Welcome To My Life! Zo was onze voorjaarsvakantie! (kouhoud)
5 mrt 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 4

Welcome To My Life Zo was onze voorjaarsvakantie! (kouhoud)

Hoi! Het is weer zover voor een nieuw weekoverzicht. Afgelopen week was het voor ons natuurlijk vakantie. En zoals altijd zie ik hier altijd een beetje tegenop. Maar.. het viel natuurlijk best mee. Toch ben ik blij dat vanaf vandaag de structuur in ons leven weer lekker terug is, heerlijk! Maar eerst neem ik jullie mee naar afgelopen week. Kijk je mee?

Maandag voelde ik een enorme drang om eens lekker te gaan poetsen. Het werkt hier heel goed om de kinderen dan ook een poetsdoek te geven en zelf lekker aan de slag te gaan. De badkamer heb ik helemaal kunnen doen terwijl de kinderen de trappen schoonmaakten.

Ik probeer de kinderen wat meer te laten samenwerken in plaats van ruzie maken. Dus wanneer Sophia iets aan mij vraagt laat ik het Senna doen. Zodat Sophia leert dat ze best Senna om hulp kan vragen. Hier doet Sen haar schoentjes aan.

Ik heb er verder geen foto’s van, maar we gaan deze dag lekker naar een oud collega/vriendin waar ik nog steeds contact mee heb. Onze kinderen kunnen heel leuk samen. Uiteindelijk hebben we daar ongeveer de hele dag gezeten. Was erg gezellig.

Dinsdag gaan we met mijn ouders naar de Intratuin. Toch een van mijn favoriete uitjes voor in een vakantie haha. De kindjes vermaken zich daar altijd prima.

En kijk dit reuzekonijn. In het echt nog veel groter dan dat het hier op de foto lijkt!

Woensdag ga ik eerst naar de sportschool. Met die kinderen van mij kom ik daar gewoon niet meer onder uit. Sophia die wil het lieft elke dag naar de oppas daar. Ik volg voor het eerst een les BodyBalance. Ik weet het nog niet zo goed, gewoon nog eens proberen denk ik maar.

En daarna gaan we lekker naar ons vriendinnetje Stephanie en vriendje Jason. Weer even knuffelen Bovenstaande foto plaatste ik ook op instagram en ik kreeg uiteraard weer reacties over dat een dergelijke draagzak niet goed zou zijn. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij deze Stokke MyCarrier draagzak heel erg fijn vinden en daar houd ik het ook bij.

Donderdag zou Senna bij een vriendje spelen maar helaas is dat vriendje ziek 🙁 Ik vermaak de kindjes daarom in de ochtend maar door de tv aan te zetten en door wat hapjes te geven.

Daarna nog even snel wat boodschappen doen maar man wat is het belachelijk koud. Echt vreselijk. In de middag breng ik Senna naar mijn schoonouders om te spelen en vallen Sophia en ik lekker samen in slaap

Vrijdag rond acht uur gaat mijn telefoon. En wanneer ik die zo vroeg hoor weet ik al genoeg: mijn oma is overleden. Ik vertelde hier aan het begin van de week al wat over in het volgende artikel: wanneer het allemaal net even wat anders loopt.

Zoals ik dus al vertelde had ik geen contact meer met mijn oma maar heb ik vorige week zondag wel afscheid kunnen nemen, en dat was ook goed zo. In de middag koop ik met de kinderen bloemen voor mijn vader (zijn moeder) en ga naar mijn ouders.

En wanneer wij thuis komen is het alweer het einde van de middag. Weekend!!

Vrijdag avond heb ik een meiden avond en we kijken de tweede film van Gillmore Girls

Zo. En nu is het zondag. Het weekend heb ik het een beetje rustig aan gedaan. Of nouja, dat doen we eigenlijk elk weekend. Gisteren hebben we wat foto’s gemaakt voor de blog en vandaag heb ik gesport en de rest lekker met de kindjes in bed gelegen en Netflix gekeken. Heeeeerlijk!

Volgende week zit ik in Zwitserland dus ik weet nog niet of er dan een dagboek klaar zal staan, dat zien jullie nog wel! Bedankt voor het lezen en veel liefs!

Vonden jullie het afgelopen weekend ook zo koud?

Reacties

 • Aneta

  Gezellige week! En leuk dat je de meiden met elkaar laat samenwerken op die manier. Zelf ben ik op vakantie naar Oostenrijk geweest. Bij ins was het ook onwijs koud, min 20 op de berg!!!
  Onlangs geplaatst door Aneta: De kunst van complimenten geven aan je kind | Doe de test!

 • Sylvia - alovelyadventure

  Ik heb ook de draagzak van stokke gehad (mycarier cool) en ben het volkomen met je eens. Het is gewoon een goede en degelijke draagzak. Niks mis mee. Alvast heel veel plezier in Zwitserland
  Onlangs geplaatst door Sylvia – alovelyadventure: About last week.. week 9 – 2018

 • Myrthe

  Wat een goed idee om de kindjes samen te laten werken! Die tip ga ik onthouden voor over een tijdje 😉

 • Rachel

  Wat is het koud geweest afgelopen week, maar ook wel leuk met het schaatsen en de sneeuw. Nu mag het wel weer lente worden.
  Ik probeerde net ook de oudste te laten helpen. Ik vroeg hem of hij kon kijken of zijn broertje al wakker was. Slecht idee! Kamer in en licht aan. Broertje is nu dus echt wakker. Ik denk dat hij nog iets te jong is om te helpen 😂
  Onlangs geplaatst door Rachel: Weekly Diary #27 – Winter Wonderland

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.