Winactie: Happy Lights!
28 aug 2015 Lifestyle 101

Winactie: Happy Lights!

Het is al een hele tijd geleden dat ik een winactie plaatste op mijn blog. Ik vond het wel weer tijd worden en leuk om te doen! Nu het al weer wat vroeger donker wordt vind ik het zelf gezellig om de lampjes en kaarsjes aan te doen. En nu hebben we thuis iets nieuws: Happy Lights! Deze Happy Lights maken mijn avond nog gezelliger en ik mag ook aan een van jullie een pakket Happy Lights weggeven! Kijk snel mee!

Zelf ben ik wel van de lichtjes en de kaarsjes. Zeker nu de donkere dagen er aan zitten te komen kan ik niet wachten om weer wat gezelligheid in huis te creëren. Voor Senna had ik een tijd geleden ook lampjes gekocht voor op zijn kamer. Deze zijn van papier en daarmee niet heel sterk. Reden dat ik cotton bals toch wat prettiger vind en daarnaast ziet het er ook een stuk knusser uit!

Happy Lights

Happy Lights

Happy Lights zijn te koop bij Cool Gift. Leuk aan deze webshop is dat er voor elke prijs wel iets leuks te vinden is. Zo werd mijn zoontje bijvoorbeeld helemaal wild van het bellenblaaspistool. Daarnaast vind je er ook cadeaus zoals deze vrolijke lampjes. Wat mij betreft een hele toepasselijke naam, ik word er in ieder geval vrolijk van! In totaal zijn er vier varianten verkrijgbaar namelijk: Winter, Snowball, Night & Roma. Zelf heb ik winter!

Variatietips..

Ik word zelf altijd helemaal enthousiast van dit soort interieurspulletjes. Ik bedacht daarom verschillende variaties.

 • In een grote glazen vaas
 • In een schaal op tafel
 • Aan de kast
 • Op de tv meubel
 • In de vensterbank

Er zijn genoeg leuke dingen te bedenken om te decoreren met deze leuke lampjes! Ben je net zo enthousiast als ik? Kijk dan snel verder hoe jij ook kans maakt op een exemplaar!

Happy Lights

Winwinwin!

In samenwerking met Coolgift mag ik aan een van jullie een pakket Happy Lights (30 Cotton Bals) weggeven! Om kans te maken mag jij zelf weten op welk kanaal je mij volgt. Ik stel simpelweg geen eisen en laat de keuze geheel aan jou over! Natuurlijk vind ik het wel erg leuk en gezellig als je me volgt op volgende kanalen FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter.

Vergeet vooral niet hieronder te laten weten dat je mee doet! De winactie duurt tot volgende week maandag 7 september. De winnares krijgt een mailtje en zal indien mogelijk kenbaar gemaakt worden op social media. Graag binnen 24 uur reageren anders moet ik helaas een andere winnaar zoeken.

Succes lieve meiden!

Wat doe jij om het in huis gezellig te maken?

handtekening-saskia

Dit artikel bevat producten welke ik heb ontvangen ter review.

 

Reacties

 • Iris

  Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee! Ik zou ze graag willen winnen om wat sfeer in onze nieuwe slaapkamer te willen brengen. Nu we in verwachting zijn van ons 2e wondertje hebben we alle slaapkamers verschoven en onze eigen slaapkamer is nu wat sfeerloos geworden. De kleuren van de variant winter vindt ik het mooist.

 • Renske

  Toevallig zei ik gisteravond nog tegen mijn vriend dat ik er zo naar uit kijk om alles weer zo gezellig te maken met sfeerverlichting en kaarsjes. 🙂 Supertoffe winactie dus! En gelijk leuke inspiratie zeg. Ik doe graag mee! 🙂

 • debby

  O yes graag ik doe mee, deze staan geweldig in mijn huis. Ik volg je op BL, twitter en Instagram.

 • Laura - Dagelijkse hap

  Oh wat is dit leuk 😀
  Helaas zie ik meteen voor me hoe onze katten dit als het meest ideale speeltje zullen aanzien… Ik gun het dus iemand anders van harte 🙂

 • angelique

  Wat gaaf! Ik ben al heel lang op zoek naar betaalbare coton lights! En ik wil deze heeeeel graag winnen! Ik volg je overal al dus lekker simpel hihi

 • Dhemy van Amelsfort

  gaaf, toevallig nog zitten zoeken waar deze te koop zijn om onze babykamer af te maken. Ben over 2 weken uitgerekend en nog steeds op zoek naar leuke babykamer accessoires. Ik volg je op Bloglovin en Instagram.

