Vlog: Kapper én vraag aan jullie!
23 jul 2016 Lifestyle 11

Vlog: Kapper én vraag aan jullie!

Zoals elke zaterdag staat er ook vandaag weer een vlog voor jullie klaar! Afgelopen woensdag heb ik voor jullie een dag gevlogd en deze kunnen jullie vandaag bekijken!

Afgelopen woensdag bracht ik een bezoek aan de kapper en besloten Senna en ik spontaan om een bezoek te brengen aan de Mac Donalds. Senna doet een unboxing voor jullie en tot slot heb ik nog een vraag voor jullie die ik graag aan jullie wil stellen!

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Simone

  Aaaah arme Senna met zijn prinses! Wat een schatje is hij. Hopelijk was het een goede dag vrijdag en was het mooi… of nou ja, mooi, je begrijpt wat ik bedoel. Sterkte nog in ieder geval! En wat betreft je vlogs; ik vind ze juist steeds leuker worden. Ik vind het leuk om ook wat van je kindjes in beeld te zien af en toe 😉

 • Wendy L

  Je bent niet saai hoor! Ik kijk af en toe eens. Ik hou persoonlijk niet zo van vloggen. Ik kijk dus ook bijna nooits vlogs maar jij hebt me toch een aantal keer over de streep getrokken en het laatste wat ik dan denk is: saai 😉
  En omdat ik dus weinig verstand heb van vlogs heb ik helaas ook geen goede tip voor je.. maar je boeit mij al meer dan een ander dus dat is toch al een compliment 🙂

  • Saskia Hardeman

   Haha dat is zeker een compliment, heel erg bedankt!! 😀

 • Sandra

  Ik vind het erg leuk om te zien! Senna zo sip over dat prinsesje haha.

 • Sandra

  Aahhh hoewel het zielig was, moest ik echt lachen net toen ik dat zielige gezichtje van Senna zag in de Mac, haha. Helemaal teleurgesteld (wat ook wel begrijpelijk is). :’)
  Je haar is leuk geworden! Lekker opgefrist weer. Fijn is dat he? Enneh, ik vind je vlog hartistieke leuk. Kijkt lekker weg en vind je leuk overkomen! Leuk ook om jouwe leuke kinderen soms voorbij zien te komen. 🙂

  • Saskia Hardeman

   Ah dankjewel lieve Sandra voor je lieve woorden!

 • Iris

  Je vlogs zijn helemaal niet saai, juist heel echt. Als een vlog steeds helemaal volgestopt zit met twintig verschillende activiteiten is het bijna alsof de vlogger die dingen alleen doet om de vlog op te vullen.

 • Kim

  Ik vind je vlogs helemaal niet saai. Dat komt misschien omdat ik eenzelfde soort leven heb met 2 kinderen. Lekker normaal, daar hou ik juist van!

  • Saskia Hardeman

   Ah wat leuk om te lezen, dankjewel :)!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.