Persoonlijk: Welcome To My Life! Mededeling, zon en verzopen kat
30 nov 2015 Lifestyle 39

Persoonlijk: Welcome To My Life Mededeling, zon en verzopen kat

Goedemorgen (middag, avond) maandag! Ik ga jullie in deze Welcome To My Life! weer een kijkje geven wat wij als gezinnetje allemaal beleefd hebben. Afgelopen week was Sophia een beetje huilerig en knuffelden we heel wat af. Senna ging lekker uit spelen en eind van de week hadden we een feest.

#selfie

Maandag is voor mij altijd een dag welke ik een beetje zie als een rustdag. Senna gaat de hele dag naar school en gaat in de middag ook nog eens bij mijn schoonouders spelen. Ik gebruik die dag dan ook om lekkere lange wandelingen te maken met Sophia. Dit keer liep ik naar de winkels waar ik onder andere bovenstaand schattig shirtjes zag. Toen ik bedacht dat we het niet nodig hadden en ik het terug wilde hangen zal ik hetzelfde shirtjes in het roze. Alsnog meegenomen dus haha 🙂

jurk hema

Ook nam ik een kijkje bij de Hema en zag ik dit schattig jurkje. Ik heb zo getwijfeld om het mee te nemen. Sophia heeft namelijk een geweldige kledingkeuze en eigenlijk niets nodig. Ik heb het jurkje dus maar teruggehangen, maar twijfel nog steeds een beetje.. Vind het zo snoezig!

lief

Dinsdag was een knuffeldag voor mij en Sophia. Deze week voelde ze zich niet zo lekker. Ik kon mijn vinger er niet opleggen maar ze was heel erg huilerig en wilde alleen rondgedragen worden. Veel knuffelen dan maar.

palette

palette

In de middag loop ik nog even naar het Kruidvat om voeding te halen voor Sophia. Ik kom daar deze paletten tegen van i love make-up. Ze zien er echt prachtig uit maar ik neem ze niet mee. Ik heb zelf veel paletten dus mag het van mijzelf alleen nog maar kopen als het echt bijzonder is :).

selfie

Woensdag heb ik een afspraak voor therapie en regent het. Mijn auto heeft een nieuwe accu nodig dus ik moet op de fiets. En natuurlijk kom ik als een verzopen kat aan haha 🙂

pepernoot

In de middag heeft Senna Judo. Omdat mijn auto het niet doet mocht Senna mee met iemand die wij goed kennen. Senna helemaal hoteldebotel en kon ook nog eens blijven spelen. Omdat het best plotseling was wist ik in de middag niet zo goed wat ik moest doen haha. Ben toen maar wat gaan bloggen 🙂

lief

Oh en Sophia had honger dus besloot ze haar mama maar op te eten 🙂 Slechte foto maar ik vind het zo lief

pakjes

In de avond kijken we alvast wat cadeautjes na en pakt Vincent alvast een heleboel in. Wij hebben in huis boven de trap een hele grote kast waar we alles in verstoppen voor Senna. Die kast zit echt propjevol :D.

Sophia

Goodmorning donderdag! Terwijl ik de keuken aan het schoonmaken ben ligt er een heel lief meisje te brabbelen op het kleed en heel hard liedjes te zingen. Wat maakt zij de normale dagen toch weer fijn.

selfie

In de middag is er heel veel zon! Heerlijk zeg, kan ik wel gebruiken hoor.

selfie

Vrijdag heb ik veel hoofdpijn dus doen we lekker rustig aan. Ik vermaak me met Sophia op de bank en Gossip Girl op tv. Oh wat houd ik van die serie

ooglook

In de middag moet ik mijzelf nuttig gaan maken en probeer ik wat producten uit die ik opgestuurd heb gekregen. Ik maak er een look mee en maak veel foto’s. We zouden naar mijn zus gaan maar daar komt plots wat tussen. Senna en ik vermaken ons dus maar een middag thuis terwijl Sophia veel slaapt.

feest

Zaterdag maakte ik overdag geen foto’s. Vincent deed een hardloopwedstrijd (16 km) en de kindjes en ik waren lekker thuis. Ik wilde eerst gaan kijken maar vond het vooral voor Sophia toch een beetje koud, we bleven dus warm binnen. In de avond hadden we een van Vincent werkgerelateerd feestje.

feest

Er was heel veel lekker eten. Dit was trouwens de eerste keer dat Vin en ik weg gingen in het weekend. Even spannend maar de kindjes hebben het heel goed gedaan!