 • thebeautyblognl

  Wat een leuke winactie!

 • kim

  Ook ik doe graag mee! Wij hebben net de woonkamer aangepakt en missen in 1 hoek nog verlichting. Dit zou erg leuk zijn voor aan de buffetkast.

 • Roos

  Wat een mooie kleurtjes heeft de winterslinger, hoewel ik de snowball ook heel mooi vind. Ik doe graag mee, in 1 hoek van de woonkamer is het nogal donker, zeker nu het minder lang licht is, en zulke sfeervolle lampjes zullen het een stuk gezelliger maken!

 • Bregje

  Ooooh die zijn leuuheeuuuk! Ik doe mee!

 • Anja

  Op en top gezelligheid die Happy Lights. Ik maak graag kans.

 • Kelly

  Wat gaaf!! Ik wil graag meedoen, we gaan mijn dochtertje haar kamer a.s. week opknappen. Grijs met hertjes en wat bruine accenten. Dit zou dus perfect passen!! Volg je op Facebook! Liefs, Kelly

 • Ester

  Ik controleerde even, want was ervan overtuigd dat ik je volgde via verschillende kanalen.
  Ojé *schaam schaam* Snel even verandering in gebracht !

  Ik zou graag deelnemen aan deze winactie. Ik ben reeds fan en heb de lichtjes hangen in de kamer van mn zoontje. Voor mijn dochtertje ging ik er ook kopen, want ze zijn zo ontzettend gezellig! Het zou erg fijn zijn als ik ze via deze weg kon winnen ;).

 • Hanne

  Wat een ongelooflijk schattige lichtjes! Lijkt me geweldig om m’n kamer mee op te fleuren of zoals je zegt ergens in een grote glazen vaas te zetten! Ik volg je nu op BL, FB, Twitter én Instagram 🙂

 • Karine Maes

  Mijn dochter Pippa werd, vandaag, precies 20 jaar geleden geboren. Ze studeert in Gent en zit daar op kot. Ze is verslaafd aan gezelligheid. Deze happy lights zou ik haar graag cadeau doen. Ze passen perfect in haar klein kamertje in Gent. Ik ga zeker de webwinkel eens bekijken. Dan wens ik je nog een prettige dag.

 • Stefanie de Keijzer

  Ik zou ze graag kado doen aan mijn zus die in verwachting is van haar 1ste kindje! ☺️

 • Charlotte

  Ik heb deze al zo vaak in m’n handen gehad bij Loods 5, maar iedere keer toch weer niet gekocht.
  Dus ik doe graag mee met de winactie.

  Ik hou ontzettend van sfeerlicht in huis. Of het nou kaarsjes, lampjes of iets anders is, maakt eigenlijk niet uit.
  Daarnaast vind ik neutrale kleuren het mooiste maar maak het dan weer wat kleuriger met accessoires.

  Liefs!

 • Priscilla

  Wat leuk! Ik zoek al zo lang zulke lights, maar kan steeds maar niet de juiste kleur of grootte vinden. Ik ga vanaf 1 september voor vijf maanden in Antwerpen wonen, omdat ik daar stage ga lopen. Dit zou mijn kamer zo opvrolijken! Ik zou heel graag kans maken. Liefs!

 • jitske

  Super leuk voor in ons nieuwe huis en als verjaardagscadeau!

 • Anita

  Jaaaa ik doe mee! Ik zocht deze ‘ballen’ al een hele tijd voor mijn nieuwe huis en als ik ze dan zou winnen zou tof zijn!

 • Evelien

  Leuk!! Dit is precies wat ik nodig heb! Ik ben bezig onze woonkamer op te ruimen en als ik klaar ben met een lastige klus mag ik mezelf belonen 😉 Zo staat er nu een prachtig windlicht te pronken in de vensterbank met accessoires erin (jammer dat ik geen foto kan plaatsen). Deze lichtjes zouden hier super leuk bij staan!

 • Lieke

  Normaal ben ik niet zo van de win-acties maar deze vind ik wel erg leuk en staan zelfs op mijn wishlist dus ik doe graag mee! Ik volg je al een tijd via alle kanalen! 😉

 • Henderica

  Leuk!! Ik doe mee 😀

 • Simone

  Wauw, dit ziet er echt heel gezellig uit! <3 Ik doe ontzettend graag mee met deze actie. Ik volg al op alle kanalen. Ik ben me al helemaal aan het inbeelden waar deze leuk zouden staan. In ieder geval ergens buiten het bereik van de grijpgrage nageltjes van mij lieve poes, haha.

