Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 52)
29 dec 2014 Lifestyle 19

Persoonlijk: Welcome To My Life (week 52)

Hoi! Vandaag de laatste Welcome To My Life van dit jaar! Het voelt nog een beetje onwerkelijk dat we al aan het einde van 2014 zijn beland. Afgelopen week was de week dat Vincent lekker vakantie had, dat we kerst vierden met onze familie en dat het sneeuwde! Ook is het de week van 17 weken zwangerschap waarvan ik je uiteraard ook nog een buikfoto van laat zien. Kijk je mee met deze fotoweek?

lunch

Aan het begin van de week ging ik met mijn zus en de kinderen lunchen. We doen dit zo af en toe en het is altijd erg gezellig.

nagels

Mijn nichtje kwam gezellig bij ons spelen en wilde graag dat ik haar nagels zou lakken. Ze heeft zelf een kleurtje uitgezocht (groen) en ik heb haar nagels gelakt. Zijn haar nagels niet ontzettend schattig en klein? De rode nagels zijn van mij.

chocola

En ik kocht chocolaa! Van die lekkere dure Belgische chocolade. En het was heerlijk!

17 weken zwanger

17 weken zwanger. Wat gaat het snel. Nog een paar weken en we zitten al op de helft! Mijn buikje groeit ook al aardig!

bloemen

Van mijn lieve collega’s kreeg ik een geweldige bos bloemen. Zo ontzettend mooi! Ik kan daar zo van genieten. Ook ontzettend lief van mijn collega’s. (zoals jullie waarschijnlijk weten zit ik een aantal weken zwangerschapsgerelateerd ziek thuis helaas).

taart

Van kerst heb ik vrijwel geen foto’s gemaakt. Gewoon omdat ik er eigenlijk totaal niet aan heb gedacht. Deze foto maakte ik nog snel bij mijn ouders waar we op eerste kerstdag gingen eten. Het was super lekker en gezellig. Als toetje waren er verschillende soorten ijstaart. Tweede kerstdag gingen we naar de Oma van Vincent. Dit is traditie en doen we elk jaar met tweede kerstdag, de hele familie is er dan.

peuter outfit

Wel maakte ik natuurlijk een aantal foto’s van mijn lieve Senna. Ik plaatste een blogje met zijn outfit (klik). Dit artikel werd trouwens ontzettend veel bekeken, leuk om te zien dat jullie blogjes over mijn zoontje zo leuk vinden om te bekijken!

sneeuw

En vrijdag lag er sneeuw! Toen ik wakker werd keek ik op instagram en zag ik overal sneeuwfoto’s. Dat er sneeuw bij ons zou liggen had ik niet verwacht maar toen ik met Senna naar buiten keek lag het ook bij ons! Ik vond die dwarrelende vlokjes geweldig om te bekijken zo mooi en rustgevend.

bioscoop

Toevallig had ik Senna die dag al beloofd om naar Frozen Singalong in de bioscoop te gaan. Super leuk om deze film weer helemaal te bekijken! Senna vond het ook helemaal geweldig, zo lief dat stralende snoetjes .

frozen

Olaf! Leukleuk!

oliebol

Ik had lekker oliebollen gehaald en deze aten we lekker met een kop koffie ernaast. Lekker!

slee

Zondag gingen we sleeën! Op de paden in het bos lag niet veel sneeuw maar tussen de bomen wel. Het was voor de eerste keer voor Senna dat hij ging sleeën en hij vond het zo ontzettend leuk! Hij kon er maar niet mee ophouden om te vertellen hoe leuk hij het vond en hoe verdrietig hij zal zijn als de sneeuw weg is.

slee

Meneertje wilde ook nog even zijn eigen slee trekken 🙂

Wat een fijne week was dit. Vincent heeft aankomende week ook nog vakantie en dat vind ik echt heerlijk! Als ik nu in de ochtend moet spugen hoef ik mij geen zorgen te maken om Senna en als ik in de middag moe ben kan ik gewoon even uitrusten. Heerlijk! Aankomende week gaan we oud en nieuw vieren. Ook gaan Vincent en ik samen een dagje op stap en ga ik vrijdag shoppen met een vriendin. Fijne week allemaal!!

Hoe was jouw week?

handtekening-saskia

 

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Marina

  Leuke foto’s! Sneeuw heeft altijd iets magisch, he? Fijne jaarwisseling alvast!

  Liefs, Marina

 • Natascha

  Wat een heerlijke foto’s, vooral die met sneeuw. En wat zie je er goed uit zeg. Je straalt helemaal en hebt een onwijs mooi buikje!

 • Marion

  Genieten weer! Vooral die foto’s met de slee in de sneeuw! En wat hebben we toch een geluk om zo dichtbij de bossen te wonen! Dat is met sneeuw werkelijk een sprookjesbos!

 • beautifulday4makeup

  Leuk om een foto van je buik te zien. Je ziet er superknap en gelukkig uit.

 • Nina Simplynspecial

  Wat fijn dat je nog samen thuis bent deze week! Kun jij ook lekker rustig aan doen. Die (ijs?)taart ziet er wel erg lekker uit hoor 😉

 • Cheyenne

  Leuke foto’s! Wat tof zo’n Frozen Singalong!

 • wellnewss

  Leuke foto’s, jullie hebben een leuke week gehad. Ik wens jullie ook deze week een mooie week toe. Xx Laura

 • Amy

  Wat een heerlijke sneeuwfoto’s, het lijkt me geweldig om zo’n kleintje kennis te laten maken met sneeuw. Gaaf! Je ziet er echt heel happy uit overigens, zo leuk 🙂

 • Jess

  Wat een mooie bump krijg je al. Ik vind die laatste foto van Senna met zijn alle zo schattig. Wat een droppie <3

 • Cherissa Blans

  Wat schattig die kleine groene nageltjes!

 • Linda

  Heerlijk dat jullie compleet zijn met de feestdagen, en in de sneeuw spelen is natuurlijk feest! Erg leuk zo met de slee en wat gaat je zwangerschap hard! 🙂

 • Evelien

  Wat is sneeuw en sleeën toch ontzettend leuk, zeker met zo`n kleintje. Lijkt me heel bijzonder om een kindje voor het eerst kennis te laten maken met sneeuw. Wat heb je toch al een prachtig buikje <3

 • Manon

  Wat een leuke fotos!

 • Petra

  wat een heerlijke fotos weer, ….grappige foto van de gelakte nageltjes van je nichtje…

 • 4.Balou

  Mooie foto met jullie handen, prachtig!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

 • Iris

  Hier lag er niet eens sneeuw!

 • Lonneke

  Leuke foto’s en wat heb je al een mooi buikje! Prachtige foto van Senna bij de piano.

 • Jenn

  Leuke foto’s!

 • Aanhetlijntje

  Wat heb jij een leuke site, ik ga hem proberen te volgen. Oh en jouw babybuikje prachtig, dan kriebelt het hier toch altijd voor een derde 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.