Happy New Year! & onze verwachtingen van 2015
1 jan 2015 Lifestyle 11

Happy New Year! & onze verwachtingen van 2015

Lieve lieve lieve allemaal: Happy New Year! We zijn aangekomen in het jaar 2015! Terugkijkend op afgelopen jaar is het een jaar geweest met verdrietige momenten: maar de mooie momenten overheersen. Vandaag een blogje over mijn verwachtingen van het jaar 2015, er staan namelijk een aantal spannende dingen op de planning! Ook ben ik heel erg nieuwsgierig naar jouw verwachtingen van het nieuwe jaar! Lees je mee?

Ik ben niet iemand van de goede voornemens. Inmiddels weet ik dat er van goede voornemens vrijwel vaak niets terecht komt (in ieder geval bij mij). Goede voornemens kan je altijd maken, ik zie nooit zo in waarom dit in het nieuwe jaar zou moeten. Wel heb ik verwachtingen van het nieuwe jaar en staan er dit jaar een aantal spannende momenten op de planning! Hieronder zal ik er een aantal benoemen.

 • Als eerste, hoe kan het ook anders, de geboorte van ons tweede kindje. Vaak denk ik erover hoe het zal worden en hoe het hebben van een tweede kindje zal zijn. 8 juni ben ik uitgerekend en het lijkt nog zo ontzettend lang!
 • Dit puntje sluit aan bij bovenstaande maar wil ik toch apart benoemen: Senna wordt natuurlijk grote broer! Wij proberen hem er stapje voor stapje er op voor te bereiden dat er veel dingen anders gaan worden.
 • Nog een Senna gerelateerd dingetje: onze jongen wordt dit jaar vier en zal naar de basisschool gaan. Het is een cliché maar wat worden die kleintjes toch razendsnel groot!
 • Wij willen als gezinnetje met ons drieën nog een paar daagjes weg voor de uitgerekende datum. Zowel Vincent en mij lijkt het zo fijn om nog even met ons drieën te genieten van elkaar.
 • Zoals jullie al doorhebben zin de grootste veranderingen die aankomend jaar gaan plaatsvinden gerelateerd aan de uitbreiding van ons gezinnetje. Voor ons en onze familie is dit natuurlijk erg spannend en we kijken er erg naar uit!

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad! Ik wens jullie allemaal heel veel liefde, gezondheid en al het goeds toe!

Wat zijn jouw verwachtingen van het nieuwe jaar?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin en/of twitter?

Reacties

 • Lonneke

  voor jou en je gezin ook een heel gelukkig nieuwjaar! Dit gaat een heel mooi en bijzonder jaar voor jullie worden met mooie vooruitzichten. Dit jaar wordt mijn dochtertje 2 jaar en gaat naar de peuterspeelzaal wat ik heel bijzonder vind.

 • Nathalie Eline

  Jij ook een heel mooi 2015 toegewenst, dat al je dromen mogen uitkomen! Wat mooi dat dit jaar je tweede kindje komt, spannend! Geniet ervan!

 • beautifulday4makeup

  Ik wens jullie veel geluk in het nieuwe jaar en het wondertje die komen zal

 • angelique

  Jij ook een gelukkig nieuwjaar!

 • Marion

  Ik wens jou heel veel geluk, liefde en gezondheid toe voor komend jaar!

 • Iris

  Gelukkig nieuw jaar!

 • Dagmar

  Wauw wat een prachtige veranderingen komen eraan, ik wens je een stralend jaar toe vol hoogtepunten en mooie momenten <3 Enjoy!

 • Teddy

  Nog een gelukkig nieuwjaar! Ik denk dat 2015 een heel mooi jaar voor jou en je gezinnetje gaat worden als ik dit zo lees!

 • melissa

  Voor jouw ook een gelukkig nieuwjaar en veel leuke momenten met je gezinnetje <3

 • Petra

  Gelukkig nieuwjaar, en natuurlijk is het onwijs spannend , jullie gezinsuitbreiding….geniet er maar heerlijk van met zijn 3tjes en na de geboorte met zijn 4tjes…echt heel erg leuk, omdat mee te maken…!
  xx Petra

 • Gwen

  Leuk nog even met zn drietjes weg! Wij dus vd zomer naar Terschelling geweest. Ik was toen 18wk zwanger en we wisten al dat Quinn een meisje was en Quinn zou heten, dus het rare is: als ik nu terug denk aan die vakantie lijkt het alsof ze er toen al was. Vet vreemd haha! Maar, het was heerlijk! Met mijn dikke buik pronken en 1-op-1 met Olivia. Hoewel dat nu dus ook nog zat gebeurt.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.