Fall Favorites Tag
19 okt 2016 Lifestyle 21

Fall Favorites Tag

Zoals elke woensdag heb ik ook vandaag weer een leuke video voor je klaar staan! Dit keer een video met de Fall Favorites Tag! Lees en kijk je mee?

In deze tag zalΒ ik onder andere vertellen over mijn favoriete jas voor in de herfst, mijn favoriete koffie en thee, en nog veel meer! Deze tag zag ik voorbij komen op de blog van Lieke. Door wie de tag bedacht is: geen idee, mocht je het weten laat het vooral achter in de comments!

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

Wat is jouw favoriete thee of geurkaars?

Reacties

 • josan

  Die schoenen lijken me fijn, Ik moet ook nog dat soort schoenen met bontjes hebben.
  Onlangs geplaatst door josan: En toen werd ik opgepakt in Disneyland Parijs

 • Eveline

  Wat een gezellig filmpje! Dat maakt het zitten in de trein in de regen weer wat aangenamer πŸ˜‰ grappig dat je bijna geen sjaals draagt, ik ben zo’n beetje 1 met mijn (vele) sjaals in de herfst/winter! Overigens heb je een prachtige kleur nagellak op!

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel Eveline! Ik vind sjaaltjes juist weer heel erg leuk in de lente op een spijkerjasje haha πŸ™‚ De nagellak is er een van Essie πŸ™‚

 • Stefanie

  Leuk filmpje! Ik heb niet echt een favoriete thee, ik drink allerlei smaakjes maar als ik dan moet kiezen vind ik kruidenthee vaak toch wel erg lekker.
  Onlangs geplaatst door Stefanie: Hooggevoeligheid in de klas

  • Saskia Hardeman

   Kruidenthee vind ik ook heerlijk! Zeker als het buiten koud weer is.

 • Loes Johanna

  Leuke tag en gezellig filmpje! Ondanks dat de herfst ook zeker niet mijn favoriete seizoen is, brengt het inderdaad toch wel veel gezelligheid :).
  Onlangs geplaatst door Loes Johanna: Bruiloft: het aanzoek

  • Saskia Hardeman

   Gelukkig ben ik niet de enige die niet van de herfst houdt πŸ˜€

 • Martina

  Herkenbaar! Ik ben ook niet zo dol op dat druilerige maar vind het binnen samenzijn op donkere dagen wel weer heel fijn! Ik ben dol op draadjesvlees in de herfst! Of eten uit de oven! Of pompoensoep / zoete aardappelsoep. Misschien ben ik gewoon dol op eten haha!
  Onlangs geplaatst door Martina: 19 Oktober 2016 – Fatboy-perikelen

  • Saskia Hardeman

   Jaaa draadjesvlees, ik heb het van de week gemaakt en vond het zΓ³ lekker. Ook hoe het huis tot een paar dagen erna zo lekker er naar rook. En stoofpeertjes.. ooh vind je dat ook zo lekker? πŸ™‚

 • Lindsey Beljaars

  Mooie favorietne!!
  Onlangs geplaatst door Lindsey Beljaars: Roadtrip door West Amerika Deel 5

 • Leonie

  Leuke tag!:) Heerlijk, een wandeling in het bos en dan lekker afsluiten met ’n warme choco! Ik denk dat we dat zat maar weer eens gaan doen:)
  Onlangs geplaatst door Leonie: Mamaupdate #9 – Slapen in het ledikantje en bijna weer werken!

 • Iris

  Het is altijd zo jammer dat geurkaarsen niet van een afstand te ruiken zijn, ze lijken me heel lekker πŸ™‚

  • Saskia Hardeman

   Die op de foto ruikt naar koekjes en vanille πŸ˜€

 • Sandra

  Leuke tag! Wandelingen vind ik ook erg fijn in de herfst, en gezellig op de bank met een dekentje, kaarsjes aan.

 • Anneleen

  Leuke video, Saskia! πŸ™‚ Mijn favoriete thee is momenteel Delight van Kruidvat eigen merk. Dit is groene thee met cranberry, superlekker! Een echte aanrader πŸ™‚

  • Saskia Hardeman

   Dankjewel voor de tip Anneleen, ga ik zeker onthouden voor als ik eens in het Kruidvat ben πŸ™‚

 • Loes | Gewoon iets met Loes

  Leuk filmpje! Ik ben momenteel helemaal fan van de theetjes van Albert Heijn: Gember & Sinaasappel, Jasmijn & Oranjebloesem, Sinaasappel & Papaya en Chai Vanille. Nooit gedacht dat ik nog eens zou zeggen dat ik sinaasappelthee lekker zou vinden, maar deze smaken zijn echt top! Yankee Candle heeft zo veel lekkere geurtjes, ik hou daar ook erg van! En ben jaloers op je schoenen, met mijn maatje 42 zijn all stars echt niet te doen…
  Onlangs geplaatst door Loes | Gewoon iets met Loes: Hoera! Ik blog 1 jaar! | Feestje met winactie

  • Saskia Hardeman

   Grappig, ik had ook nooit zo veel met sinaasappel, maar ben er de laatste tijd ook gek op. Bij de Aldi hebben ze een thee met sinaasappel en ik vind die echt héérlijk. De thee van de AH klinkt heel erg goed, ik ga er eens naar kijken bij de weekboodschappen. En wat jammer van de all stars!!

 • Lieke van Veen

  Die snowflake cookie geur is zo lekker!

  • Saskia Hardeman

   Hihi jaaaaa!! 🌟πŸͺ

 • alexa

  wat een super leuke tag en wat fijn dat je wat meer aan de herfst gewend bent geraakt!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.