Armband voor eerste verjaardag (en winactie!)
3 jun 2016 Lifestyle 25

Armband voor eerste verjaardag (en winactie!)

Afgelopen zondag was onze dochter jarig. Zoals jullie weten ben ik nogal van de cadeaus die waardevol zijn en die een betekenis hebben. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken wat ik Sophia voor haar eerst verjaardag wil geven: namelijk een armbandje, zodat ze deze voor altijd kan bewaren. 

Armbandje voor eerste verjaardag

Toen als tante zijnde mijn eerste nichtje een jaar oud werd, kocht ik voor haar een armbandje. Ik vond het een mooi idee dat ze deze kon bewaren en later kon bedenken dat ze deze van haar tante voor haar eerste verjaardag heeft gekregen. Ik kwam er later trouwens achter dat het niet een heel praktisch cadeau was, aangezien ik zeker wel drie keer terug ben geweest met de armband omdat deze gebroken was. Maar uiteindelijk heeft zij haar armband gewoon kunnen bewaren en hoop ik dat zij het later een mooie herinnering zal vinden.

armband

Armbandje voor dochter

Nu ik moeder ben wilde ik dit ook heel graag aan mijn dochter geven. Ik weet niet waarom, maar bij Senna zijn eerste verjaardag heb ik dit eigenlijk helemaal niet gehad. Waarschijnlijk omdat ik bij een armbandje iets meer aan een meisje denk dan aan een jongen. Alhoewel ik het voor een jongen eigenlijk net zo goed vind kunnen! Maar hoe dan ook, wilde ik dat Sophia van mij en Vincent een mooi armbandje zou krijgen.

Ik mocht er eentje uitzoeken via webwinkeljuwelier en kreeg mijn keuze al heel snel thuis gestuurd. Ik mocht trouwens kiezen of ik het lettertype cursief of met rechte letters gegraveerd wilde hebben. Ik koos voor rechte letters en vind het resultaat ontzettend mooi geworden. Ik moet heel eerlijk zeggen dat de foto’s lang niet genoeg weergeven hoe mooi het armbandje is geworden. Ik heb echt ontzettend mijn best gedaan om het armbandje goed op de foto te krijgen maar gemakkelijk was het niet.

Sophia kan het natuurlijk nog niet zelf vertellen. Maar het feit dat ze het armbandje direct in haar mond wilde stoppen en er maar naar bleef kijken vertelde mij dat ze het heel erg mooi vindt. Ik heb nu overigens een jaloers zoontje in huis die vertelde nu ook wel heel graag een armbandje te willen hebben.

armband

Win een baby armbandje (2x)

Hoe leuk is het dat ik twee van jullie ook blij mag gaan maken met zo’n prachtig armbandje! Er kan gekozen worden tussen 9-11 cm óf 11-13 cm.Aan het armbandje zit naast het naamplaatje ook nog een klavertje vier. Wil jij er ook een winnen? Hieronder staan de voorwaarden!

Er zijn twee mogelijkheden waarmee je kans kan maken op een armbandje. Kies een van de mogelijkheden of volg allebei de mogelijkheden. Bij het volgen van allebei de mogelijkheden heb je dubbel zo veel kans!

Mogelijkheid 1

 • Volg mij op Facebook en like het bericht, laat ook achter voor wie je het armbandje zou willen winnen

Mogelijkheid 2

 • Volg mij op Youtube en laat onder dit artikel een bericht achter voor wie je het armbandje zou willen winnen

Deze winactie loopt tot en met volgende week donderdag 9 juni. De winnaar krijgt op vrijdag 10 juni van mij bericht. Vergeet niet om een kijkje te nemen in de webwinkel van webwinkeljuwelier!

Succes allemaal! Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om mee te doen!

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Kim Kouwenberg

  Een super mooi armbandje! Geweldig, simpel maar daardoor heel mooi en fijn.
  Doet me denken aan mijn eigen armbandje van vroeger.
  Ik doe graag mee met deze actie en volg je op FB en YT.

 • Tamara TS

  Wat een leuk armbandje. Ik heb idd ook mijn baby-armbandje nog ergens liggen, altijd leuk om te bewaren. Ik zal mijn nichtjes en vriendinnetjes maar eens gaan taggen op FB. 😉

 • Daisy

  Heel erg mooi armbandje! Wij hebben er voor onze dochter inderdaad ook 1! Vind het ook een mooi blijvend iets.

 • Sandra

  Wauw wat een leuk idee om een kado met betekenis te geven en die ze later zeker zullen koesteren!!!
  Ik doe dan ook al te graag mee voor onze dochter Maud ♡♡

 • elisabeth maria martina

  ik doe heel graag mee voor kleindochter lise

 • Lisanne

  Wat een super lief cadeautje met een mooie gedachte voor later. Zelf heb ik ook zo een armbandje nog van vroeger en een lieveheersbeestje als ringetje.

