Weekvlog: Shoppen in de Sale
8 jul 2017 Lifestyle Mama 4

Weekvlog: Shoppen in de Sale

Hoihoi! Ook vandaag heb ik weer een weekvlog klaar staan! Afgelopen week nam ik de camera weer met mij mee en ik geef jullie weer een kijkje in mijn leven als mama van twee kindjes! Onder andere zat Sophia helemaal onder de muggenbulten en gingen we gezellig sale shoppen samen <3

Ik hoop dat je deze video weer leuk vindt. Verzoekjes voor nieuwe filmpjes (graag!) en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Ik zou het erg tof vinden als je zou willen abonneren op mijn youtube kanaal, het is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van al mijn video’s!

DANKJEWEL WEER VOOR HET KIJKEN EN HEEL VEEL LIEFS!

Reacties

 • Marloes

  Lekker weekje zo! Hier zaten de kindjes ook onder de muggenbulten echt verschrikkelijk!! Ik gebruik ook graag ketjap om eten op smaak te brengen heerlijk. Ik gebruik het ook vaak om speklapjes in te marineren met een beetje chilisaus ♡
  Onlangs geplaatst door Marloes: Mijn ervaring met Bloomon

 • Rachel

  Leuk vlogje weer. Wat knap van senna dat hij die auto heeft gemaakt. Knap ook dat hij alle stappen uit de handleiding heeft gevolgd. Menig Ikea klant heeft daar nog moeite mee
  Onlangs geplaatst door Rachel: Ketchup tegen groen geverfd haar

 • Anneleen

  Weer een gezellige weekvlog! Stoepkrijten heb ik vroeger zoveel gedaan! En lief dat je zoveel spulletjes hebt verzameld om weg te schenken aan het goede doel 🙂

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv