Essence Cookies & Cream Shimmer Pearls
12 apr 2014 Beauty Make up 18

Essence Cookies & Cream Shimmer Pearls

De eerste keer dat ik de persberichten zag van de nieuwe limited edition Cookies & Cream was ik niet helemaal onder de indruk. De cupcakes en kleine taartjes op de producten vind ik schattig maar verder dan ook niets. Behalve de Shimmer Pearls, die wilde ik dan wel weer heel graag proberen. Blijft leuk van die schattige balletjes die een mooie glans op het gezicht moeten toveren! De Shimmer Pearls nam ik dus mee naar huis en laat ik vandaag graag aan je zien!Essence Cookies & Cream

Productinformatie

Essence vertelt over deze tred edition: “ontdek een heerlijk zoete kant van essence, nu beauty en zoete heerlijkheden samengaan in de nieuwe trend edition “cookies & cream”. een verrukkelijke selectie van producten in nudetinten als vanille, karamel, roze, abrikoos, bruin en taupe staat garant voor prachtige looks. delicate oogschaduwen en poedertexturen, trendy nagellakken met bijpassende nagelstickers in een schattig dessert-ontwerp, heerlijk geurende lipglosses en een handcrème met onweerstaanbare koekjesgeur.”

Essence Cookies & Cream

Essence Cookies & Cream

One Sweet Day

De Shimmer Pearls zitten in een plastic potje met een draaideksel. Het ziet er overigens uit als glas maar het is plastic. De Pearls hebben de naam 01 One Sweet Day meegekregen.

Essence Cookies & Cream

Essence Cookies & Cream

De pareltjes zien er mooi en schattig uit! Het zijn mooie pasteltinten die samengevoegd een mooie glans moeten geven!

Essence Cookies & Cream

Essence Cookies & Cream

Essence Cookies & Cream

Pigment

Ken je de collectie Me & My Icecream van vorig jaar nog? Deze limited edition had ook Shimmer Pearls in het assortiment welke best een beetje tegenviel omdat het pigment heel nihil was. Met dit in mijn achterhoofd maakte ik snel de swatches met deze pareltjes. Tjah wat moet ik hier van zeggen. Het pigment en de shimmer is niet overweldigend maar heel subtiel. Op bovenstaande foto heb ik de kleurtjes met elkaar vermengd, hier zie je op de foto weinig van terug.

Essence Cookies & Cream

Conclusie

Alhoewel het pigment niet heel overweldigend is vind ik het toch een heel leuk product. De pareltjes geven een subtiele glans af welke bijna niet op foto is vast te leggen. Voor een look overdag of voor een lekkere warme zomerdag is deze highliter geschikt. Voor lekker veel glans moet je niet bij dit product zijn. De geur doet mij heel licht denken aan koekjes, lekker! Al met al een schattig product! Niet super bijzonder, maar zeker ook niet slecht.

Deze Essence Shimmer Pearls zijn te koop bij Kruidvat en kosten € 3,39

Heb jij iets uit de Cookies & Cream collectie? Wat vind jij van deze pareltjes?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Linda

  Ik vind de lijn best wel tegenvallen, ik verwacht van een limited edition lijn in ieder geval wat meer variatie en wat mooiere kleuren. wel fijn om te weten dat deze glow subtiel is, lijkt mij wel fijn voor overdag 🙂

 • Joli

  Het ziet er enorm schattig uit maar ik vind de kwaliteit niet heel goed.
  Een glow is altijd mooi en zeker als het zonnetje schijnt.
  Ik laat deze LE aan mij voorbij gaan.

 • Sophie

  Die van vorig jaar heb ik ook nog inderdaad, mweh, niet mijn ding. Het ontbreekt gewoon echt aan pigment/highlighter.. Geef mij maar de echte (Guerlain) pareltjes, hihi 🙂

 • Daniëlle

  Wat leuk dat Essence nu ook deze pareltjes in haar collectie heeft!
  Ik denk dat dit product wel iets voor mij is. Het to much effect is niets voor mij.

 • Cindy H

  Deze collectie laat ik voorbij gaan maar heb wel de parels uit me & my icecream en die vind ik juist superfijn.

 • Natascha

  Ik wilde deze pareltjes laatst ook al kopen, maar ik was bang dat ze te weinig pigment zouden afgeven.

 • Josanne

  Erg mooi!

 • Kim

  Het lijkt me wel een mooi product! Ik weet nog niet of ik hem ga halen.

 • Dionne

  Ik heb hem ook gekocht en ik vind het heel fijn!

 • saskia

  Hij is inderdaad heel subtiel, maar inderdaad voor het geld wel een leuk product! en hij staat leuk op je make-up tafel vind ik, doosje is zo schattig!

 • Jana

  Ik vind het jammer dat het resultaat heel subtiel is maar het lijkt me toch zo een hebbeding 🙂

 • Kirsty

  Het resultaat is wel erg subtiel als ik je swatches zo zie ja! Hmm, jammer ik denk dat het nét te subtiel is, anders was het wel mooi subtiel geweest; ik houd wel van subtiele highlighters maar ze moeten we zichtbaar zijn.

 • Lisa's Beautybabbels

  Mooie pareltjes. Ik heb zoiets uit de vorige zomercollectie (geloof ik) van Essence, dus voor mij was het overbodig om deze pareltjes dit keer mee te nemen. Wel heb ik de handcrème meegenomen.

 • Eline

  Ik vind het effect wel heel erg mooi subtiel, fijne review!

 • Bertine

  ziet er wel leuk uit. jammer dat je het effect niet heel goed ziet als je de kleuren mixt

 • Esmée

  Toch lijkt hij me wel mooi, ik hou van een subtiel effect! (:

 • Jasmijn

  Die zijn een leuk budget-alternatief voor de Guerlain Météorites parels! Misschien werken deze shimmer pearls ook beter als poeder over het hele gezicht om een subtiele glow te geven. En mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Bianca

  Deze heb ik nog nieuw in de kast staan heb ze vooral gekocht omdat ik een zwak heb voor die parels…vind ze qua kleur/pigmentatie niet super bijzonder x

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.