True Life Stories #3 Ongepland zwanger en baby met weinig overlevingskans
13 aug 2017 Dit veranderde mijn leven Lifestyle 0

True Life Stories #3 Ongepland zwanger en baby met weinig overlevingskans

Het is tijd voor het derde deel van de True Life Stories. Dit keer onder andere het verhaal van Kaylee en haar ongeplande zwangerschap. En het verhaal van Tessa en haar kindje die vrijwel geen overlevingskans had.

Mocht je zelf een verhaal willen delen, heel graag! Mail mij dan even op info@twinkelbella.nl. In september begin ik weer met een nieuwe reeks waarin vrouwen hun verhaal mogen delen. 

Kaylee was 16 jaar en ongepland zwanger

Wanneer je 16 jaar bent denk je zeer waarschijnlijk nog helemaal niet aan het moederschap. Zo ook bij Kaylee. Zij vertelt hoe zij erachter kwam zwanger te zijn en over de keuze die zij toen maakte. Lees: Kaylee was 16 jaar en ongepland zwanger.

De dochter van Tessa had weinig overlevingskans

Het was onwijs heftig voor Tessa en haar vriend toen zij hoorden dat het niet goed was met hun baby en dat de overlevingskans zelfs klein zou zijn. Hoe dit verder ging en uiteindelijk is verlopen lees je hier: De dochter van Tess had weinig overlevingskans.

Simone haar baby moest gereanimeerd worden

Het is waarschijnlijk toch wel een angst voor elke zwangere vrouw die moet bevallen. Namelijk dat het niet goed gaat en er actie ondernomen moet worden. Simone haar baby moest gereanimeerd worden na de bevalling en dit had een behoorlijke impact op haar. Lees: Simone haar baby moest gereanimeerd worden.

Dit was het weer voor deze week. Mocht je zelf graag een verhaal willen delen schroom niet om met mij contact op te nemen! Tot volgende week

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv