CADEAUTIP: K3 SIERADEN (+ WINACTIE)
19 dec 2018 Kinderen Mama 78

CADEAUTIP: K3 SIERADEN (+ WINACTIE)

Ik denk dat het bij ons nog wel even zal duren voordat de K3 gekte los zal breken bij mijn dochter. Voor zover ik weet en om mij heen zie, zijn er weinig meiden die K3 niet fantastisch vinden. Toen ik dan ook de vraag kreeg of ik iets met hun sieraden op mijn blog wilde doen, kon ik natuurlijk geen nee zeggen! Plus ik mag drie sieraden setjes onder jullie verloten! Een super leuk cadeau voor onder de kerstboom!

Twice as Nice

Twice as Nice

De webshop Twice as Nice heeft een heel leuk nieuwtje. Zij werken namelijk samen met Studio 100 en komen met een ontzettend leuke sieraden lijn op de markt! Helemaal in K3 stijl met allemaal leuke lieve kleurtjes en hartjes. Hier wordt elk meisje, en K3 fan, heel erg blij van! Mocht je de website nog niet kennen, het heeft een heel leuk assortiment aan sieraden voor zowel mannen als voor vrouwen en kinderen. Mocht je dus niets hebben met K3, dan kan ik nog steeds aanraden om even een kijkje te nemen.

K3 sieraden

K3 ketting

K3 Sieraden collectie

De K3 sieraden collectie staat helemaal in het teken van allemaal leuke vrolijke kleurtjes. Wat ik veel terug zie komen in de sieraden zijn uiteraard de hartjes, maar ook de regenboog en rolschaatsen. Ook fijn om te weten is dat de prijzen niet heel hoog liggen, de collectie begint al vanaf € 9,00. Zo is het ook nog een heel leuk cadeau voor onder bijvoorbeeld de kerstboom of gewoon zomaar! De gehele collectie kan je bekijken via de volgende link: K3 Collectie.

K3 Winactie

In samenwerking heb ik kunnen regelen dat ik drie setjes met K3 sieraden aan jullie mag weggeven. Het is een setje zoals je op bovenstaande foto kan zien met een ketting, oorbellen en sleutelhanger. Je hoeft niet veel te doen voor deze actie. Ik zou het heel leuk vinden als je mij wil volgen op Youtube. Ook wil ik je vragen om hieronder in een reactie achter te laten dat je mee doet, en voor wie je graag zou willen winnen.

Succes lieve allemaal!

Reacties

 • Yvette

  Wauw wat gaaf!! Ik zou hem graag willen winnen voor onze prachtige dochter ❀️😍! Ze is dol op sieraden en een echt meisje meisje !!

  Duimen maar!!!

 • elisabeth maria martina

  kleindochter lise gaat helemaal uit haar plaat als dit mooie setje onder de kerstboom staat
  verras haar maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 • Anne Marleen

  Voor mijn bijna 5-jarige Kirsten. Ze wil later de blonde van K3 worden, staat steevast in elk vriendenboekje. Leuke winkel Twice as Nice, ik kocht er zeker 10 jaar geleden ook al voor mezelf.

 • Sharon Ruijsestein

  Wat een leuke actie! Mijn dochter van 3 jaar zou dit helemaal geweldig vinden πŸ˜ƒπŸ€πŸŒΈ

 • Jacqueline Van de Manakker

  Ik doe heel graag mee en volg je al langer op youtube

 • Mijntje Aalberd

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Puck! Ze is dol op K3 en sieraden! Goede combi dus!

 • Shelley de Bruijn

  Leuke win actie! Ik zou het heel erg graag voor mijn dochtertje van 4 jaar willen winnen. Ze is eigenlijk al vanaf baby zijnde gek op de liedjes van K3. Ik ga duimen πŸ‘πŸ»

 • Nicole

  Wat ontzettend leuk! Mijn oudste dochter Veerle is sinds een tijdje gek op k3.. Dus ik kan haar hier heel blij mee maken denk ik! Doe graag mee dus πŸ˜‰

 • Angelique

  O super leuk, ik zou graag mee willen doen voor mijn dochtertje jamie van 3 ze is nu helemaal weg van siraden liefst draag ze die van mij haha hoe leuk zou het zijn als ze zo leuk k3 setje om kan doen daar zal ze dan zeker dolletjes blij van worden 😊

  Groetjes en we duimen πŸ™‚

 • Anna

  Aaah wat mooi! Ik doe mee voor nijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 • Jetteke

  Leuk! Ik zou graag willen winnen voor mijn oudste dochter een enorme k3 fan!

 • Willemieke

  O super leuk zeg. Erg leuk voor een van onze meiden van 5 en 4 jaar, allebei erg dol op k3!

