Bevallingsverhaal keizersnede (en vreselijkste foto óóit)
30 nov 2016 Lifestyle 17

Bevallingsverhaal keizersnede (en vreselijkste foto óóit)

Degene die mijn blog al een lagere tijd volgen zijn er waarschijnlijk al van op de hoogte dat ik twee keer een keizersnede heb gekregen bij mijn bevallingen. Vandaag vertel ik álle details want ik vertel uitgebreid over mijn eerste bevalling van mijn zoontje Senna!

Bevallingsverhaal keizersnede

Op 16 oktober 2011 zou ik uitegerekend zijn van mijn eerste kindje en dat liep allemaal even heel anders. Hoe en wat, ga ik je allemaal vertellen in deze video. Oh en ik laat ook nog de meest vreselijke foto van mij gemaakt ooit, aan je zien! Deze video is trouwens gemaakt met mijn nieuwe geliefde camera: Canon G7x Mark II. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de beelden vinden!

Lees ook: vrouw bevalt in auto 

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

 

Wat vind jij van deze video?

Reacties

 • Lifeaholic.nl

  Wat een mooi en heftig verhaal tegelijkertijd! Heel mooi om te zien dat je er helemaal van gaat stralen hoe je over Senna verteld 😘
  Onlangs geplaatst door Lifeaholic.nl: Personal: stoppen met Twitter?!

  • Saskia Hardeman

   Wat lief van je, dankjewel, ik word ook gewoon heel blij van mijn kindjes <3

 • Eveline

  Wat mooi! Ah de liefde voor Senna spat er ook vanaf! 💕 Grappig he, volgens mij maakt het niet uit hoe lang het geleden is, je bevalling kan je altijd nog bijna helemaal gedetailleerd navertellen 😉 ik ben ook nog wel nieuwsgierig naar Sophia’s verhaal!

  • Saskia Hardeman

   Haha ja klopt helemaal Eveline, bij Sophia kan ik het alleen iets minder goed navertellen maar dat heeft meer met de depressie te maken. Maar het gevoel dat ik beide kindjes voor het eerst zag vergeet ik echt nóóit meer!

 • Caro

  Mooi verteld! Herkenbaar want bij mij stond er ook een keizersnede gepland maar enkele dagen daarvoor brak mijn water in het midden van de nacht.

 • Debora

  Prachtig! Mooiste moment wat er is!! Heel benieuwd naar het verhaal van Sophia😍

  • Saskia Hardeman

   Het verhaal van Sophia moet ik nog opnemen maar staat in de planning 🙂

 • Tessa

  Ik kijk eigenlijk nooit video’s maar ik hou van bevallingsverhalen dus deze toch maar even gecheckt, haha. Vooral omdat ik ook geen ervaring heb met een keizersnede en ik het interessant vind te horen hoe vrouwen dat ervaren. Je vertelt het heel mooi! En dat gedeelte over de ruggenprik is wel herkenbaar. Die prik vond ik prima, maar hoe kun je in vredesnaam voorover gaan zitten en weeën opvangen, haha.
  Onlangs geplaatst door Tessa: Over ouder worden en je klein voelen

  • Saskia Hardeman

   Wat leuk Tessa, en helemaal leuk dat je toch gekeken hebt 🙂 Ja, die ruggenprik is verschrikkelijk, lang heb ik gedacht dat het aan mij lag, maar ik hoor het nu van heel veel vrouwen.

 • Evie

  Via via kwam ik op je filmpje uit. Bijzonder! Fijn dat je het zo positief hebt ervaren! Zelf heb ik 4,5 week geleden onverwachts een keizersnede gehad. M’n kindje lag plotseling in stuit terwijl ik al een dag weeën aan het opvangen was. Dat van die ruggenprik zetten icm het opvangen van weeën herken ik inderdaad, wat een naar moment is dat! Helaas mocht ik na een half uur uitslapen op de ok niet buidelen met mijn kindje omdat hij in de couveuse lag. Gelukkig inmiddels lekker thuis de schade aan het inhalen 😉

  • Saskia Hardeman

   Ach jeetje dat moet even omschakelen zijn geweest dat je kindje in stuit lag. Ja vervelend he die ruggenprik in combinatie met het opvangen van weeen. Fijn dat je het knuffelen met je kindje kan inhalen, geniet ervan! Liefs Saskia

 • Amma

  Wat een mooi verhaal!! Mooiste moment idd wanneer je je kleintje ziet. Mijn zoontje is ook middels een geplande keizersnede geboren, ik ben benieuwd hoe het eigenlijk is áls je bij de tweede ook n keizersnede krijgt( vooral met het genezen en heb je littekens aan over gehouden ) ik ben namelijk zwanger van de tweede, en ik denk dat de kans groot is dat ik ook weer een keizersnede krijg. Bij mijn eerste zwangerschap is de snee gelukkig heel mooi genezen en zie je het bijna niet.

 • Henriette

  Zo mooi verteld!

 • Maaike

  Wat mooi je verhaal te horen , hier soortgelijk ..
  ik was uitgerekend op 31-12’12 maar ons zoontje bleek ook in stuit te liggen dus mocht ik niet gewoon bevallen …..op 21december is hij gehaald met een keizersnede. Wat me opviel in jou verhaal ,.
  mocht hij niet even 5 min bij jou liggen toen hij uit je buik is gehaald ?
  Dat mocht ons zoontje wel namelijk en daarna mocht ie met mijn man mee om te buidelen.
  Prachtig dat je nog een kindje hebt mogen krijgen , ook hier een meisje gekregen zij is nu net 1.

  Zij is via een natuurlijke bevalling geboren, dat wilde ik ook graag mocht dit kunnen.
  Dus ik ben wel benieuwd waarom jullie meisje via een keizersnee is geboren en benieuwd naar je andere verhaal dus !

  Hartelijke
  groet

 • Heidi

  Heftig. Moedig dat je het deelt. Is ook niet niks!!

  Maar goed…
  Mijn bevalling was zo zwaar ik ben blij dat m’n zoontje en ik nog leven. Hij is gereanimeerd voor mijn ogen nadat hij blauw en levenloos uit mij kwam. En ik ben zelf ook bijna gestorven. Samen 8 dagen ziekenhuis. 1 grote waas en bak van ellende.

  Ik hoop dat ik dat ook mag zeggen.
  Dankbaar voor het leven 💕

  Knuffel

 • Heidi

  Ik vond de ruggenprik trouwens totaal niet vervelend… Maar kan me voorstellen dat je dat wel vind. Ik heb ook erg lopen overgeven en zag zwart voor m’n ogen. Bloeddruk was absurd hoog.

  Voor mij was de eerste keer dat ik m’n zoontje zag vreselijk. Hij was wit en blauw. Apgar 0.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.