffertje met allemaal schattige eerste spulletjes van mijn lieve dochter. Vandaar dat ik dit artikel en de video de “herinneringen koffer” als naam heb gegeven.

Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd hoe andere moeders de eerste spulletjes van hun kindjes bewaren. Ook op deze manier misschien? Laat je reactie achter in de comments, ik lees het erg graag!

Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Randy

  Zo leuk! Ik heb ook zoiets, een mooi doosje voor Merlijn met eerste romper, mini speen, eerste maat luier (en die was echt klein!) en zelfs z’n navelstompje in een speciaal buisje. Mylee heeft een mandje met vergelijkbare items. Ik heb ook een megabak met kleertjes waar ik geen afscheid van kan nemen. Ik bewaar vrijwel niks van mezelf, maar van de kindjes des te meer :).

 • MARIJKE

  Wat leuk zeg om het in een speciaal koffertje te doen! Ik heb wel alle ‘eerste dingen’ bewaard en andere mooie items. Het staat in een kartonnen doos om ooit weer uit te pakken!

 • Leonie

  Leuk!! Ik heb ook eerste pakje, eerste rompertje en eerste vestje bewaard. De rest van de kleertjes zijn voor de volgende. Ik had tijdens mijn zwangerschap ook hele leuke all stars gekregen. Dat worden zijn eerste schoentjes. Die heeft ie nog niet aangehad, maar zullen er ook in gaan. Ik heb het kofferte van Woezel en Pip gebruikt, die ik ook van de verloskundige heb gekregen na de eerste echo.

 • Mathiske's mama blog

  Wat schattig om te zien. Die mini kleertjes zijn zo schatig, ik kan me er ook niks meer bij voorstellen dat ze zo klein is geweest. Ik zit er al een tijdje aan te denken om zoiets voor Emily te maken.

 • Nesrin

  Wat leuk! Mijn dochter heeft een schatkist vol spulletjes maar mijn zoon nog niet 🙁 hier moet ik snel mee beginnen. Leuk filmpje!

 • Daphne

  Ons dochtertje Jikke heeft op haar kamertje een glazen herinneringenbox staan met daarin haar polsbandje van het ziekenhuis (ze is via een keizersnede geboren dus we hebben daar haar eerste 4 dagen doorgebracht), het navelklemmetje, haar allereerste flesje van 30 cc met datum en naam (die stond in de koelkast in het zkh met afgekolfde moedermelk), het prikdingetje van de hielprik, haar eerste speentje en heel bijzonder een uitdraai van de CTG die is gedaan voordat de keizersnede werd uitgevoerd met daarop mijn hartslag en die van Jikke. En alle echo fotootjes.

 • Shannon Sheila

  Ah lief! Ik heb ook zoiets, maar dan in de vorm van leuke herinneringen aan wat we hebben gedaan: toegangskaarten van familieparken, wat polaroid foto’s, eerste schoentjes, eerste (en favo) kinderboekje, eetlepeltje dat zo geinig zelfstandig werd gebruikt, eerste tekeningetje etc. Ik noem het de Memory Box. Die van jou vind ik ook heel leuk!

 • MetMirjam

  Wat een leuk idee! Ik heb Fiene’s eerste spulletjes nog wel, maar niet zo mooi bij elkaar zoals jij.

 • Leonie

  Super leuk om zo die herinneringen te bewaren. Ik ben ook van plan zo’n box te maken.. Met het geboortekaartje, 1e pakje, de formulieren die familie heeft ingevuld bij de Gender Reveal, etc. Nu nog een leuke box of koffer vinden!

 • Volgmama

  Superleuk. Ik heb hetzelfde koffertje zonder naam, vol met badpakjes en bikini’s die alweer te klein zijn,.. LOL

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv