5 Random Favorites
12 feb 2015 Beauty Lifestyle Make up 16

5 Random Favorites

Beauty favorieten heb ik weleens gedeeld maar het leek mij ook wel erg leuk om met jullie mijn random favorieten van dit moment te delen. Ik koos daarom vijf spulletjes uit waar ik op dit moment erg blij mee ben! Gerelateerd van Beauty tot aan snoepgoed. Lees je mee?

 

Glazed Apple

 Glazed Apple Eau De Toilette

Ik denk dat je echt van zoete geuren moet houden wil je deze geur lekker vinden. Zelf vind ik deze geur echt geweldig lekker en draag het elke dag. Ook heb ik uit deze lijn nog de bath jelly. Verder heb ik er helaas geen producten van omdat deze waren uitverkocht.

Salmiak Lolly's

Salmiak Lolly’s

In verband met zwangerschap en bloeddruk enzo mag ik helaas niet te veel van deze lolly’s maar ik vind ze ooo zo lekker. Het kwam trouwens opeens dat ik heel er behoefte kreeg hieraan. Ik was eigenlijk nooit zo van de lolly’s 🙂

Ayvo

Ayvo Gezichtsborstel

Ik schreef er al een eerste indruk over en ik word eigenlijk steeds enthousiaster. Er zal nog zeker een review komen alleen wil ik graag dit apparaatje goed testen op de langere termijn. Ik ben namelijk heel erg benieuwd wat deze gezichtsborstel op langere termijn met mijn gezichtshuid doet. Voor nu is het in ieder geval zeker een favoriet!

Kneipp Toverkracht bad

Kneipp Toverkracht bad

Als mama zijnde is dit ook een favoriet van mij. Mijn zoontje vindt dit toverbad namelijk zo ontzettend leuk! De hele lijn voor kinderen is trouwens een aanrader. En het is natuurlijk altijd fijn als kindjes het leuk vinden om in bad te gaan.

Mac Viva Glam

Mac Viva Glam Miley Cyrus

Tjah hoe kan het ook anders dan dat deze lipstick een groot favoriet van mij is. De laatste dagen draag ik bijna niets anders meer. Ik heb overigens niets met Miley Cyrus maar deze lipstick kleur vind ik echt ge-wel-dig. Gisteren plaatste ik op mijn blog een look met deze lipstick.

Dit waren waren een aantal random favorieten. Zit er misschien ook een favoriet van jou tussen, laat het achter in de comments ik ben heel benieuwd!

Wat is jouw favoriet van dit moment?

handtekening-saskia

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • beautifulday4makeup

  Oooh wat een leuke favorieten. Ik wilde de edt nog kopen, maar ik was jammer genoeg te laat. Ik denk dat dit het enige product uit de glazed apple lijn is die ik niet heb… 🙂

 • Laura

  Wat een leuke favorieten! De nieuwe viva glam lijkt me erg mooi.

 • sammie

  Salmiak lolly’s.. Die heb ik echt al heel lang niet meer op! Vond altijd de buitenkant het lekkerst 🙂

 • Deisy

  Ik was vroeger ook helemaal gek van Salmiak Lolly’s, kon er geen genoeg van krijgen. Op een gegeven moment is het bij mij eigenlijk in de vergetelheid geraakt haha want heb al heel lang geen Salmiak Lolly gehad hihi.. Leuk artikel trouwens, altijd fijn om te zien van wat voor spullen iemand happy wordt (enthousiast is). Liefs, Deisy

 • Iris

  Salmiak leer ik de laatste tijd pas echt te waarderen, eerst vond ik de smaak echt veel te sterk. Ik spot vooral groene en roze/rode producten, toeval?

 • milou

  Oh lekker, salmiaklolly’s! Ik zal er niet speciaal voor naar de winkel gaan, maar wel lekker als ik ze ergens krijg. Die gezichtsborstel wil ik nog steeds eens uitproberen.

 • Iris | Todayslipstick

  Ben benieuwd naar je review over de gezichtsborstel!
  Liefs, Iris

 • Daphne

  Wat een supermooie lipstick!

 • Jolet

  Oeeh, heb je Viva la Glam? Ik vind die zó mooi!

 • anouk

  Leuke favorieten! OMG die lolly’s! Die waren vroeger niet aan te slepen bij ons thuis, ik ga zo even naar de winkel om ze te halen het is te lang geleden dat ik er een heb gehad!

 • Manon

  Die gezichtsborstel lijkt me ook super fijn om te gebruiken

 • Maxine

  Die glazed Apple eau de toilette ruikt echt super lekker. Is ook een van mijn favorieten.

 • Ellemieke

  Die salmiak lolly’s! Zooo lekker, we hadden ze vroeger altijd in huis maar de laatste tijd eigenlijk nooit meer

 • Chinouk

  Ik wil ook nog graag eens zo’n gezichtsborstel uitproberen! Lijkt me heel fijn om je gezicht mild maar toch goed te reinigen. Leuke favorieten, wat grappig trouwens van die lolly’s :)!

 • Linda

  Blij om te lezen dat de Ayvo Gezichtsborstel steeds fijner word, ik denk dat ik hem ook ga halen. En MAC Miley is prachtig <3

 • Wendy

  Ik had het op Twitter ook al gezegd, maar ik heb de Ayvo gezichtsborstel ook bij de Kruidvat gehaald. Ik vind het tot nu toe top. Ik gebruik nu nog het normale borsteltje, maar na een paar dagen gebruiken begon ik te merken dat mijn wangen een beetje gevoelig werden. Even in de gaten houden en misschien toch over op het andere borsteltje.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.