 • Janneke

  Oh wat een leuke lampjes! Perfect voor de liefste kamer van ons huis… De babykamer! 😀 Ik doe dus graag mee! 🙂

 • Femke

  Ohhh, ik doe echt zo graag mee! Al zo vaak getwijfeld of ik ze zal bestellen, en toch telkens niet. Waarom weet ik niet eens. Dus ja, alsjeblieft!

  Liefs, Fem

  Ps. Heel fijn om te lezen hoe eerlijk je bent over je prenatale depressie. Zelf de eerste 15 weken van mn zwangerschap tegenaan gezeten en nu met kleine man vind ik het ook geen roze wolk. Niet depressief, maar ohhh, de muren komen soms op me af. Dus: chapeau dat je schrijft!

 • Anita te Gussinklo

  Van deze lichtjes word ik helemaal happy.
  Graag loot ik mee en ik volg je via Bloglovin,Facebook & Twitter.

 • Judith

  Wat tof! Ik doe graag mee! Het gezellig maken in huis probeer ik vooral door verschillende materialen (hout/stof) te gebruiken en kaarsen doen ook wonderen vind ik 🙂

 • Debbie Faber

  Ohhh…ik heb al vaker gekeken naar de Happy Lights. Hier wordt je echt vrolijk van! Ik zou ze dan ook graag willen winnen.

  Om het in huis gezelliger te maken heb ik veel verschillende vaasjes staan. Dit ziet er sowieso al gezellig uit, maar ik neem ook regelmatig roze roosjes mee en verdeel deze over de vaasjes.

  Ik volg je trouwens op Bloglovin, Facebook en instagram

  groetjes Debbie

 • Sandra

  Wat leuk zeg! Het ziet er echt heel gezellig uit. Eerlijk gezegd heb ik al een aantal jaar niet zoveel veranderd aan mijn kamer en wat sfeer toevoegen is altijd goed toch? Uiteraard doe ik ook mee 🙂

 • Florianne

  Oh die zijn leuk zeg! Ik doe graag mee!

 • Iris

  Leuk! Ik ben ook een lichtjes- en lampjesmens. Dat maakt het wat minder somber als het vroeg donker is.

 • Nina Simplynspecial

  Wat leuk, I’m in! Ik volg je overal 😉
  Ik ben sinds deze maand bij mijn vriend in getrokken. Laten we het houden dat hij niet zo’n fan is van accessoires hihi. Het huis kan dus nog wel wat aankleding gebruiken. Zo’n slinger past hier prima bij!

 • Nina

  Wat ontzettend leuk.
  Ik doe graag mee, zou super leuk staan op de babykamer van me dochtertje!
  Was al opzoek naar zoiets, maar nooit kunnen vinden in de goeie kleuren!
  En deze passen er perfect bij.
  Dus waag graag een gokje!
  Duim duim duim..

 • Grete Karina

  Ik maak graag kans op dat leuke pakket Happy Lights!
  Heel sfeervol en decoratief zijn ze, daar kan ik het gezellig mee maken in huis nu het steeds vroeger donker wordt.
  Ik volg je op Bloglovin en twitter.
  Ook like ik je op FB.
  Nu maar duimen….
  Groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 • Dionne

  Super super leuk! Ik doe heel graag mee, want ik vind deze zo leuk! <3 ik volg je overal.

 • Lieke van Veen

  Wat een leuke winactie! Ik doe natuurlijk super graag mee!
  Ik volg je op alle kanalen altijd leuk hihi!

 • Iris K

  Ik volg je al een tijdje. Wat een respect heb ik voor jou. Top!

  Ik ben bezig om mijn kleine huisje op te leuken. Ik wil heel graag verhuizen maar door omstandigheden blijf ik voorlopig in mijn kleine fijne huisje en Ik zocht nog iets qua sfeer en licht. Deze winactie komt dus als geroepen. Ik doe heel graag mee ♡

 • Edith Sofia

  Wauw wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mee. In oktober ga ik op mezelf wonen, een kleine studio in amsterdam. Deze lichtjes passen goed bij mijn interieur en maken mijn studio een stuk gezelliger! Ik volg je overal xx

 • Ashley

  Echt hele leuke sfeervolle lampjes! Ik ben aan het kijken om op mezelf te gaan wonen en dit zou echt precies bij mijn interieur stijl passen.

