Thee en Chocolade!
16 mei 2014 Gezondheid Lifestyle 20

Thee en Chocolade!

Al eerder schreef ik over thee. En omdat dit iets is wat ik heel erg veel drink vandaag weer een blogje hierover. Thee gebruik ik als vervanger van frisdrank en ik kan er nooit genoeg van krijgen! En tjah, chocolade is ook iets waar ik dol op ben. Dus vandaag presenteer ik jullie mijn favoriete thee en chocolade van dit moment! Kijk je mee?

Mijn favoriete thee is van Piramide en Clipper. Ik heb hier ongeveer een hele lade mee vol liggen. Ik vind het heerlijk om lekker te variëren en heb bij elk moment een favoriete thee. De Clipper Rise & Shine gebruik ik bijvoorbeeld heel graag in de ochtend. De thee van Piramide gebruik ik heel graag gedurende de dag, de smaak vind ik heel erg lekker en ik vind het fijn om een reinigende thee te gebruiken. Clipper kamille en apple en ginger zijn beide twee soorten die ik heel graag tussendoor drink. Ja, op dit moment zijn dit mijn vier favorieten!

Clipper Thee

Clipper Rise & Shine

Van deze thee krijg ik nooit genoeg. Deze verpakking is al mijn zoveelste en er gaan er nog veel meer komen! Als je van de smaak van citroen houdt is dit absoluut een aanrader! De smaak van citroen is zo aanwezig en zo puur, ik ben er echt dol op!

clipper1

Clipper Chamomile

Een lekker rustgevende thee met een milde smaak van kamille. Deze thee werkt heerlijk rustgevend en vind ik heel fijn om te drinken als ik na een avond gewerkt heb.

Clipper Thee

Clipper Apple & Ginger

Appelthee vind ik heerlijk. Appel en gember kon ik mij in het begin geen voorstelling van maken maar het is lekker! Het is een thee die het goed doet op de ochtend of als je wat extra energie nodig hebt.

Piramide thee

Piramide reinigende thee

Piramide thee vind ik geweldig! Er is zo veel keuze uit verschillende smaken dat ik altijd weer iets nieuws kan proberen! Deze thee koop ik keer op keer weer opnieuw omdat ik de smaak lekker en mild vind.

conscious1

conscious

Conscious chocolade

Sinds ik wat bewuster ben gaan eten eet ik bijna geen chocolade meer waar suiker in verwerkt zit. Ik ga lekker voor raw chocolate! Ik vind het heerlijk en raw chocolate is ook nog eens redelijk gezond. Naast Lovechock is Conscious mijn favoriet! Conscious is gemaakt van rauwe cacao, cacaoboter en agavestroop. Deze chocolade is zo ontzettend zacht ik krijg er een beetje een fudge idee bij. Je moet dit echt eens geprobeerd hebben, zo ontzettend lekker! Er zijn in totaal tien smaken zodat je ook nog eens lekker kan afwisselen! The Nutty one is mijn favoriet van alle smaken. Deze staat niet op de foto want tjah, deze is al op 😀

De prijzen van de Clipper thee variëren tussen de € 3,– en € 4,–. Voor de Conscious Chocolade heb ik zelf € 2,79 betaald en voor de Piramide thee € 2,19.

Wat vind jij van deze producten? Houd jij ook zo van thee en chocolade?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Nicole

  Van chocolade hou ik sowieso en thee ook alleen ik vergeet te drinken waardoor hij alweer koud is..

 • Marah

  Oh, die chocola klinkt erg lekker! De natuurwinkel bij ons verkoopt alleen die Lovechock, maar ga eens kijken of Conscious ergens anders kan vinden.

 • Jasmijn

  Thee is ook mijn favoriete drankje. Heerlijk met een kop thee en een goed boek op de bank <3 Ik heb nog nooit raw chocolade geprobeerd.. Misschien wel eens de moeite waard 🙂

 • Mandy

  Thee en chocolade vormen de beste combinatie die je kan bedenken. Apple & Ginger thee wil ook zeker een keer proberen, soms heb ik wel wat extra energie nodig.