Sophia

Zondag was onze allerliefste Sophia een half jaar bij ons. Zo lang al! En nooit meer uit ons leven weg te denken . Deze dag waren we lekker met ons gezinnetje thuis en hebben we in de avond weer gezellig gegourmet. Fijn dagje was dit!

Mededeling

Degene die mij volgen op social media weten het al: december wordt winactie maand op Twinkelbella. Ik heb zo veel reacties gekregen van bedrijven dat ik een beetje heb moeten schrappen hier en daar om niet een gigantische overload te krijgen aan winacties. Het moet natuurlijk allemaal wel te overzien zijn. Inmiddels heb ik een leuke verzameling aan winacties kunnen maken en staat er heel veel leuks klaar. Ik wacht nog op iets dat op zeer korte termijn binnen moet komen en dan kan het online. Dat zal deze week zijn, maar wanneer weet ik nog niet exact 😉 Waarom ik een winactie doe? Gewoon om mijn blog te vieren! En om jullie te bedanken dat jullie iedere keer weer gezellig bij mij op de blog komen

Aankomende week zal best een spannende week worden aangezien het nu niet lang meer duurt voordat Sinterklaas komt. Voor de mama’s zal het wel heel herkenbaar zijn dat mijn zoontje hier echt al weken naar uitkijkt. Stiekem heb ik er zelf ook wel zin in. Wij vieren het elk jaar met familie bij mijn zus en Sinterklaas komt zelf ook! En niet te vergeten, hoe klein Sophia ook is; het is haar eerste Sinterklaasfeest!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

Hoe vier jij sinterklaas dit jaar?

handtekening-saskia

Volg jij mij al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

Reacties

 • Hanna @ eenbezigbijtje

  Heb je toevallig ook aan die paletten geroken? Ze ruiken naar chocola, heel grappig. En lekker om naar uit te kijken, sinterklaas. Ik vier het aanstaande woensdag voor de eerste keer, nog drie te gaan daarna maar wel heel gezellig allemaal. Veel plezier alvast voor jullie!

 • Simpel, met een snufje liefde

  Leuke week heb je gehad, en die kleertjes voor sophie zijn schattig. Wij vieren pakjesavond zoals altijd. De opa’s en oma’s mee in huis en dan wordt er aan de deur geklopt. De zak naar binnen en uitpakken maar!

 • Fenna

  Leuke week! Die kleertjes zijn te schattig, dat je dat jurkje kon laten hangen… haha

  Wij doen (denk ik) niks met Sinterklaas, al is het wel weer een goed excuus om chocolade te eten.
  Veel plezier alvast!

 • debby

  Ik heb die paletten ook zien liggen, maar heb ze keurig laten liggen. Ik kijk uit naar je witacties 🙂

 • jeapiebel

  Lekkere lange wandelingen te maken met Sophia. Dan gebruik je tijd wel nuttig. Dan ook nog lekker winkelen. Dit palette heb ik net zelf gekocht. Ik ben er blij mee. Voor mij is hij goed genoeg. 😉 Ben benieuwd naar je winactie.

 • Chris

  De foto met het spiegeltje is zo schattig. Ik ben benieuwd naar de winacties.

 • Liset - Beautydagboek

  Een half jaar oud alweer, dat gaat echt supersnel! Toevallig heb ik zo’n chocolate palette gekocht van het weekend en ik vraag er ook nog eentje op Sinterklaas, haha. Ik vind ze echt prachtig en ruiken ook nog eens lekker :).

 • Loene

  Ahhh wat is Sophia toch weer schattig! Die paletten zijn ook echt heel erg mooi! Alleen, zoals je zegt, ik heb er ook veel te veel… 🙂

 • Daenelia

  Ik vind het best grappig dat je bij het eerste uitje met je man niet zo veel zegt over hoe jullie het beleefden (was het leuk, gezellig, fijn samen uit te gaan) maar dat het meer een ding was waar de kindjes het zo goed bij gedaan hadden.

