Wat is jouw beautygeheim? #3
29 mei 2014 Beauty Lifestyle Make up 12

Wat is jouw beautygeheim? #3

Al weer een hele tijd terug schreef ik een blogje over beautygeheimen. Vandaag heb ik er weer een aantal! Kijk je mee naar mijn beautygeheimen?

Colour Crush Redhot Rasberry Colour Crush Redhot Rasberry

Felle lipstick

Heb je een nachtje niet zo lekker geslapen en wallen onder je ogen die niet zo makkelijk weg te werken zijn? Leg dan de focus op je lippen door een lekkere fele lipstick te dragen. Houd je ogen rustig met een beetje mascara en bijvoorbeeld oogschaduw met aardetinten. Kies een lekkere en mooie knalkleur lipstick uit en je ziet er een stuk frisser uit! Daarnaast zal de aandacht uitgaan naar de felle kleur en vallen je wallen en kringen onder de ogen een stuk minder op!

Weleda haarverzorging

Lekker zacht haar

Als mijn haar extra verzorging nodig heeft omdat het droog aanvoelt. Breng ik een haarmasker alvast aan voordat ik ga douchen. Daarna bind ik mijn haar in een knot en ga ongeveer een half uur iets anders doen zoals bijvoorbeeld iets in het huishouden. Na een half uur stap ik onder de douche en spoel ik het masker uit met een shampoo. Zachtheid gegarandeerd, ik vind dit echt een aanrader!

kokosolie

Kokosolie

Een paar weken geleden schreef ik er ook al over en ik ga het vandaag toch nog even benoemen omdat kokosolie gewoon een ontzettend fijn product is! Kokosolie kan je gebruiken als haarmasker, voor je nagelriemen, om je make-up mee te verwijderen, en zelfs als dag crème! Een veelzijdig product dus wat ook nog eens erg fijn in gebruik is. Zelf gebruik ik het heel graag als haarmasker en voor mijn nagelriemen.

Zelf lipscrub maken

Maak je eigen lipscrub

Dit is mijn redder in nood als ik last heb van droge velletjes. Gewoon lekker olie en suiker en eventueel wat kaneel mengen en hier je lippen mee scrubben. Dit kan eventueel ook met margarine of roomboter. Ik schreef er al eens een blogje over: klik.

Dit waren weer eens wat beautygeheimen op een rijtje. Ik ben natuurlijk ook ontzettend benieuwd naar jouw beautygeheimen! Deel ze in de comments, ik ben ontzettend benieuwd!

Wat is jouw beautygeheim?

handtekening-saskia

Dit vind je misschien ook leuk:

Wat is jouw beautygeheim? #1

Wat is jouw beautygeheim?#2

Volg jij Twinkelbella al via FacebookBloglovin , Instagram en/of twitter?

 

Reacties

 • Kimberley

  Ik ben dol op kokosolie. Ik gebruik het voor vanalles. En Weleda, ik zweer erbij.

 • Denise

  Leuk artikel! Felle lippenstift draag ik ook wel eens om de aandacht af te leiden van mijn ogen! Handig!

 • Mandy

  Ik moet ook eens vaker kokosolie gebruiken. De felle lipstick truc gebruik ik ook.

 • Sophie

  Sowieso kokosolie, heerlijk! <3 En daarnaast ook wel eens tea tree olie en voor de rest milde verzorging en reiniging 🙂 Qua make-up niet echt iets bijzonders; altijd highlighter <3

 • alexa

  wat een fijne beautygeheimen, bij wallen gebruik ik graag foundation om ze een beetje weg te werken!

 • Kim

  Ik zweer ook bij kokosolie!

 • Britt

  Wat leuk om jouw geheimen te lezen! Ik ga er een paar uitproberen!

 • Sonja

  Waar haal jij je kokosolie vandaan als ik vragen mag? Mijn beautygeheim voor mijn krullen is eigenlijk vooral arganolie en alles wat natuurlijk is! Geen parabenen, sulfaten en zo min mogelijk siliconen. Krul gegarandeerd!

 • Evelien

  Ik moet ook echt eens kokosolie proberen

 • Chinouk

  Leuk geschreven! Ik zou dat kokosolie ook eens moeten proberen, iedereen is er helemaal lyrisch van!

 • Linda

  Wanneer je er vermoeid uit ziet is felle lipstick inderdaad niet zo’n slecht idee. Deze ga ik zeker eens proberen!

 • Xandra

  Haarmasker voordat je gaat douchen, klinkt goed! Ga ik dinsdag proberen, dan heb ik in de avond een feestje en dan wil ik wel dat mijn haar zacht is <3 x

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.