Waargebeurde verhalen #2: Prostitutie en verlies eerste kindje
6 aug 2017 Dit veranderde mijn leven Lifestyle 0

Waargebeurde verhalen #2: Prostitutie en verlies eerste kindje

Vorige week deelde ik het eerste deel met waargebeurde verhalen. Deze werd zo ontzettend veel gelezen dat ik heb besloten om dit concept heel augustus iedere zondag te blijven doen. Het zijn verhalen die je heel misschien (als je mij lang volgt) al heb gelezen, maar heel misschien ook niet! Mocht je zelf een verhaal willen delen, heel graag! Mail mij dan even op info@twinkelbella.nl. In september begin ik weer met een nieuwe reeks waarin vrouwen hun verhaal mogen delen. 

Rosa verdiende geld in de prostitutie

Rosa vertelt haar verhaal over hoe zij in de prostitutie terecht kwam, waarom zij hier aan is begonnen en ook hoe het er in de prostitutie aan toe ging. Ook vertelt zij specifiek over haar eerste werkavond en wat haar allerleukste date was. Lees: Geld verdienen in de prostitutie.

Roelina verloor haar eerste kindje

Een heel verdrietig verhaal waar ik erg van onder de indruk was. Roelina verloor haar eerste kindje en vertelt hoe dit allemaal is gegaan. Ook vertelt zij over de periode erna en hoe zij angstig was om bij de volgende zwangerschap weer haar kindje te verliezen. Lees: verlies eerste kindje

Chantal werd zwanger ondanks PCOS

Chantal vertelt over de moeilijke tijd waarin zij te horen kreeg moeilijk zwanger te kunnen worden door PCOS. Ook vertelt zij over de periode die hierop volgde, de medicijnen die zij moest slikken én haar nieuwe zwangerschap! Leuk detail: op 4 augustus jl. is haar dochter geboren! Lees: zwanger ondanks PCOS.

Dit was het weer. Veel plezier met het lezen van deze drie verhalen en tot volgende week!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv