Vlog: Monster Jam & Quality Time
9 jul 2016 Lifestyle 5

Vlog: Monster Jam & Quality Time

Het is vandaag weer tijd om een vlog online te plaatsen! Ik vind het vloggen echt heel erg leuk om te doen en het valt mij ook nog reuze mee dat er nog mensen naar kijken ook! Het is altijd even spannend natuurlijk maar de reacties die ik krijg vind ik heel erg leuk!

Vandaag neem ik jullie gezellig met mijn gezinnetje mee naar Rotterdam! Wij mochten daar namelijk Monster Jam gaan bezoeken. Iets dat mijn zoontje super gaaf vindt! Hij zal ook zelf aan jullie vertellen wat hij van Monster Jam vond, wat zijn favoriete auto’s zijn en of hij volgend jaar weer zou willen gaan! Kijk gewoon weer gezellig mee zou ik zeggen 🙂

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vind! Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Maria

  Leuke vlog! Ik zou ook bang zijn dat ze het publiek in zouden rijden, echt wat voor vrouwen inderdaad haha. Jullie koffieapparaat is echt heel tof!

 • sandra

  Wat super leuk en wat heb je een lief zoontje.. Ik denk dat ons zoontje ook wel eens naar de Monstertrucks wil hij vind dat ook super gaaf! Fijne zaterdag!

 • Els

  Wat leuk dat jullie waren uitgenodigd! En fijn dat Senna het zo leuk vond. Super dat hij zijn eigen taxi heeft geregeld ;-).

 • Iris

  Die monstertrucks lijken mij stiekem ook heel leuk. Ik denk wel dat ik ultradempende oordopjes mee zou nemen, herrie is helemaal niets voor mij 🙂

  • Saskia Hardeman

   Haha nee voor mij ook niet, het gierde een paar uur nog na in mijn oren 😀

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.