 • Driesje

  Dit zou mijn nichtje helemaal geweldig vinden groot k3 fan.. Nu maar duimen..

 • Laurie Deelen

  Lieve Twinkelbella,
  Wat een leuke sieradenlijn voor onze meidenπŸ’– Bedankt voor de tip!
  Ik denk dat ons meisje Line… lees een hele grote K3 fan hier heel blij mee zal zijn!

  Liefs Laurie

 • Karin Mingels

  Wauw! Voor onze dochter Lana, ze is een hele grote k3fan! Zou leuk zijn voor onder de kerstboom!

 • E. Wout

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje (s)!

 • Marietta

  Whoehoaa dat zouden mijn meiden Amy en Dalisha echt super leuk vinden om te winnen. 😍😍😍😍 Amy van 8 heeft haar zusje van 3 ook flink aangestoken met het k3 virus

 • Femke Verberk Meinema

  Ik doe mee voor mijn dochtertje van bijna 5 ! Ze is begin komend jaar jarig, en is dol op sieraden net als mama. Dus ziet ze er vast schitterend uit op haar verjaardag met dit setje !

 • Priscilla Brom

  Ik doe graag mee voor onze dochtertje liz super leuk die zal het te gek vinden 😍

 • Cyrina

  Leuk, ik doe mee voor mijn dochter van 5 die helemaal fan is van k3 en van mooie sieraden!

 • Edwards

  πŸŽ…πŸ€—πŸŽ„ Whoop whoop whoop πŸŽ„πŸ€—πŸŽ… wat een superrr actie Ik zou hem graag willen winnen voor onze dochter mocht Ze is dol op sieraden en fan van k3. Prachtige cadeau voor onder de kerstboom πŸŽ…πŸŽ„

 • Natasia

  Ja super leuk!! Voor de allergrootste K3 fan!!!!!
  Die 30 december jarig is! Wat zal ze daarmee blij zijn om haar k3 outfit helemaal af te hebben.

 • Yvette

  Wauw wat een te gekke actie zeg me meisje is dol op k3 en dit kadotje onder de kerstboom 🌲🌲 zou ze een gat in de lucht springen ik ga heeel hard duimen!!

 • Anneke Koomans

  Aaaaah wat lief, ik zou dit setje graag winnen voor mijn lieve nichtje Aletta van 5 jaar. Als zij bij mij is, is het altijd een feestje met de liedjes van K3πŸ˜€

 • Ilse

  Zo leuk zou dit zijn voor ons dochtertje!
  Helemaal gek op K3! Ze is 3,5 en kent ze bij naam en zingt zelfs de liedjes mee! Een concert op dvd kijken daar moet wel de K3 jurk bij aan!
  Wat zou ze hier blij van worden

 • Suzanne

  Wat gaaf! Ik doe graag meet voir dochtertje Fleur (5jaar) groooote fan van K3 😍

 • Danielle

  Ik wil graag meedoen voor ons dochtertje. Ze is gek op sieraden en op K3. Dit zou echt een verrassing voor der zijn

 • Nanda Boers

  Jah, voor mijn meisje Kiki, word 2 januari 5 jaar en is een heuse K3 fan.. ❀️❀️
  Wat zal ze hier blij mee zijn, ze wil voor haar verjaardag ook oorbelletjes laten schieten.. 😊

 • Andrea

  ik doe graag mee voor onze dochter

 • Mandy

  Wat leuk!!! Ik doe graag mee voor mijn grote K3-fan die daarnaast steeds meer van armbandjes en kettinkjes houdt en mooi maken als een écht meisje😍 Dit set zou ze dan ook geweldig vinden!!!

 • Susanne

  Dat is en gaaf cadeau voor mijn nichtje Rixt. Zij wordt 24/1 4 jaar en is groot dan van K3.

 • Janine

  Ik doe mee voor mijn meisje lilly!!!
  Afgelopen oktober samen naar een k3 concert geweest en ze vond het geweldig!!

 • Inger

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor onze dochter! Gek op sieraden en gek op K3!

 • Carmen

  Oohhh wat leuk,normaal reageer ik niet zo snel op een berichtje of win actie maar hier maak ik een uitzondering.mijn kleine vriendinnetje lana zou dit heel leuk vinden.het zou goed passen bij de oorbellen die al bij ons onder de boom liggen voor haar(ook van twice is nice)πŸ€žπŸ€

 • Danielle Jansen

  Super leuk! Mijn dochter van 8 is groot fan, ik doe graag voor haar mee πŸ˜ŠπŸ’•πŸŽ‰πŸŒˆ

 • Petra de Mooij

  Ohhh wat een onwijs leuke en vrolijke kindersieraden. Ik doe dolgraag mee voor m’n dochtertje Lotus😍😍😍
  En ik volg je al een tijdje via youtube😊

 • Helma Keijzer

  Wat schattig. Heerlijk subtiel deze sieraden… en niet te bling bling voor kleine dametjes. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Mila.
  LeukπŸ’•πŸ’•πŸ€πŸ€

 • Tamara

  Wat leuk 😍 zou het wel voor mijn k3 fan willen winnen.