 • Amy

  Had ook gehoord dat ze die palletten bij Kruidvat hadden, maar ben nog niet gaan kijken of dat bij ons ook zo is. Hoe was jullie uitje samen geweest? Toch wel fijn lijkt me, even een beetje aandacht voor elkaar 🙂

 • Melissa

  Wat een leuke foto’s zeg, wat een schatje is Sophia <3 Ik heb die palettes ook gezien, maar ook niet meegenomen. 😉

 • Wilmaaa

  Dat heb ik ook wel eens ja, dat je opeens niet meer weet wat je moet doen, haha! Dat jurkje heb ik ook zo over lopen twijfelen en niet gedaan, aangezien Yarah nog genoeg had. Wel zoo lief! Ben benieuwd naar de winacties 🙂

 • Faat

  Leuke foto’s! De paletten Heb ik ook laten liggen, ondanks dat ik ze wel heel mooi vind. Zo snoezig het jurkje van de hema!

 • Lieke

  Wat een fijne week Saskia! en wat een schatje is Sophia toch, echt genieten! Wat een leuk shirtje en jurkje!

 • Bertine

  ooh dat selfie shirt! en dat pluizige jurkje is ook cute, echt knap dat je die hebt laten hangen. ik heb geen kinderen maar als ik ze wel ooit mag krijgen, weet ik zeker dat ik niks kan weerstaan! kan dat nu al niet voor mijzelf haha! mooie foto’s van je prachtige dochter!

 • Dorien

  Leuke week! Ik heb dat jurkje bij de Hema ook al een paar keer in mijn handen gehad maar ben uiteindelijk voor het rokje gegaan. Wat is je dochter een schatje!

 • beautifulday4makeup

  Leuk dat jullie al je kadootjes aan het maken waren

 • Sheela

  Kinderkleertjes het blijft een drama 😉
  Ik moet mezelf ook heel erg inhouden om niet elke keer wat mee te nemen, het blijft zó verleidelijk 🙂
  Gelukkig is het binnenkort kerst, had ik een goede reden om in ieder geval een kerst outfitje te scoren voor Olivia.

 • Sheila

  Netjes dat je die spulletjes niet hebt gekocht. Ik heb dat soms ook. Dan zie ik iets leuks voor mijn zoontje en denk ik… heb ik het écht nodig? Vaak niet, maar sommige kleren zijn gewoon leuk. Dan koop ik het toch (als het onder de €10 blijft).

 • Sabine

  Hee, dan heb ik jou tóch gezien afgelopen zaterdag op het feest! 🙂 Ik dácht het al maar wist het niet zeker.. en wilde je even aanspreken, maar toen was je in gesprek. Jammer! Ik vroeg me al af hoe je Marco kende, maar blijkbaar werkt je man bij hem dan? 🙂 Leuk hè, al die kleertjes.. Ik vind het altijd heel moeilijk om dingen te laten hangen, ook al weet ik dat m’n dochtertje haar hele kast vol heeft hangen. Gelukkig ben ik dus niet de enige ;-). Fijne week! Groetjes

  • Saskia Hardeman

   Wat grappig zeg! Ik kende er bijna niemand dus ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet zo heel goed om me heen gekeken heb. Vincent maakt de websites voor Marco, vandaar. En jij? Wat is de wereld dan toch klein eigenlijk he 😀

   • Sabine

    Ja een hele kleine wereld inderdaad, grappig! 😀 Maar ik zag pas al een keer dat je in Ede woont, dus eigenlijk is het ook weer niet zooo gek dat we op hetzelfde feest waren haha. Ik woon in Veenendaal en heb heel wat jaren in Ederveen gewoond en ging vroeger altijd stappen in Ede. Wat leuk dat Vincent de websites maakt! Marco is mijn oom (van vaders kant), dus vandaar dat ik er ook was. Ik ken ook lang niet iedereen hoor haha. Maar ik vond het een heel leuk feest en nog lekker gedanst even. Het vervelende was alleen dat mijn dochtertje die dag ook jarig was, ze werd 1. En dat hebben we ’s middags gevierd, maar ’s avonds ging ze dus logeren bij mijn schoonouders en daar voelde ik me wel even heeeel erg schuldig over. Iedereen zei: “ach, dat weet ze toch helemaal niet”en “joh, het is voor haar veel fijner om lekker te slapen..”. Hebben ze ook helemaal gelijk in, maar mijn moedergevoel zei iets heel anders. Maar goed, het is goed gekomen en was uiteindelijk een geslaagde avond! 😀

