Tip: Charlie’s Natural Soda
15 sep 2016 Lifestyle 1

Tip: Charlie’s Natural Soda

Jullie weten waarschijnlijk wel dat ik niet vies ben van eten en drankjes die ook nog eens natuurlijk zijn. Ik kreeg de vraag of ik eens Charlie’s wilde proberen en ik moet zeggen dat ik wel heel er natuurlijk was naar deze drankjes want: natuurlijke ingrediënten en weinig calorieën. Kom maar door! Ik vertel graag wat meer over de vier varianten en natuurlijk welke mijn favoriet is!

Charlie’s Natural Soda

In de drankjes van Charlie’s Natural Soda zit meer vruchtensap, minder suiker en is er gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Klinkt heel erg goed en ik kon daarom niet wachten om het uit te proberen. De flesjes die ik ontving zijn overigens alleen al erg mooi. Of ze op de manier ook te koop zijn heb ik even niet kunnen vinden. De Albert Heijn verkoopt dit merk bijvoorbeeld wel, maar dan in een blikje. Hieronder zal ik de vier verkrijgbare varianten met je doornemen!

Charlie's Natural Soda

Charlie’s Black Currant Acai & Mint

Het eerste drankje welke Vincent en ik uitprobeerde was de Black Currant Acai & Mint. Opvallend is trouwens dat mint in alle drankjes zit wat ik persoonlijk erg lekker vind. Deze variant is een lekker sparkelend drankje wat een heel klein beetje doet denken aan casis maar wat door de munt weer heel verrassend is.

Charlie's Natural Soda

Charlie’s Lemon Lime & Mint

Ik ben dól op de smaak van citroen. Naar deze variant was ik dan ook wel heel erg nieuwsgierig. Wat ik lekker vind is dat van alle drankjes de smaken zo duidelijk naar voren komen, zo ook bij dit citroendrankje. Lekker!

Charlie's Natural Soda

Charlie’s Apple, Lemon & Ginger

Appel is toch over het algemeen een van mijn favoriete smaken als het gaat om drankjes. Zo is ook deze heel erg lekker, vooral in het zonnetje met dit koele drankje!

Charlie's Natural Soda

Charlie’s Orange Mandarin & Mint

En als laatste maar zeker niet de minste, namelijk mijn favoriet! Deze vind ik zó lekker! Toen ik dit drankje probeerde zat ik lekker buiten op een bankje in het zonnetje met deze ijskoude Charlie’s Orange Mandarin & Mint. Nou, ik kan je vertellen: héérlijk. Én heel snel op, dat dan weer wel.

Ik ben benieuwd of jullie deze drankjes misschien al gespot hebben? Wat vind je er van? Ook ben ik eigenlijk wel benieuwd naar wat jullie lekker vinden om als drankje te nemen. Bij ons is het eigenlijk voornamelijk koffie en thee haha, maar dit soort drankjes maken mij ook weer erg blij!

Wat is jouw favoriete drankje?

handtekening-saskia
Volg jij mij al via,
YoutubeBloglovin , FacebookInstagram en/of twitter?

Reacties

  • Jonna@Burgertrutjes

    Lijken me lekkere drankjes, zelf maak ik vaak een kan met water met diverse soorten fruit of kruiden. Heerlijk!

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.