 • bonita

  Leuke actie. Ze staan al ee poosje op mijn wishlist voor de babykamer..

 • Femke Veldhuis

  Wat leuk! krijg helemaal zin in de donkere dagen.
  Ik doe zeker mee.

 • sanne

  Ik doe graag mee wat een super leuke actie!

 • marjon

  Ik doe graag mee! Ik volg je via social media dus dat zit wel goed 😉
  Nu de herfst eraan begint te komen zijn lampjes, kaarsjes altijd gezellig.

 • melissa

  Wat een leuke winactie! Echt gezellig die lampjes voor tijdens de herfst en winter. Ik doe graag mee en ik volg je op al je kanalen 🙂 x

 • Marijke I easydailyfood

  Wat een toffe winactie! Ik doe erg graag mee. Ik zou de lampjes graag willen ophangen onder een plank op onze slaapkamer. Die kamer kan nog wel wat aankleding gebruiken. Fingers crossed! Ik volg je op Facebook en ik bezoek je blog al een hele tijd!

 • Ilsiee prins

  Wauw, die zijn echt heeel erg leuk! lijkt me super gezellig deze lampjes straks in mijn nieuwe huisje te hangen. Ik ga over 3 weekjes op mezelf wonen en mijn nieuwe huisje kan nog wel wat gezelligheid gebruiken! 😀 Wat ontzettend leuk dat je dit organiseren mag voor de lezers van je blog! Ik doe heel erg graag mee voor een kansje…
  Ik volg je op Facebook & bloglovin!
  Fijn weekend, groetjes ilsiee

 • beautifulday4makeup

  Ik doe met veel plezier mee, want deze lijken mij erg leuk als achtergrond bij filmpjes en zo. Ik volg je overal al 🙂

 • Joy

  Wat mooi! En leuk geschreven. (Volg je via facebook)

 • Vera

  Toevallig heel het weekend opzoek geweest naar deze schattige licht snoeren met lampionnetjes. Maar niet kunnen vinden! Ik wil ze ook heel graag gebruiken voor in mijn foto’s als een mooie bokeh effect. Ook staan ze super leuk in de herfst als decoratie bij het raam.

 • lin mommysworld

  Wat een schattige lampjes! Mij lijkt het erg leuk staan in een grote vaas! 🙂

 • Evita / Fashion meets Beauty

  Hier ben ik al een tijd naar op zoek maar ik kon telkens niet de goede kleurencombinatie vinden! Deze kleuren zijn echt perfect voor mijn interieur dus ik doe super graag mee aan deze leuke winactie. Ik volg je al een hele tijd via Bloglovin’ maar nu ook via IG!

 • Martina

  Deze staan nog op mijn wensenlijstje, daarom doe ik graag mee! Ik volg je op Twitter, bloglovin en instagram!

 • Leonie

  Ontzettend leuk!

 • Nina Mol

  Ik doe graag mee! Om het in huis gezellig te maken begin ik in eerste instantie met mijn eigen gedrag: ik ben gastvrij, hartelijk en vriendelijk. Je kunt nog zo’n mooi huis hebben maar als je zelf een ijsblok bent wordt het nooit gezellig.

  In tweede instantie begin ik met de aankleding: warme kleuren, naturel met een leuke tint, kaarsjes en mooie verlichting 🙂

 • elisabeth

  veel kussentjes, kaarsjes en met deze lichtjes wordt het nog knusser

 • Vivian

  Deze gezellige sprankelende happy ballen gaan het enorm goed doen in mijn gang.
  Deze is wat kaler geworden door het schilderen… nu nog leuke accessoires en is deze klaar!
  De spiegel krijgt dan een zogeheten gouden randje 😉

 • Simone Sprangberg

  Ik volg je via Facebook en Twitter.
  Lichtjes in huis maken het altijd gezellig. Ik ben niet zo van de kaarsen die vind ik niet veilig en ze walmen vaak. Bij mij zie je dus veel kleine lampjes en die kunnen overal hangen of liggen. Wat bij mij erg mooi staat, omdat ik een zwarte linoleum vloer heb, zijn lichtjes zie op de vloer liggen, die weerkaatsen dan mooi op de vloer en dat geeft een heel mooi effect.