    • Saskia Hardeman

     Oh dat snap ik helemaal hoor. Zal ook helemaal tegen mijn gevoel in gaan om op de verjaardag van je kind ook nog iets anders te plannen. Gelukkig was het een geslaagde avond. Grappig dat je vroeger altijd ging stappen in ede. Wij zijn ook van dezelfde leeftijd zie ik, waar ging jij altijd uit? En alsnog van harte gefeliciteerd met je dochter!

 • Storia Dolce

  Ik heb die paletten ook, haha. En wat is je dochter toch ook zo schattig 🙂

 • Suzanne

  Heel goed van je dat je eerst nadenkt of je iets echt nodig hebt voor je het koopt 😉 Ik word daar ook steeds beter in. Ik vind het jurkje van Hema ook erg snoezig!

 • Iris

  Zelfs voor mij als lezer vliegt de tijd: Sophia alweer een half jaar! Voor mijn gevoel zijn er nog maar twee weken voorbij.

 • Sofie Katelijne

  ZO jammer dat I love Makeup niet verkocht wordt in Vlaanderen, heb echt mijn oog laten vallen op dat white chocolate palette! Ik wist ook niet dat Hema zulke leuke kinderkleertjes had, kijk er meestal enkel naar make-up en leuke kleine cadeautjes 🙂

 • Els

  Dat jurkje van de HEMA is echt mega schattig. Ik snap dat je nog steeds twijfelt! Sinterklaas is ook zo leuk, cadeautjes geven vind ik zo leuk! Veel plezier alvast met Senna.

  Spannend winacties :-). Ik ben erg benieuwd!

 • Saskia

  Dat jurkje van de Hema, te schattig! <3

 • Saskia

  Geniet van de sinterklaas tijd. Ik vind het altijd heerlijk om al die kinderen verkleed te zien als pietjes en sinterklaasjes. Zo lief!

 • Leonie

  Wat een leuke foto’s weer. Ik blijf je echt een mooie vrouw vinden, ondanks verzopen in de regen.
  Ennee, ik zou t jurkje gewoon alsnog halen. Te leuk om te laten liggen!

  • Saskia Hardeman

   Wat ontzettend lief zeg, dankjewel!

 • Nina Simplynspecial

  Oh wat een schattige kleertjes! Als ik moeder ben zou ik volgens mij ook maar blijven kopen haha. Er is ook zoveel liefs <3 Wij vieren dit jaar vervroegd Kerst, op 5 decemeber. Heb er zo zin in, gezelligheid, cadeautjes, lekker eten, familie. Heerlijk!

 • Drie

  Wat een lekker weekje! Ik heb vandaag ook met dat palet in mijn handen gestaan maar niet gekocht. Wel goed dat je daar steeds zo goed over nadenkt!

 • Jouvence

  Wat een superleuke foto’s ♥

 • Margriet

  Lekker weekje. Lieve foto’s van Sophia.

 • Eva

  Wat leuk om je week zo weer te zien en te lezen! Hihi ik snap dat je het jurkje bijna wilde kopen, hij is echt te schattig! Hmmm ik ben ook erg benieuwd naar de paletten bij de Kruidvat. Ik heb er eigenlijk al teveel maar make-up blijft zo leuk!!
  Ik ben stiekem erg benieuwd naar je winacties. Ik wacht rustig af… 🙂
  Hele fijne week alvast, liefs,
  Eva

 • Danielle

  Moeders en shoppen voor kinderen, haha. Goed dat je je een beetje hebt kunnen inhouden. Het lukt mij ook steeds beter. Leuk overzicht met veel foto’s.

 • Tamarah

  Wauw, wat heeft Sophia een prachtige bos haar! Ik zag die chocoladepaletten vanmiddag ook liggen. Lees hier in de reacties dat ze ook naar chocola ruiken… maar eens testen zodra ik niet meer verkouden ben! Nu ben ik wel nieuwsgierig geworden haha.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.