 • Denise

  Wat ben ik benieuwd naar die raw chocolade, lijken me heerlijke producten!

 • Rosanne

  Die chocolade lijkt me eigenlijk best wel heel lekker. Zelf ben ik niet zo’n theedrinker, en als ik het drinkt is het vaak groene thee. Maar ik zou deze theesoorten wel willen uitproberen 🙂 liefs x

 • Kimberley

  Ik ben dol op thee. Chocolade is denk ik voor elke vrouw wel een zwakte, haha.

 • Sascha

  Clipper Rise & Shine + Apple & Ginger lijken me ook lekker. Vooral Rise & Shine, want ik ben dol op citroen. Alleen al de geur van citroen vind ik heerlijk fris. Misschien moet ik ook maar eens raw chocolade eten. Toch wel veel gezonder dan een reep chocolade uit de supermarkt, haha.

 • Kirsty

  Ik ben gek op thee! Vooral groene en witte thee zijn grote favorieten bij mij 🙂 Chocolade eet ik eigenlijk maar heel weinig; ik eet alleen 70% en puurder en daarvan zit je al snel vol. Ik ben wel benieuwd hoe raw chocolate smaakt!

 • Elveravanwijk

  Hier nog een thee (en vooral) chocoladefan! Drink momenteel eigenlijk alleen Pickwick Herbal Goodnesx Silhout. Niet alleen meer voor de lijn, maar gewoon omdat-ie lekker is. Al zijn Sterrenmunt en zoethout ook nog favoriet. Ga maar eens googelen of en waar de chocolade te koop is in ’t Veen 🙂

 • alexa

  Ohh ik houd van thee! Leuke smaken heb jij!

 • Anita Michaela

  Clipper Thee staat nog steeds op mijn : to-try wish!

 • Manon

  Thee en chocola, twee van mijn favorieten! Leuk om te lezen, nu kan ik ook weer wat nieuws proberen 🙂

 • Amy

  Heerlijke post! I love tea, vooral groene!

 • Miranda

  Of ik van thee en chocolade hou?:)

  Je mag me ’s nachts nergens voor wakker maken hoor, ik hou veel te veel van slapen. Maar als dat voor 1 ding wel zou mogen dan zou dat denk ik toch thee en chocolade zijn;) haha.

  Een blogpost naar m’n hart dus.

  Fijn weekend!

 • Sophie

  Heerlijk! Lovechock is inderdaad echt superlekker, maar ontzettend duur! Ik heb toevallig bij de Ekoplaza vandaag ook wat chocola meegenomen, ik ben heel benieuwd 😀

 • Miranda

  Ik hou van thee en van chocolade, ben erg benieuwd naar de reinigende thee. Waar koop je die,wat kost die en wat doet het precies?

  • Saskia Hardeman

   Hoi Miranda, de thee voert afvalstoffen af en werkt bloedzuiverend (brandnetel). Ingrediënten: Beredruif, brandnetel. groene, rooibos, jeneverbes, moerasspirea, paardenbloemblad, zoethout en lindebloesem. Ik heb het zelf gekocht in de reformwinkel en 2,19 voor betaald.

 • Daily Cup of BlaBlaBla

  Yummie! Chokay is ook een prima merk chocolade die je kunt eten als je bewust door het leven gaat (heb er zelf een blogpost aan toegewijd). Ik ken Conscious chocolade niet, thanks!

 • Nilou

  Ik zag dit artikel vorige week geen tijd gehad voor een reactie, nu wel 😀 Maar wat mij de hele week achterna spookte was: de raw chocolate! Ik vertelde het aan mijn man, en ook hij wist hier niet van af. Ik wil die zachte raw chocolate ook eens keer proeven 😀

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.