 • Riekie Bos

  wat een onwijs leuke Happy Lights! Daar word ik helemaal happy van.
  De zolder waar ik woon is vrij donker en die Happy Lights in een grote vaas fleuren de boel vast op.
  Ik volg op twitter en facebook. duim duim duim duim duim
  XOXO Riekie

 • Ling Choi

  Ze zijn zo leuk! Ik word er hebberig van en zou meteen willen kopen 🙂 Echt iets om mijn saaie huis op te vrolijken. Nu de avonden korter worden, lijkt mij gezellig om lichtjes aan te doen in de woonkamer. Ik gebruik kaarsen om mijn huis gezelliger te maken. Ik volg je op Facebook.

 • Jayla Veldhuizen

  Super leuk zeg! Wat een prachtige prijs

  Ik doe heel graag mee en volg je via facebook, bloglovin en twitter.
  Spannend!

 • Willy Nijssen

  Ik loot heel graag mee deze Happy Lights maken van mij een Happy Willy!

 • Sandra Benedick

  Ik doe graag mee!

 • Tamara

  Happy lights lijken me super om onze woonkamer wat vrolijker mee op te lichten

 • Lottie

  Ik doe de openhaard aan en speel kaartspelletjes met mijn ouders en zusjes!

 • Anneliese

  Ik doe graag mee, erg leuk !! 🙂

 • Wendy

  Wat een Geweldige Actie Twinkelbella, doe er graag aan mee nu maar hopen dat ik deze mooie lampjes mag winnen.

 • MarliesS

  Ik doe graag mee voor dit leuke en mooie pakket Happy Lights. Ik volg je op Facebook en Twitter.

 • Sylvie

  Wat leuk! Ook ik doe heel graag mee! Ik volg je al via alle kanalen geloof ik 😉

 • Lucie

  Wat magisch mooi Sakia Twinkelbella, je doet je naam eer aan met deze flonkerende lampjes! Om een feeërieke sfeer te creëren waar iedereen zich heel happy bij voelt zijn deze Cotton Bals ideaal, en natuurlijk maak ik daar ook heel graag kans op!

 • Lucienne

  Erg leuk. Ik ding graag mee voor een beetje licht in de duisternis.

 • Lauren

  Wauw wat een vrolijke, gezellige lampjes!! Ik wil ze ben net verhuisd en wil ze supergraag in mijn nieuwe woonkamer hangen! 🙂
  Ik volg je trouwens op Facebook! 🙂

 • Thea

  Ja, superleuk! Doet mij denken aan de gezellige restaurantstraatjes in Bangkok!

 • Sandra

  Wat een leuke lichtjes, en een terechte naam, Happy Lights, je wordt er inderdaad HAPPY van.

 • Monique Vink

  o wat een gezellige en mooie lampjes, prachtig om wat sfeer in huis te krijgen, ik doe graag mee

 • Laura

  Mijn ouders zijn de hele zomervakantie aan het verbouwen, het lijkt me superleuk om dit moderne cadeau aan hen cadeau te doen. Weet zeker dat ze er dolblij mee zal zijn, ik trouwens ook! Zou het supergaaf vinden om ze te winnen.

 • Marcia

  Wow, helemaal weg van deze gezellige lampjes! Ik vind het erg moeilijk om ons huis echt gezellig in te richten, momenteel nog wat kaal en steriel (wonen hier net). Ik denk dat met deze leuke Cotton Balls automatisch ons interieur zal opfleuren en we al een heel stuk gezelliger de herfst in kunnen!

 • Josien Hillebrands

  Yes,ik doe mee via facebook!
  Leuk voor op de slaapkamer van mijn prinsesje! ♥!

 • Sieneke van Biessum

  Ik ben van de partij via Facebook!

 • Mar

  Deze zouden geweldig staan, nu de herfst en wintermaanden er weer aan komen, geeft dit zo’n sfeer. Laat die herfst en winter maar komen ! Dan kunnen de lampjes gezellig aan!

 • Nancy van Heck

  Wat een leuke actie ik doe graag mee ik heb gelijk een mooi ideetje met de lampjes namelijk om de spiegel te doen waar een tekening van een baby op staat met de naam van mijn zoontje.
  Zodat de spiegel ook erg mooi versierd is en waarschijnlijk zal de lampjes ook nog een mooie effect op de spiegel hebben.

 • Heleen

  Wat mooi en origineel. Ik doe graag mee! Dan hoef ik mijn kerstverlichting niet meer zo lang te laten hangen voor de extra sfeer…..
  Ik volg je via facebook en bloglovin.

