Fotodagboek: Zo zielig :( en collecteren!
2 jul 2018 Lifestyle Welcome To My Life! 1

Fotodagboek: Zo zielig :( en collecteren!

Hoi! Een nieuwe week aan foto’s. Heel veel heb je natuurlijk al kunnen zien in mijn weekvlog (jaja, ik nam eens een weekvlog op). Maar ik nam ook nog wat foto’s. De week begon normaal en relaxed en eindigde met een heel ziek jongetje. 

Maandag. Alles normaal. Lekker rustig dagje. Sophia slaapt de laatste tijd de middagen weer. Heel fijn! (en ik klop dit direct even af haha).

Dinsdag ochtend heb ik een afspraak bij de huisarts. Deze verwijst mij door naar de mama poli. Was even spannend maar inmiddels weet ik dat wij ons geen zorgen hoeven te maken. Meer hierover vertel ik ook in de weekvlog.

In mijn vorige vlog vertelde ik over vegetarische kroketten die wij aten en die ik heel erg lekker vond. Ik kreeg daar direct heel veel vragen over. Ze zijn van Healthy Planet en ik kocht ze bij de bio winkel.

Woensdag nemen we een vriendje mee naar huis. Gezellig zo. Altijd leuk als er vriendjes komen spelen. En sommige vriendjes zijn al zo vaak geweest dat het allemaal heel makkelijk is en ik er eigenlijk geen omkijken naar heb.

Dus.. ik lig in de tuin en die kids die spelen wel haha 🙂

Donderdag moet ik om 08.00 uur al in het ziekenhuis zijn op de mama poli. Toch wel een beetje spannend hoor. Met dit soort dingen sluit ik mij altijd een beetje af van de rest en laat ik het maar gewoon over mij heen komen.

En zoals ik ook al op social media vertelde: op de echo’s en mamografie waren geen afwijkingen te zien. Dat scheelt weer een heleboel eventuele zorgen.

Bobike GO

Sophia heeft een nieuw zitje gekregen van Bobike en wij maken er een testritje mee. Het is een Bobike Go zitje in de kleur cotton candy pink. Ik krijg er zo veel vragen over! Hij is in meerdere toffe pastelkleuren verkrijgbaar zoals geel en mintgroen, check even de website van Bobike. Hij is onwijs makkelijk op de fiets te zetten en Sophia is er mega blij mee. Als je meer wil zien bekijk dan even de vlog, daar laat ik het uitgebreid zien.

Donderdag middag kwam Senna ziek thuis, en dit betekende dat ik vrijdag de zorg had voor een heel lief ziek jongetje. Zo sneu. Dit betekende ook dat ik alleen moest collecteren voor het Nederlandse Rode Kruis. Vorig jaar deden we dit samen en ik vond het erg jammer dat dit nu niet kon.

Zaterdag deden we alles wat er gedaan moest worden zoals de boodschappen en dergelijke. Senna was nog goed ziek dus hij lag nog lekker veel op bed. Sophia heeft een fascinatie voor stikkers en plakte mij onder.

Zondag ben ik al die kleding in mijn kast meer dan zat en gooi ik heel veel in een vuilniszak. Ik ben zo iemand die moeilijk afstand kan doen van spullen maar de laatste tijd gaat dit mij steeds wat makkelijker af haha.

En in de avond gaan we bbq-en bij mijn schoonouders. Gezellig zo.

Doen jullie al mee met de winactie waarmee je een Splash Face van Little Tikes kan winnen? Via volgende link vertel ik je de voorwaarde en meer over dit leuke speelgoed!! Winactie Little Tikes.

En dit was het weer. Qua weer was het een fantastische week. Dat er maar heel veel van dit soort warme weken mogen volgen. Proost.

Hoe was jullie week? Ook al bijna vakantie? Hier over twee weken!

Reacties

  • Iris

    Fijn dat er verder niets uit het onderzoek bij de mammapoli kwam! Ik heb hier trouwens ook een flinke lading kleding naar de doneerbak gebracht, ruimt heerlijk op.

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.