 • Volgmama

  Ah wat leuk. Ik doe ook mee.

 • simpel, met een snufje liefde

  Wat een leuk armbandje. ik had die vroeger ook en heb hem ook bewaard.

 • Melissa Polfliet-de Jonge

  Ja ik.heb die van mij ook nog. En zelfs mijn broer heeft er ook 1. Hij is 30 en toen de tijd deden ze dat dus ook gewoon voor jongens. Daarom doe ik graag mee voor ons zoontje Liam. Ik vind hem echt prachtig geworden voor Sophia. En zou graag zo’n prachtige armband voor ons zoontje willen winnen.

 • Jessie vd Weijer

  Wat ontzettend mooi! Onze kleine wordt 23 juni 1 jaar en ik zou heem heel graag dit kado doen!

 • Esha

  Ik doe ook graag mee! Wij verwachten ons tweede dochtertje in september. Julia, mijn eerste meisje heeft ook zon armbandje dat ze vanaf ongeveer 6 mnd af en toe draagt. Het staat zooo lief. Ons tweede dochtertje moet natuuuurlijk ook zon naam armbandje hebben 🙂
  Duimen duimen!
  Ik volg je ook op bloglovin, fb en yt 😉

 • Manon Hoogendoorn

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met je meisje. Ik doe graag mee voor mijn meisje. Ze is 7 maanden en een armbandje voor haar 1ste lijkt me ook een heel leuk idee.

  • Manon Hoogendoorn

   Ik volg je op youtube onder mijn nickname Nones

 • Jess

  Pure nostalgie. Als kind had ik er ook een, maar een gouden.

 • Wendy Joep

  Ik heb dan wel een zoon… maar ik zou toch graag voor hem een armbandje willen winnen. Ik heb de mijne inderdaad ook nog! Mijn moeder is helaas overleden toen ik 12jr oud was en alles wat ik van vroeger heb, is voor mij extra belangrijk geworden. Ik kan niet meer vragen hoe zij haar zws/bevalling heeft beleefd en hoe ik was als baby. Mijn vader weet zulle dingen gewoon niet meer. Gelukkig heb ik een dagboek en heel veel foto’s en spulletjes zoals mn armbandje. Ik weet dus de sentimentele waarde ervan. Ik probeer voor mijn zoon ook zoveel mogelijk ‘herinneringen’ te maken en hoop dat hij er ooit net zo over denkt. Ik maak dus graag kans op dit mooie armbandje voor hem ♡

 • haia

  Die armbandjes zijn super lief. Heb het als kind nooit gehad en vond dat wel jammer, mooi lieve herinnering. Zou het aan mijn dochterje schenken als ze een jaar oud is. Heeft jouw dochter al gaatjes in haar oortjes of waneer zou jij dat doen. Heb namelijk ooringetjes gekregen voor mijn dochter, ze is pas geboren dus nog te vroeg maar waneer doe je dat eigenlihk.

 • Suzanne Kleine

  Leuk artikel. Ik heb in twijfel gestaan om onze dochter een armbandje te doen maar mijn vriend durfde het nog niet aan. Dit omdat ze alles opeet. Maar nu ze wat ouder is zou ik graag alsnog een armbandje willen geven.

 • Vlijtig Liesje

  Zo’n armbandje had ik vroeger ook : )

 • Liesbeth

  Wowww! Die zijn lief en mooi! Ik had vroeger zelf ook een zilveren armbandje met mijn naam.
  Ik wil deze graag winnen voor mijn petekindje. Over een paar maanden wordt zij 1 jaar. Als peettante is dit wel een superleuk cadeau om te geven!

 • Liess

  Oh super. Wat een mooi lettertype ook! Degene die deze gaan winnen hebben geluk!

 • Birgit

  Wat leuk! Ik doe niet mee, omdat mijn beide kinderen al zo’n armbandje hebben. Deze hebben ze met mijn bruiloft gekregen en ik heb ze allebei nog bewaard.

 • Nathalie

  Prachtig cadeautje voor je dochtertje!

 • Lieke

  Ik doe super graag mee om dit leuke armbandje te winnen!

 • Miranda de Jong

  Wat een leuke armbandjes! Ik doe graag mee voor de jongste dochter. Die heeft nog geen sieraden…

 • Iris

  Wat een prachtig armbandje 🙂 Ik heb mijn baby armbandje ook nog van vroeger, hartstikke leuk om te bewaren!
  Ik ben onlangs voor het eerst tante geworden, dus ik zou mijn nichtje heel graag zo’n geweldig armbandje willen geven!! Super leuk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.