 • melissa

  wat een gezellige actie vooral; om je huis lekker sfeervol te maken en op te vrolijken en dan vooral omdat het savonds eerder licht is. Ik weet nog niet waar hij komt te hangen omdat ik denk dat dochterlief van 4 deze ook supergraag op haar kamertje wil. ik volg via bl (melissavanstipdonkmaas), fb (melissa.vanstipdonkmaas), instagram (melissamaas1984). liefs melissa

 • Gonny Aarts

  O… waiw!
  Ik doe graag mee…
  Deze mooierds staan al heel lang op mijn verlanglijstje!
  Je kunt er zoveel leuke dingen mee doen.

  Kom maar op saaie herfst… we maken het binnen gezellig!

  (Volg op FB)

 • Rosanne

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee!
  Ik volgde je al via bloglovin maar nu ook op instagram/twitter en facebook. Ik gok dat ik niets meer van je ga missen haha.

 • pien

  superleuke actie, ik waag graag een kansje voor deze super leuke lampjes!

 • Will

  Wat ik doe om het in huis gezellig te maken? Nou, natuurlijk deze grappige lichtbolletjes ophangen in mijn kamer. Wat zal dat gezellig en warm staan.
  Alleen nu eerst nog even winnen. Ik doe graag mee.

 • Will

  vergeten mij voor de nieuwsbrief in te schrijven, dus bij deze.

 • Adelaide Balk

  Hoi Saskia,

  Wat een leuke prijs. Ik zou heel graag onze herfst wat willen verlichten met zo een mooie lichte slinger. Ik volg je nu ook op Facebook.

  Groetjes,

  Adelaide

 • Gera

  Laat de herfst maar ‘bijna’ komen!
  Zo leuk in een vaas!

 • zoë

  ik doe mee!
  volg op bloglovin; zoelouwerse

 • Maxime

  Hee saskia,

  Ik doe mee via bloglovin. Weet er wel wat leuks mee te doen.

  Liefs

 • Sarah

  Binnenkort heb je ze weer. De korte, donkere dagen. Tijd voor kaarsjes en lampjes, daar houden we wel van! Deze lampjes zijn leuk om onze saaie tv-hoek wat gezelliger mee te maken! Dus ik doe graag mee met deze winactie 🙂

 • Anne

  Ik heb je site net ontdekt via een ander blog en ben echt weg van je site!! Heb net al je ‘welcome to my life’s terug gekeken van de afgelopen maanden en ik ben echt verliefd op Sophia (en ook op Senna natuurlijk 😉 ) En je winactie is ook al zo geweldig =) Ik doe graag mee! Ik vind m’n slaapkamer zo donker dus de happy lights zouden echt top zijn! De variant winter is echt top voor in de herfst & winter. Ik volg je sinds een paar minuten op bloglovin dus het enige wat ik nu nog maar hoef te doen is duimen dat ik de happy lights win haha. Liefs

  • Saskia Hardeman

   Wat een ontzettend leuk berichtje. Welkom Anne, en leuk dat je meedoet aan de winactie!

 • Sarah

  Oh, wat een leuke winactie! Ik ben dol op deze cotton ball lights en deze staan erg hoog op mijn wishlist! Ik volgde jou al op Facebook en nu ook op de overige kanalen.

 • Janine

  Ik vind het heerlijk om het in huis gezellig knus te maken met lichtjes: kaarsjes en lampjes. Vooral in het najaar is dat heerlijk. Ik doe dan ook graag mee met je actie, want zulke vrolijke lichtjes missen nog!

 • angelique

  Ben al lang op zoek naar deze lichtjes maar kon ze niet vinden super mooi en gezellig

 • Larissa

  Ik volg je op Instagram Saskia!! Wat zijn ze cute, echt het perfecte cadeau voor nu het herfstachtig wordt. Zou je me echt ont-zet-tend blij mee maken.

  Hiermee zou ik graag shinen in de woonkamer 🙂

  ‘There are two ways of spreading light: to be the candle or the mirror that reflects it.’
  -Edith Wharton

 • SophiaG

  Erg leuke verlichting! Ik doe heel graag mee.

 • Jennifer

  Ik volgde je al op Instagram, maar heb ook mijn twitter account in de strijd gegooid! Ik ben dol op cotton balls, dus ik wil ze heel erg graag winnen!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.