 • Myriam

  Wauw! Onze dochter zou deze set super graag willen.! Hij is mooi & subtiel.. heel erg leuk! Onze meid zingt echt de hele dag door alle liefjes van K3.. dit begint thuis bij het opstaan, in de auto.. nou ja, eigenlijk echt overal.. en dat is goed voor dr oefeningen van de logopedie.. dus verdiend ze deze set dik… πŸŒˆπŸ’‹

  Dit zou ze echt super leuk vinden!! 😍

 • amanda vd broek

  YES, Ik doe mee. Heel erg leuk voor mijn dochter die 8 januari 6 jaar wordt. Ze vind k3 echt heel erg leuk dus graag een kans X

 • Roxanne

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van bijna 5 jaar. Ze is gek op de muziek van K3, en vind het ook al heel leuk om (mama”s) sieraden te dragen! Een eigen setje zou dus goed van pas komen.. πŸ˜‰

 • Jolande

  ik zou heel graag willen winnen voor 1 van mjjn lieve kleindochters😊😊😊

 • Peggy

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje! Emma is echt ontzettend fan van K3! Ze heeft sinds kort oorbelletjes en deze zou ze echt fantastisch vinden! Duimen maarπŸ€πŸ€

 • Martine

  Super leuk voor dochterlief esmee! Die is een echte k3 mega fan ❀

 • Anneke Beens

  Nou dat zal onze Linde wel β€˜supercool’ vinden! Ze zal het met plezier dragen πŸ’ž

 • Marian B

  Mijn dochtertje is inmiddels een echte K3 fan. Sieraden vindt ze ook leuk, dus met dit setje zal ze zeker blij zijn. Ik volgde je al op Youtube.

 • Flinterke

  Heel graag voor mijn tantezegger….zo ontzettend mooi!
  😍

 • Yvonne van der Spoel

  Ik zou graag winnenn voor mij dochtertje die 28 december 3 jaar wordt. Ze heeft pas oorbellen en is hier helemaal verzot op. Alles wat glimt en blinkt is haar ding en dat het dan ook nog eens van k3 is dat maakt het helemaal het einde!!

 • Yvonne van der Spoel

  Ik zou graag winnen voor mij dochtertje die 28 december 3 jaar wordt. Ze heeft pas oorbellen en is hier helemaal verzot op. Alles wat glimt en blinkt is haar ding en dat het dan ook nog eens van k3 is dat maakt het helemaal het einde!!

 • Marielle

  Hoi Lieve Saskia,
  Ik doe heel graag mee met de winactie!
  Mijn nichtje is super fan van k3!
  Daarom zou ik het graag willen winnen voor Romee (6 jaar)
  Xxx Marielle

 • Sara

  Wauw wat een leuke winactie!!!!!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje van 4. Zij is groot fan van K3 en danst elke avond wel even op hun muziek of filmpjes.

 • Cora van der Bijl

  Super gaaf voor mijn kleindochter groot fan van K3
  Ik volg op YouTube istagram en FB

 • Cindy

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Mila πŸ˜ƒ

 • Elise

  Wij zouden het setje heel graag willen winnen voor onze dochter Jasmijn. Ze is gek op dansen, zingen, en vooral op het liedje β€œalle kleuren” van k3.
  Ze is een echt meisje meisje, houdt van optutten en sieraden van mama om doen. Het zou dus super fijn zijn als ze haar eerste eigen sieraden krijgt 😍❀️

 • Monique

  Ooo wat super tof! Mijn dochter is gek van K3 en daarnaast sinds kort ook van sieraden!
  Begin januari ben ik uitgerekent van een broertje of zusje voor haar dus haar verwennen met iets moois zou ik super leuk vinden!

 • Sandra

  Wauww wat leuk!! 😍
  Ik wil dit heel graag winnen voor mijn dochter Amy-Lynn. Ze is gek op K3 πŸ€—πŸ€—

 • Marloes Bolhuis

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn 4-jarige dochter die enorm fan is. Alle liedjes worden meegezongen, de danspasjes worden met haar 4-jarige motoriek nagedaan (fantastisch om te aanschouwen dat kan ik je wel vertellen) Minstens 1 keer per dag moet K3 bewonderd worden op de tv en ga zo maar door. Voor kerst krijgt ze het jurkje waar ze al zolang om vraagt. Zou het erg leuk vinden om de look af te maken met mooie K3 sieraden πŸ€

 • tine van aken

  Dochtertje is jarig in januari en houdt van K3 en girrrrly juweeltjes, uiteraard graag een lootje voor haar aub!

