Essence Colour & Go #138 L.O.L en #109 Off To Miami!
25 apr 2014 Beauty Nagels 18

Essence Colour & Go #138 L.O.L en #109 Off To Miami!

Met het zonnetje in mijn gezicht stapte ik een paar weken terug het Kruidvat binnen op zoek naar mooie zomerse kleurtjes voor op mijn nagels. Twee kleurtjes die mij al vrolijk maakte toen ik ze zag gingen met mij mee naar huis! Ik maakte swatches en laat deze leuke kleurtjes vandaag aan je zien!

Essence nagellak

Essence Colour & Go Nagellak

Over de nagellak van Essence An Sich heb ik al zo vaak geschreven dat ik hier niet heel veel meer over vertel. De lakjes vind ik namelijk heel erg fijn en het kwastje is super om mee te werken. Daarnaast is het een mooie budget nagellak welke naar mijn mening ontzettend goed en fijn is!

Essence nagellak 138 L.O.L

Essence nagellak 138 L.O.L

#138 L.O.L

Er was een tijd dat groene felle kleurtjes mijn favoriet waren. Nu is dit een beetje minder geworden maar deze kleur sprong mij gelijk in het oog. Deze kleur dekt in twee laagjes en het is echt een kleur waar je van moet houden. Ik denk dat je het of heel erg leuk vindt of echt helemaal niets. Ik vind het een leuke kleur maar ik zou het nog leuker vinden als ik een mooi bruin huidje heb, dan lijkt de kleur mij geweldig!

Essence nagellak Off To Miami

Essence nagellak Off To Miami

#109 Off To Miami

Ja, mijn favoriet! Dit meiden is voor mij de perfecte vrolijke lente zomer kleur! En ook hierbij geldt: hoe bruiner de huid hoe mooier. Maar alleen zo al vind ik de kleur geweldig! Het is een oranje/koraalachtige tint en ooo zo mooi! Als ik deze kleur draag vragen zo veel mensen welke kleur het is. En dan niet alleen mensen die ik ken maar ook wildvreemden in de winkel 🙂 Dit is mijn favoriet voor komende tijd!

Essence nagellak

Essence nagellak

Conclusie

Wat mij betreft twee mooie kleurtjes! Bij deze kleurtjes word ik al helemaal vrolijk en blij want ze stralen de zomer van zich af! Kwaliteit is prima. De lak blijft zeker een aantal dagen goed zitten zonder te chippen. Meestal rond de drie a vier dagen. Zeker de laatste kleur die ik je liet zien kan ik je absoluut aanraden, je wordt er gegarandeerd vrolijk van! (denk ik).

Essence nagellak is te koop bij het Kruidvat en kost € 1,69 voor een flesje van 8 ml.

Wat is jouw favoriete lente zomer kleur? Wat vind jij van deze kleurtjes?

handtekening-saskia

Doe jij ook mee aan de winactie waarmee je een Sleek Palette kan winnen?

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Kimberley

  Die roze is erg leuk, de groene ook, maar roze is meer mijn kleur. Wat fijn ook dat ze niet snel chippen 🙂

 • Miranda

  Leuke kleurtjes, mooie foto’s!

  Ik heb toevallig pas nog een paar kleurtjes van essence gekocht voor een nailart tutorial voor Pasen en ik was blij verrast door dit merk.

 • Sophie

  Ik vind de oranje kleur wel tof, groen is niet echt iets voor mij. Een combinatie van beide is misschien ook weer leuk 🙂

 • Tessa

  Wat een grappige kleurtjes! Ik vind de groene stiekem best wel tof!

 • Geertje

  Oeh, wel hele felle kleurtjes… Maar wel gaaf! Zou ze zelf niet heel snel kopen vanwege de felheid.

 • Janie

  Leuk, leuk, leuk!!! Die groene heb ik onlangs ook gekocht!

 • saskia

  mooie kleuren nagellak!

 • Amy

  Ik vind beide kleuren super! 😀

 • Laura

  Beide hele mooie kleurtjes! De groene zou ik niet zo snel kopen of dragen maar nu ik het zie vind ik het er wel heel leuk uitzien.

 • Rokprinses

  Oeh, mooie kleurtjes en dan vooral dat groene! Zelf heb ik niet zo’n kleur en weet niet of ik het eerlijk gezegd durf te dragen. Heb eerlijk gezegd nog geen enkel nagellakje van Essence terwijl de prijs supergoed meevalt!

 • Lyana

  Leuke kleuren, maar mijn favoriet is de rode <3

 • Manon

  Ik vind L.O.L. erg leuk!

 • Jana

  Die oranje-rode vind ik erg mooi 🙂

 • Aurelie

  Mooie foto’s! Off to Miami is ook mijn favoriet!

 • Linda

  Je bent ook gelijk klaar voor morgen met dat leuke laatste lakje!
  Ik heb laatst ook mijn eerste Essence lakje gekocht en ik ben verkocht en verrast. Ze zijn inderdaad erg fijn en blijven mooi zitten. De kleurtjes die je hier laat zien vind ik ook echt snoepjes, erg vrolijk 🙂

 • Madeleine

  Superleuke kleurtjes 🙂 ik word er blij van 🙂

 • Lisa's Beautybabbels

  Wat een mooie en aparte kleurtjes!

 • syrine

  wat voor geweldige kleuren juist voor deze zomer

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.