13x De gelukkige moeder
13 apr 2016 Mama 24

13x De gelukkige moeder

Dit idee zag ik op de blog van Tessa voorbijkomen. Zij heeft dit zo leuk gedaan dat ik besloot om eenzelfde lijstje te maken. Vandaag daarom op een rijtje waarom ik een gelukkige moeder ben!

 • Senna die thuiskomt van school en zegt: “mama wat ben je mooi vandaag”
 • Sophia die op haar rug en voetjes de kamer doorgaat en daarbij heel hard lacht
 • De eerste kleertjes nog even bekijken en aan ruiken
 • Sophia die dolgelukkig begint te kraaien als zij haar papa ziet
 • Senna die tegen mij aan in slaap is gevallen
 • Samen kleuren en liedjes zingen
 • Een man die heel veel voor ons doet en waar ik het altijd fijn mee heb
 • Een schoon huis zolang de kindjes nog slapen 😉
 • Samen aan tafel eten, dit doen we elke dag en ik vind het altijd even fijn
 • In de warme zomer samen ijsjes eten op het bankje in de tuin
 • Samen lange wandelingen maken en gezellig kletsen met elkaar
 • Als mijn kinderen allebei in de nacht heel goed slapen!
 • Als ik mijn ouders zie met mijn kinderen en ze zo blij zijn met elkaar

Dit zijn mijn gelukkige moeder momentjes. Wat zijn die van jou als moeder? Of wat lijkt jou fijn als moeder?

handtekening-saskia
Volg jij mij al viaBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • MamaLifestyleBlog

  Als ik mijn kinderen fijn met elkaar zie spelen, als mijn dochtertje over haar kleinere broertje moedert, als ik mijn dochtertje zie gymmen (ik mag nl altijd kijken bij de gymles) n als een van de kindjes bij ons in bed kruipt ’s nachts.

 • Wilmaaa

  Gisteren nog de eerste kleertjes van Yarah bekeken 🙂 In de zon spelen met Yarah en lekker knuffelen maakt me wel heel blij!

 • demallemolenmoeder

  Wat een fijne en kostbare momentjes. Ik geniet als Gert-Jan van zijn werk komt en dochterlief naar de deur holt, die twee samen, als ze naast mij inslaap valt, haar enthousiasme en als wij als gezin een dagje op pad gaan.

 • Lonneke

  Ik vind het een heerlijk moment als James in de ochtend in z’n bedje staat te wachten tot ik hem kom halen.. Die lach.. Heerlijk!!!

 • Lisanne

  Wat een fijne momentjes. Ik denk dat je altijd blij wordt bij het zien van je eigen spruiten of ze nou klein of groot zijn. Fijne dag vandaag liefs lisanne

 • Romy

  Wat leuk zo’n lijstje! Ik vind het heel fijn om samen met mijn kids te dansen in de ochtend!

 • Liset - Beautydagboek

  Dat zijn mooie geluksmomentjes! Zo had ik gisteren de grootste lol met mijn dochter en zoon terwijl ze mijn sokken probeerden uit te trekken en er hard mee weg liepen. Vonden ze natuurlijk heel grappig en ik moest er natuurlijk achteraan rennen ;).

 • Marijke

  Aaawww zo’n lief rijtje! Ik zou er nog aan toevoegen; naar ze kijken als ze liggen te slapen. Zo heerlijk ontspannen met rode wangetjes, dat vind ik echt heerlijk om te zien!

 • Charlotte

  Mooi lijstje! Als ze haar kleine armpjes om nek nek slaat en spontaan een kusje op mijn wang geeft! En als we samen heel hard moeten lachen, of als ik haar juist met papa plezier zie maken. Heerlijke momentjes!

 • Nesrin

  Ik vind het laatste puntje ook heel erg fijn en het maakt mij ook zeker gelukkig om mijn ouders als opa en oma te zien.

 • Eline

  Oh wat een mooi lijstje :-)!! Ik word heel blij van het schaterlachje van Jennifer, zoo ontzettend lief!

 • Leonie

  Wat een lief artikeltje.
  Ik kan niet wachten om straks mijn dochtertje vast te houden en mijn vriend met haar te zien. Het lijkt me zo bijzonder:)

 • Karen

  Aah wat lief. Count your blessings!

 • Marjon

  Wat een leuk en lief artikel! Ik wordt ook altijd heel blij als Maxime moet lachen 🙂 XX

 • Eva

  Wat lief! Ik vind het schattig als ze zo kunnen genieten van het eten wat ik maak 🙂

 • Dina

  Wat een lief en leuk lijstje! Ik kan niet wachten om dit soort dingen straks zelf te kunnen ervaren.

 • Simone

  Als je je kinderen maar gelukkig en blij ziet zijn. Daar word je zelf ook warm van van binnen!

 • Nicoline

  Wat een heerlijk artikel! Kan me er helemaal in vinden. Vooral het in slaapvallen bij me en het knuffelen voor het naar bed gaan vind ik heerlijk!

 • Ilse van Kreanimo

  Oh, wat een mooi lijstje!

  Ik vond het ook zo leuk als ze als baby op je in slaap vielen…
  Boekjes lezen voor het slapengaan.
  Vlechtjes maken in de haren van de oudste dochter.
  Samen lego opbouwen met de zoon.
  Aan de schoolpoort mijn kindjes ophalen in plaats van ze te moeten ophalen bij de naschoolse opvang….

  … kan nog wel even doorgaan!

 • Lilian

  Het mama zijn blijft bijzonder he, zo iets magisch! Ik vind het heel erg leuk nu Jay kusje begint te geven. Hij kan het nog niet zo goed, maar hoe hij het doet is werkelijk waar super schattig! Ik word ook gelukkig als ik hem heel vrolijk over straat zie rennen en daarbij heel veel geluidjes maakt of dat hij zomaar even zijn hoofd bij mij neer legt om een knuffel te halen. Kinderen kunnen je een onbeschrijfelijk gevoel geven!

 • Rosie

  Oh wat een heerlijke momentjes <3! Wordt er al blij van om het te lezen. En ZO lief dat Senna zegt dat je er mooi uit ziet haha. Ik voel me vooral het allergelukkigst als ik Flynn 's morgens uit zijn bedje haal en hij gilt van plezier omdat hij ZO blij is dat er weer een dag begonnen is haha. Mega pretogen en spartelen van plezier. Dan smelt mijn hart ;-)!

 • Iris

  Typische kinderopmerkingen zijn ook zo leuk 🙂 .

 • Tessa

  Wat een leuk lijstje heb je ervan gemaakt! Even terugkijken naar de eerste kleertjes en andere spulletjes van rond de geboorte vind ik ook echt heerlijk. En het lijkt me zo leuk als zoon straks ook gaat praten, ze kunnen van die lieve en grappige uitspraken doen. Dankje voor het linken!

 • Kirsten

  Je hebt heel wat mooie momenten beschreven! Dat kraaien van plezier vind ik echt super.. Ik kreeg vandaag op het werk een filmpje doorgestuurd van Lenne haar meter die haar gefilmd had op de schommel.. zalig!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.