 • Lonneke

  Ik doe mee voor mijn bonusdochter en eigen dochter. Beide K3 fans en gek op sieraden!

 • Wendy

  Ontzettend leuk. Ik doe mee voor mijn fantastische dochter. Ze is onwijs fan van K3, dit zou dus ook erg goed van pas komen bij haar outfit voor kerst

 • Xavannah jesmay xiomara

  Wauw dit vind mijn k3 meisje helemaal te gek 😍😍 dus ik doe heel graag mee 🀞

 • Suzanne ten Hoorn

  Wauw hoe gaaf voor mijn oudste meisje. Toen ze twee was en nog niet kon praten, deed ze wel mee met het liedje handjes draaien. Ze begreep het wel, maar kon zelf niet praten, door een ontwikkelings achterstand. Nu is ze zeven en een heerlijke meid die graag danst en zingt op de liedjes van k3. Ik gun haar dit zo.

 • Alyt Van Der Heide

  Wat een ontzettend schattig setje. Doe heel graag mee voor mijn meiden van 6 en 8. Enorm grote fan van K3πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§. De een heeft gaatjes, voor haar de oorbellen en mijn andere meid de ketting. Mama houdt de sleutelhanger πŸ˜‰

 • cindy pater

  Waanzinnig mooi en schattig ik doe graag mee voor mijn dochtertje en heb een abonnement genomen op je Youtube kanaal hoor. Ga nu duimen voor mijn schatje

 • Bianca Fenna

  Wow dit is echt een leuk setje voor mijn dochtertje Caitlyn. Ze is niet alleen dol op K3 maar ook op hartjes en regenbogen, ik zou haar hier enorm blij mee maken.

 • Marieke

  Jaa ik heb mij geabonneerd op YouTube. Ik doe graag mee voor onze dochter linn. Een echte dame van 6 die graag loopt te pronken met haar sieraden maar wat zou het fantastisch zijn als ze sieraden wint van K3

 • SophiaG

  Ik doe graag voor mijn lieve meid Isa.

 • Katrien

  Wat een leuke actie!!πŸŽ‰πŸŽ‰ Onze Amber is mega K3 fan. Haar carnavalsjurkje heeft ze bijna dagelijks aan en kan alle liefjes meezingen! Ik weet zeker dat ze hier dolgelukkig mee zou zijn!!❀❀

 • Guusje

  Ik doe graag mee voor mijn oudste! πŸ˜€

 • Rianne

  Jaa die wil ik wel winnen voor m’n kleine meisje! Helemaal gek van K3 en vandaag voor het eerst naar school waar ze z’n zin in had!

 • Veronique biesmans

  Voor.mijn lieve mooie en bijzondere meisje jaylin doe ik graag mee . Ze is rood als Hanne ,danst als klaasje ,maar is fan van marthe zoals ze dit zelf zegt.
  🀞🀞🀞

 • Yvonne Mol

  Gaaf cadeau voor mijn dochter om te geven wanneer ze af mag zwemmen. Toitoitoi πŸ€

 • Rienke

  Deze wil ik zo graag voor mijn dochter van 5 jaar winnen!! Zij is helemaal k3 fan! En sinds ze gaatjes heeft wil ze steeds nieuwe oorbellen. Hartjes zijn haar favouriete vorm zoals ze het zelf zegt!! Ik hoop haar hier blij mee te kunnen maken.

 • Deb

  Ik doe graag mee voor onze dochter. Voor haar is het bijwonen van concerten te heftig terwijl ze er dolgraag heen zou willen. Dol op k3.
  Deze set zou ik heel gaaf vinden voor haar omdat ze ondanks alles een grote kanjer is die doorzet!

 • Nienke

  Mijn dochtertje wordt binnenkort 7! Ze is dol op K3 en krijgt ook nog gaatjes. Zou wel heel tof zijn als ze dan leuke K3 oorbellen krijgt😍😍

 • HenriΓ«t

  Ah leuk… ik doe graag mee voor mijn meisjes!

 • Cindy

  Oooh de K3 gekte is hier al aan de top hoor! K3 poppen, dansmat met microfoon, dag in dag uit dezelfde filmpjes op YouTube πŸ™ˆ en dan lekker met microfoon en al mee blΓ¨ren! Dit zou mijn dochter ChloΓ« geweldig vinden! Leuke actie weer Saskia!

 • Judith

  Ik doe op het nippertje nog heel erg graag mee voor mijn allerliefste buurmeisje😍 Hier zou ik haar Sophia heel erg blij mee makenπŸ’•

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.