Welcome To My Life! Slechte start vakantie!
11 jul 2017 Lifestyle Welcome To My Life! 11

Welcome To My Life Slechte start vakantie!

Een dag later dan dat jullie van mij gewend zijn een dagboek online! Ik denk dat gisteren wel de eerste keer van het hele jaar is dat er geen artikel online is gekomen. Ik besloot zondag om dit gewoon maar eens over te slaan. Wij waren moe van alles en ik had gewoon zin om lekker met Vincent op de bank te kruipen. Dus dat hebben we gedaan! Nu eerst terug naar onze afgelopen week, kijk je mee?

knuffelen

Maandag ging ik met Sophia naar het dorp om wat kleine dingetjes te kopen. In de Zeeman zag zij dit knuffeltje en wilde ze het bijna niet meer loslaten šŸ™‚ Gelukkig heeft ze deze uiteindelijk zelf weer netjes teruggelegd.

Kinderkleding Zeeman

Bij de Zeeman hadden ze onder andere deze Jumpsuit met Ananasjes, hoe leuk! Helaas niet in de maat van Sophia. Wat ik wel kocht zie je snel in een shoplog!

broodje eten

Dinsdag tussen de middag zitten mijn kindjes super schattig samen te eten. Genieten hoor dit soort momentjes.

naif

In de middag komt er een pakketje binnen met spulletjes die ik had gekocht. Hoe leuk zijn deze mini’s!

loopfiets

WoensdagĀ maakten Sophia en ik weer een gezellig tochtje naar de speeltuin. Ze kan hier geen genoeg van krijgen en wil hier het liefste een paar keer per dag naartoe. In de middag komt er gezellig een vriendje spelen en gaan we gewoon nog een keer!

flamingo

In de avond zit ik nog even lekker buiten in mijn flamingo onesie! Oh ik moet er niet aan denken dat over een paar maanden de zomer al weer voorbij is!

samen kleuren

Donderdag ga ik in de ochtend op de koffie bij een moeder van school. Ah en kijk mijn hartjes tussen de middag weer lief samen zijn! Ze zitten regelmatig met zn tweeen op de Stokke Tripp Trapp, zo zoet!

Speciaal voor kusjesdag maakten Senna en ik nog deze foto en plaatste ik deze op instagram (volg je mij daar ook al?)

mama liefde

Vrijdag was een lekkere chaotische dag. Alles moest gepakt worden voor vakantie en ik moest nog wat dingen regelen. Senna mocht de middag gezellig met een vriendje mee en wat vond hij datĀ leuk! Zo had ik even goed de tijd om alles op orde te krijgen.

Carselfie

En zaterdag was het dan zo ver dat wij onze reis gingen maken. Eerst een bruiloft van mijn nichtje en daarna door naar Zwitserland! Ons huis wordt gewoon bewoond dus we hoeven gelukkig niet geheimzinnig te doen.

niet leuk

We reden de nacht door en kwamen om half drie aan in het huisje. De sleutel zou daar voor ons klaar liggen maar je raadt het al: die lag er niet! Daar sta je dan in een vreemd land midden in de nacht met twee kleine kinderen! Niet tof. Vincent vond de sleutel van het schuurtje en daar hebben we met zn vieren op twee van die opklapbedjes geslapen. Gelukkig kwam het de volgende ochtend wel weer goed. Ik had er even een hard hoofd in met een huilende peuter en een kleuter die heel moe was. Maar gelukkig heeft Vincent iemand kunnen bereiken die de sleutel voor ons had. Dus: mocht je ooit een dergelijke afspraak maken: check het nog altijd even extra voor vertrek! Slapen in de schuur onder een klein dekentje met zn vieren wil je niet. Denk ik.

Moe

Ik was even vergeten dat Sophia altijd een beetje last heeft van heimwee (lees ook: kinderen en heimwee op vakantie. Zondag wilde zij dan ook niet goed slapen. Uiteindelijk is het gelukkig wel gelukt maar slaapt zij wel het beste tussen ons in.

Nog uitgebreider onze week bekijken? Kijk dan ook onze weekvlog!

Ondanks de slechte start voelt het nu wel heel erg fijn! Al die rust hier in Zwitserland is heerlijk! De artikelen op twinkelbella zullen gewoon doorgaan dus blijf vooral langs komen. Liefs!

Gaan jullie op vakantie dit jaar? En waar naartoe?

Reacties

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv