Essence The Nudes #03 I’m lost in You & #07 Hope For Love
3 mrt 2015 Beauty Nagels 18

Essence The Nudes #03 I’m lost in You & #07 Hope For Love

Alhoewel ik gek ben op lekkere felle kleuren op mijn nagels vind ik een Nude kleur op zijn tijd ook heel erg mooi. In het nieuwe assortiment van Essence zijn er nieuwe lakjes bijgekomen die vallen onder de naam “The Nudes”. Ik nam er twee mee en laat ze graag aan je zien! Kijk je mee?

Essence The Nudes

Ik ging voor een bruine nude kleur genaamd #03 I’m lost in You en voor een kleur met iets meer roze in zich genaamd #07 Hope For Love. Op de dop staat duidelijk aangegeven dat de kleuren vallen onder The Nudes. Zelf heb ik altijd goede ervaringen met de nagellak van Essence en verwachte daarom deze keer ook dat ik tevreden zou zijn. Essence The Nudes #03 I’m lost in You

Voor deze nagellak heb ik twee laagjes gebruikt. Ik vind het een mooie nudekleur maar ergens is er iets waar ik aan moet wennen. En het gekke is dat ik niet precies weet wat het is. Er lijkt iets oranje in te zitten of een soort van tint wat ik niet zo mooi vind. Er is niets mis met de lak, het blijft prima zitten en chipt pas na vier dagen, maar er is iets met de kleur.. Ik heb mooiere nudelakken gezien. Maar dit is natuurlijk persoonlijk! Essence The Nudes #07 Hope For Love

Deze kleur vind ik stukken mooier! Alhoewel ik mij afvraag hoe “nude” het is aangezien het duidelijk roze is. Ik vind de lak bij het opdoen wel iets stroperig en moet er goed op letten mijn kwastje goed af te strijken voor het opbrengen. Wat betreft houdbaarheid heb ik hier ook zeker niets op aan te merken. Na drie dagen kwam de eerste chip, een heel kleintje weliswaar.

Essence The Nudes

Ik ben niet super enthousiast over deze lakjes. Ik weet niet wat het precies is, maar ik ken mooiere nude kleuren. Ik zal dan ook niet zeggen dat deze twee lakjes echte aanraders zijn. Misschien dat de overige kleurtjes beter in de smaak vallen!

Deze nagellak is te koop bij het Kruidvat voor 1,89/8ml.

Wat vind jij van deze kleurtjes?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Manon

  Ik vind het hele mooie kleurtjes

 • Dana

  Ik hou echt van nummer 03 en vond de 07 er te roze uit zien voor ”nude” 🙂

 • Bertine

  hmm ze zien er wel leuk uit, jammer dat je niet overtuigd bent!

 • mariëlle

  Ik vind ze leuk maar ik zou het zelf niet snel kopen!

 • Anouk

  Ik vind het eerste lakje wel heel mooi. Die heeft wel een aparte kleur

 • Nina Simplynspecial

  Ik was in de winkel eigenlijk al niet heel enthousiast.. Weet ook niet exact waarom haha.

 • Iris | Todayslipstick

  Hope for love spreekt me wel aan, een beetje oud roze. Voor de prijs is het geen miskoop, maar ik ken inderdaad mooiere nude kleurtjes.
  Liefs, Iris

 • Teddy

  Jammer dat je ze niet zo mooi vindt! De oudroze variant vind ik zelf wel erg mooi staan

 • Mandy

  Ik vind ze allebei wel mooi eigenlijk, de eerste ook! Fijn dat de kwaliteit ook goed is, ik ga er eens voor kijken 🙂

 • Lotje

  Leuke kleurtjes, maar niet echt speciaal idd! X

 • Iris

  Die huidskleur vind ik totaal niet mooi. Het ligt heel erg aan je eigen huidskleur of de lak mooi staat, maar deze lak heeft niet eens een echte huidskleur.

 • Linda

  Ik vind deze ook niet zo mooi, ik vind de pastel lakjes wel super mooi, ook van essence.

 • beautifulday4makeup

  Wat jammer dat je er niet zo blij mee bent.

 • Isabel Cristina

  Supermooie lakjes, vooral de eerste lost in you vind ik erg mooi! <3

 • Dineke

  Jammer, had er wel meer van verwacht eerlijk gezegd.

 • sabrina

  Ik vind ze allebei juist heel mooi! Maar echt nude is de tweede niet. …

 • Sanne Makeupgorgeous

  Die roze kleur is echt wel waaaw!

 • Chinouk

  Die eerste is wel ontzettend leuk voor in de zomer als je al een beetje gebruind ben! Ik ben perzik tintjes heel voorzichtig aan het ontdekken, dus dat lakje vind ik wel erg leuk. Van die andere ben ik ook niet zo’n fan, die hele kleur spreekt me niet aan, helaas.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.