Vlog: Beauty, verdoving & mediamarkt
2 jul 2016 Lifestyle 8

Vlog: Beauty, verdoving & mediamarkt

Hoi! Zoals elke zaterdag heb ik ook vandaag weer een vlog voor jullie klaar staan! Het is voor mij nog een beetje zoeken hoe ik mijn vlogs vorm geef, maar ik vind het in ieder geval wel heel erg leuk om te doen!

Donderdag neem ik jullie weer een dagje met mij mee. Ik kreeg een verdoving bij de tandarts en we gingen met ons allen naar de mediamarkt op jacht naar nieuwe spullen voor in huis! Omdat ik aardig wat vragen krijg over de make-up producten die ik gebruik vertel ik hier in deze video uitgebreid over! Ik laat je de producten zien en vertel je waarom ik ze fijn vind!

Ik hoop dat je deze vlog weer leuk vind! Verzoekjes voor nieuwe filmpjes en/of vragen mag je natuurlijk altijd achterlaten in de comments.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal en de duimpjes omhoog te doen (dat zou ik echt heel leuk vinden)! Liefs!

handtekening-saskia

Volg jij mij al via,YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

 • Mama Lifestyle Blog

  Wat een gezellige vlog! En wat relaxed dat jullie tussen de middag warm eten. Dat scheelt een hoop drukte ’s avonds. Knap hoe jij nog kan vloggen met een verdoving! Ik zou dat echt niet durven.

 • Iris

  Verdovingen zijn altijd zo apart! Ik had het voor het eerst vlak voordat ik zou gaan lunchen, wat een drama was het eten toen 🙂

 • Nesrin

  Leuk dat je elke zaterdag een vlog wilt publiceren! Ik vind dat je het heel leuk doet.

 • Leonie

  Leuk om weer te zien! Ik vind de tandarts altijd vreselijk, ondanks dat ik nooit wat heb oid… Toch ben ik elke keer een beetje bang..

 • Sil

  Wat grappig, ik zit bij dezelfde tandarts!

  • Saskia Hardeman

   Haha echt? Wat toevallig, in veenendaal ook?

 • anneleen

  Ik vind je vlogs altijd heel leuk om te kijken! 🙂 Vervelend dat je naar de tandarts moest. Een gaatje laten vullen, is nooit echt een pretje hé…

  • Saskia Hardeman

   Super lief, dankjewel!! Het is voor mij nog een beetje zoeken hoe ik youtube invulling wil geven dus vind dit soort reacties heel fijn <3

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv